Geile afspraak neuken in de lift

geile afspraak neuken in de lift

.

Sex massage adressen kutje tienergeile afspraak neuken in de lift

.

Stel je vraag nu nog eens Jeroen dacht even na en vroeg me toen nogmaals, zeg Ilse, denk jij ooit aan mij, als je 's avonds alleen in je bedje ligt? Brutaal antwoorde ik hem dat dat inderdaad het geval was en of hij wilde weten hoe een van die fantasieen gaat. Jeroen knikte ja en keek me vragend aan. Nou, zei ik, de meest recente fantasie speelt zich af in een lift. Wil je weten hoe dat gaat? Ik ging dichter tegen hem aan staan en vertelde hem met een fluisterende stem; nou dan staan we in de lift, die er opeens mee stopt.

We proberen dan eerst de aandacht te trekken zodat iemand ons uit de lift kan bevrijden, maar als dat niet lukt, beginnen we maar een gezellig gesprek. Dit wordt steeds intiemer en ik kom dan ook steeds dichter bij je staan. Op een gegeven moment zijn we allebei een beetje opgewonden en kijken we elkaar geil aan, waarna onze lippen op zoek gaan naar elkaar. Wacht, fluisterd Jeroen, bedoel je zoiets?

Hij buigt zich naar me toe en zoent me op mijn mond Nou zeg ik, niet helemaal, misschien moet ik het maar voordoen, in plaats van vertellen. Ik kijk Jeroen aan, buig me naar hem toe en geef hem een geile zoen. Al snel beginnen we geil en wild te tongen en hebben we allang niet meer door dat we in de lift staan. Ik voel de hand van Jeroen onder mijn truitje, op zoek gaan naar mijn borsten.

Hij kneedt ze door mijn bh heen, waarna hij snel de sluiting los klikt en mijn borsten bevrijd uit mijn bh. Mijn tepels reageren direct op zijn aanraking en worden erg hard. Ik druk mijn onderlichaam strakker tegen Jeroen aan en voel dat er een grote bobbel in zijn broek zit.

Ik wrijf er met mijn hand overheen, terwijl Jeroen mijn truitje omhoog schuift om zo beter bij mijn borsten te kunnen. Een voor een neemt hij mijn tepels in zijn mond en zuigt er geil aan. Ik kreun van genot Dan gaat zijn hand richting mijn rok, welke hij langzaam omhoog begint te schuiven.

Geil kreunt hij in mijn oor; is dit een beetje als in je fantasie?? Wel 1 probleem, zegt Jeroen, ik heb over 10 minuten boven een afspraak, die ik echt niet kan missen.

Vind je het geil als ik je vandaag hier in de lift een snelle beurt geef? Dan maak ik het binnenkort, na ons personeelsfeest ruimschoots goed Ik knik dat dat goed is en kreun dat hij me zo geil heeft gemaakt, dat het mu nu niets meer uitmaakt, zolang ik hem maar kan voelen. Jeroen schuift mijn rok nu verder omhoog en zakt door zijn knieen.

Hij trekt mijn string opzij en ziet dat mijn kutje al glinstert van het geil. Ik voel zijn adem op mijn kutje en begin bij voorbaat al te kreunen. Snel en vakkundig begint Jeroen mijn kutje te bewerken met zijn tong. Welke al snel vergezeld wordt door twee vingers die hij langzaam bij me naar binnen duwt. Dan zal ik je eens lekker verwennen. En in sneltreinvaart voert hij het tempo op waarmee zijn vingers op en neer gaan in mijn kutje.

Ik kan niets meer zeggen en geniet gewoon van wat er gebeurt. Wel begin ik steeds harder te hijgen. Dan staat Jeroen op en drukt zich weer tegen me aan. Onze tongen vinden elkaar weer en we beginnen geil te tongen. Ondertussen heeft Jeroen zijn broek laten zakken en zijn harde paal tevoorschijn gehaald. Hij pakt mijn been en legt die om zijn middel heen.

Hij winkelt een beetje, maar al snel voel ik zijn eikel tegen mijn gaatje aan drukken. Ik knik, en op dat moment boort Jeroen zijn dikke paal bij me naar binnen. Ohhhh, kreun ik, je bent echt zoooo lekker, neem me maar, ik wil dat je me klaar neukt. Dat laat Jeroen zich geen twee keer zeggen. Steeds sneller begint hij zijn paal op en neer te bewegen in mijn zeiknatte kut. Geil kreunen we allebei van genot.

Draai je eens om, zegt Jeroen, dan kan ik je wat makkelijker nemen, want we hebben nog maar 4 minuten. Gewillig draai ik me om en buig voorover. Jeroen pakt me bij mijn heupen en stoot zijn lul in 1 keer diep bij me naar binnen, waarna hij als een wilde mijn geile natte kutje begint te neuken. Hoe ik het zover had kunnen laten komen wist ik zelf eigenlijk ook niet!

Ja, ik had de brede afgetrainde en sympathieke buurman altijd grappig en…. Het is zaterdagochtend, rond half acht. Zijn vrouw ligt nog te slapen, maar Marc is klaarwakker en besluit zachtjes uit bed te klimmen. Ik werk inmiddels 2 jaar bij mijn huidige werkgever, een groot financieel bedrijf in één van de grote steden in Nederland. Toen ik hier een job…. Ik werk inmiddels twee jaar bij mijn huidige werkgever, een grote financieel bedrijf in één van de grote steden in Nederland. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Een lift met gevolgen dinsdag 22 mei in Overspel waardering: Glazen genoegen in tweevoud dinsdag 28 maart in Hetero waardering:
Op zijn grieks neuken man zoekt sex met vrouw

  • Een lift met gevolgen dinsdag 22 mei in Overspel waardering: Kort daarna was hij klaar met bellen, en ik had mijn truitje weer naar beneden gedaan.
  • Ook ik wilde binnen stappen bij hem, tot ik me eventjes bedacht en wat achter de deur van het trappenhuis deponeerde. Naast mij ligt mijn vriendin Nelly lekker te kreunen, omdat ze door Jan geneukt wordt.
  • Heerlijk, Pim had tepels die keihard werden, ik voelde ze groeien in mijn mondje. Nu ik een soort van groepsex had gehad, boeide het me niet dat hij zowel mij als Mary wilde behagen. Your email address will not be published.
  • Priveontvangst rotterdam spuitend komt ze klaar