Geile oma komt klaar donkere meesteres

geile oma komt klaar donkere meesteres

.

Thuisontvangst meppel sex in het hooi
geile oma komt klaar donkere meesteres

.
Dikke vrouwen films escort in zeeland


Tegen tien uur hoorde ik iemand de trap oplopen en mijn oma kwam binnen. Oma zei; jongen ik mag hopen dat jij niet snurkt want daar kan ik niet tegen. Ik gaf geen antwoord en oma ging gewoon verder met zeuren. Weet je wat zij ook zei; jongen ik zou het prettig vinden als jij je voeten wast want ik kan niet tegen zweet luchten. En zei zij tot slot; jij moet oma ook helpen want ik ben 70 en heb last van mijn rug. Ik zag mijn vrije leven instorten en kroop boos onder mijn dekbed.

Oma zei; jij kunt niet gaan slapen want jij moet mijn schoenen uitdoen! Kwaad sloeg ik mijn dekbed terug en liep naar die ouwe zeikwijf. Ik moest haar ondersteunen om haar op bed te zetten. Dat viel niet mee want oma was groot en zwaar. Ik ging op mijn knieen zitten en begon de veters van haar schoenen los te knopen. Ik trok haar schoenen uit en maakte aanstalten om naar mijn bed te lopen. Oma zei; jij moet mij verder helpen want ik kan mijn nachtjapon niet zelf aantrekken!

Ik zei; dan haal ik mijn moeder wel op! Oma zei op een nare toon: Ik zei; dan haal ik wel 1 van mijn zussen op! Ik liep naar mijn zussen en smeekte hun om oma te helpen. De reacties van mijn zussen waren duidelijk; wij helpen dat ouwe secreet niet!

Ik liep weer naar mijn kamer en oma zat nog steeds aangekleed op het logeerbed. Om mijn zussen te beschermen vertelde ik dat mijn zussen al sliepen. Dan moet jij het maar doen! Ik zag er vreselijk tegen op om mijn oma om te kleden.

Maar ik had geen andere keus en hielp haar weer in de benen. Mijn oma had een hoog gesloten jurk aan en ik ging achter haar staan om de knopen los te maken. Oma stapte uit de jurk en daar stond mijn oma, alleen nog gekleed in een beha, onderbroek en een bruine panty. Ik schrok wel want zij zag er vreselijk oud en dik uit. Oma zat vol met rimpels had veel ouderdomsvlekken en had een behoorlijk buikje.

Zonder blikken of blozen rolde ik haar bruine panty omlaag. Haar benen zagen er slecht uit, vol met putten, spataderen en er zat zelfs haar op. Ik vroeg; oma waar heeft u uw nachtjapon? Oma zei; de rest moet ook uit want ik draag graag schoon ondergoed!

Ik had het niet meer en wist niet goed wat ik moest doen. Ik verzamelen moed en ging weer achter haar staan. Haar beha zat strak om haar lichaam en moeizaam kreeg ik haar beha los. Ik deed oma's beha af en had van mijn leven nog nooit zulke grote hangborsten gezien. Ik ging voor haar op de knieen en deed haar onderbroek uit. Een gigantische bos schaamhaar werd zichtbaar!

Het was niet normaal zoveel haar daar zat. Ik was zo verbaast dat ik per ongeluk deze opmerking maakte; oma al die schaamhaar lijkt mij ook niet fris! Oma werd toch kwaad en riep; jij moet jou schamen, ik ben zo schoon op mij zelf! Oma werd steeds kwader en riep; waar haal jij de moed vandaan om zo tegen mij te doen! Opdat moment kon ik mij niet beheersen en riep; jij moet je scheren en doe gelijk dan jouw benen!

Oma schrok en werd nu ineens stil. Dit vond ik een vreselijk moment en voelde mij een beetje schuldig. Om de ruzie te sussen zei ik; sorry oma, ik zal het nooit meer zeggen. Oma was nu enorm kwaad en riep; aan sorry heb ik niets, doe er liever wat aan! Ik vroeg; wat moet ik dan doen? Oma riep boos; er is hier toch wel een scheerapparaat met al die vrouwen in huis!

Ik had oma nog nooit zo kwaad gezien en werd zelfs een beetje bang van haar. Dus ik liep naar de badkamer, pakte een handdoek een schaal met water en keek in de beautycase van mijn moeder. Daar zat van alles in o. Boven gekomen zat mijn oma nog steeds kwaad, naakt op het logeerbed. Ik zei om het enigszins goed te maken; ik zal u van uw overtollige haar ontdoen. Mijn oma ging met haar rug op het bed liggen en ik schoof de handdoek onder haar. Ik pakte een verlengsnoer en deed de stekker van het scheerapparaat erin.

Ik wist niet waar ik moest beginnen met al dat haar. Ik zetten de scheerapparaat net onder haar buik om met het schaamhaar te beginnen. Ik moest eerst de trimmer gebruiken om het meeste schaamhaar weg te halen. Ik was net bezig en oma zei; pak de bijbel even uit mijn koffer! Ik gaf haar de bijbel en oma ging lezen terwijl ik verder ging met scheren. Na een halfuur had ik eindelijk het meeste schaamhaar weg. Ik pakte het scheerzeep en zeepte haar schaamhaar in.

Ik kon er moeilijk bij en duwde heel voorzichtig haar benen iets uit elkaar. Oma merkte dit en spreiden haar benen zover mogelijk zodat ik er beter bij kon komen. Heel voorzichtig scheerde ik haar en moest alleen het schaamhaar bij haar vagina nog doen.

Dat ging moeizaam en ik moest haar nu aanraken om haar huid strak te plooien. Ik deed mijn vingers net naast haar vagina trok haar huid strak en scheerde de haartjes weg. Ik had nog een lastige klus te gaan want er zaten nog veel haartjes dicht op haar schaamlippen. Ik moest haar schaamlippen aanraken om de laatste haartjes weg te halen.

Ik deed een paar vingers op haar schaamlippen en plooide die zo, dat ik de laatste haartjes kon scheren. Langzaam bewoog ik oma's schaamlippen en scheerde haar voorzichtig. Steeds meer moest ik haar schaamlippen aanraken. Ik kon niet voorkomen dat ik met mijn vingers tussen mijn oma's schaamlippen kwam. Om de allerlaatste haartjes weg te halen deed ik mijn duin tussen haar schaamlippen en duwde deze opzij.

Het ging vanzelf, mijn duim verdween steeds meer tussen haar oude schaamlippen. Mijn duim zat nu net voor de ingang van haar vagina. Ik keek even op en zag het oude lichaam van oma met haar enorme hangborsten. Ondanks dat oma er oud en dik uit zag werd ik een beetje opgewonden.

Ik dacht; jongen dit kun jij niet maken en probeerde aan andere dingen te denken. Ondertussen voelde ik dat de vagina van oma iets nat begon te worden. Mijn duim ging steeds verder in oma's oude kut.

Langzaam bewoog ik mijn duim heen en weer, met mijn andere hand deed ik haar schaamlippen uit elkaar. Ik kon nu goed haar clitoris zien, met een vinger ging er rustig overheen. Ik kreeg een enorme bobbel in mijn pyjama en wist nu niet wat ik moest doen. Ik stond op en ging naast mijn oma zitten. Mijn oma had haar bijbel in haar linker hand terwijl haar rechter hand naast haar lichaam lag. Mijn hart klopte in mijn keel en verzamelen al mijn moed en schoof mijn pyjama iets naar beneden.

Ik had mijn lul nog nooit zo groot gezien. Het zweet brak mij uit maar durfde de hand van mijn oma te pakken. Langzaam deed ik haar hand richting mijn lul en legde haar hand erop. Ik verwachtte dat oma nu kwaad zou worden maar haar oude gerimpelde hand vol met ouderdomsvlekken raakte mijn lul aan.

Oma schoof mijn voorhuid terug en begon rustig aan mijn lul te trekken. Ik legde mijn hand op de vagina van mijn oma. Oma spreiden haar oude benen en ik begon haar te vingeren.

Haar oude vagina werd behoorlijk nat en met twee vingers ging ik heen en weer in haar oude spleet. Ik werd zo geil, trok mijn pyjama uit en ging tussen de oude benen van mijn oma liggen. Steunend op mijn handen, richtte ik mijn lul tussen haar schaamlippen. Ik zat nu met mijn eikel tussen haar schaamlippen en wachtte op haar reactie.

Oma reageerde niet en had nog steeds de bijbel in haar hand. Ik schoof mijn lul een stukje in haar oude natte kut maar oma reageerde niet. Dus ik drukte mijn lul helemaal in haar oude doos en begon oma rustig te neuken. Haar kut was heerlijk nat en het neuken ging lekker soepel. Het was best wel lekker om zo'n oude bejaarde van 70 te neuken op mijn zolderkamer. Oma liet de bijbel uit haar hand vallen en lag met gesloten ogen te hijgen. Ik begon oma steeds sneller te neuken, haar oude lichaam schudden alle kanten op.

Oma was compleet in extase en begon steeds harder te hijgen. Oma zei zachtjes; oh oh dit is fijn jongen. Ik zag de spieren van oma samentrekken en zij was bezig met haar orgasme. Haar oude lichaam begon te trillen en oma riep; jongen! Oma was totaal van de wereld en ik bleef haar door neuken.

En ik vond het heerlijk om mijn oma op mijn kamer te neuken, geweldig! Het idee dat mijn zussen en mijn ouders lagen te slapen terwijl ik oma lag te neuken werd mij te veel. Ik spoot mijn sperma in de oude kut van oma en hield mijn lul nog even in haar kut totdat ik de laatste druppel erin spoot. Nadat eindelijk mijn oma was bijgekomen trok ik haar nachtjapon aan.

Oma was zo moe, kon niets meer zeggen en viel gelijk in slaap. Ik kroop in mijn bed en dacht; ik hoop dat oma nog lang bij ons in huis blijft.

Ria de oude zus van oma was een paar dagen overgekomen. Haar man Peter kwam later, hij zou alleen de begrafenis bijwonen. Ria was al 74 jaar en leek totaal niet op haar zusje. Ria was een lelijke spierwitte kleine dunne vrouw. Zij was wel vriendelijke dan oma en zorgde voor iets meer gezelligheid bij ons in huis. De oude zus van oma had fantastische verhalen en kon het leuk vertellen. Na het eten werd er nog wat geklets en tegen acht uur ging ik naar boven.

Ik ging douchen, trok mijn pyjama aan en ging tv kijken. Een uurtje later kwam oma boven en vertelde dat zij enorm moe was. Ik kleedde oma snel om en binnen 10 minuten sliep zij al. Ik zetten de koptelefoon op en ging verder met tv kijken. Tegen elf uur liep ik naar beneden om te gaan pissen. Ik hoorde nog wat gelach in de huiskamer en ging even kijken. Mijn vader zei; het is goed dat jij er bent want dan kun jij Ria naar boven helpen.

Op mijn zolderkamer lag mijn oma behoorlijk te snurken. Ria keek na het logeerbed en zei; het bed is gelukkig groot genoeg! Ik vroeg aan Ria; moet ik u nog ergens mee helpen? Ria vertelde dat mijn oma had beloofd dat ik haar zou helpen met wassen en omkleden. Ria vroeg; jij vindt het toch niet erg om een bejaarde vrouw te helpen?

Want ik kan het helaas niet zelf! Ik zei; het is geen probleem want ik help oma ook altijd! Wat moest ik anders zeggen maar ik zag er vreselijk tegenop om zo'n oude vrouw te helpen. Ik vroeg aan Ria; gaat u mee naar de badkamer? Daarom liep in naar de badkamer, pakte een handdoek, washandje, zeep en een schaal met water. Boven gekomen zat Ria aangekleed op mijn bed en was duidelijk moe. Ik zei; blijft u maar zitten, ik probeer het zo dat u kunt blijven zitten.

Ik trok eerst haar schoenen, colbertje en toen haar blouse uit. Vervolgens deed ik haar rok uit en rolde haar dikke panty uit.

Toen kwam de schrik, wat zag Ria er slecht en oud uit, afgrijselijk! Haar oude huid hing als het waren los op haar lichaam en dun dat zij was!

Haar lichaam was spierwit en haar benen zaten vol met donker blauwe spataderen. Ik liet niet merken dat ik van het oude mens walgde en ging onverstoorbaar door. Ria ging iets omhoog en ik schoof haar onderbroek uit. Als laatste deed ik haar beha uit en twee heel kleine hangtietjes met te grote tepels kwamen eruit. Ik keek nog even na de spierwitte oude bejaarde vrouw van 74 jaar en de koude rillingen liepen over mijn rug.

Maar ik kon niet meer terug en pakte het washandje. Ik deed snel haar rug, benen, armen en buikje. Ria was inmiddels zo moe, zij zat slaperig voor zich uit te kijken. Eigenlijk moest ik nu haar borsten en vagina doen. Ik twijfelen en werd bijna misselijk van die gedachten. Maar ik dacht; stel je niet aan en ik ging verder. Ik ging met het washandje over haar kleine slappe hangtietjes. Haar tepels waren veel te groot in verhouding tot haar hangtietjes.

Ik voelde duidelijk haar grootte tepels door het washandje heen. De slappe hangtietjes van de bejaarde vrouw boeide mij ongemerkt. Ik spoelde het washandje weer uit en een beetje ongecontroleerd wou ik mijn hand weer in het washandje stoppen. Maar het washandje viel op de grond en was vuil geworden. Wat ik mankeerde weet ik niet maar ik pakte met mijn blote handen haar hangtietjes. Ria was te moe om enigszins te kunnen reageren.

Ik vroeg voor de zekerheid; vindt u het erg dat ik het even zo doe? De bejaarde vrouw zei slaperig; nee hoor! Ik ben blij dat jij mij helpt! Het wassen werd nu meer masseren, ik kneed haar slappe hangtietjes en bewerkte haar grote tepels. Ik was zo geobsedeerd van haar slappe tietjes dat ik deze enkele minuten masseerde. De grote tepels van de bejaarde vrouw werden nu zelfs enorm. Of zij dit zelf in de gaten had betwijfel ik want zij zat slaperige op mijn bed.

Ik stopte met de massage en droogde haar hangtietjes af. Ik zei tegen Ria; u mag wel op mijn bed gaan liggen dan zal ik het laatste wassen. De oude vrouw ging moeizaam op haar rug op mijn bed liggen. Ik deed haar oude dunne witte benen uit elkaar en voelde even over haar grijze schaamhaar. De bejaarde Ria kon niet reageren van de slaap en had haar ogen dicht.

Het was inmiddels twaalf uur en mijn oma sliep als een roos. Haar oude zus van 74 jaar lag op mijn bed en viel ook bijna in slaap. Normaal gesproken had ik Ria nu moeten laten slapen. Maar ik werd toch geil van deze situatie en trok mijn pyjamabroek uit.

Ik ging met mijn vingers over de vagina van Ria en probeerde haar vagina vochtig te krijgen. Ik deed spuug op mijn vingers en ging over haar clitoris en schaamlippen heen. Mijn wijsvinger stopte ik in haar bejaarde kut en ging een paar minuten heen en weer. Nu gaat dat misschien wel echt gebeuren, dat het mijn oma is die mij zal inweiden in het genot met een grote en dikke vrouw maakt mij niets uit.

Ik droom al jaren van mijn oma, zij is altijd al dikker geweest. Zolang als ik haar ken is zij een vrouw waar ik met plezier en genot naar heb gekeken, dat zij ook zo groot was dat wist ik niet meer. Het is een mooie en fijne bijkomstigheid dat zij zoveel groter is dan ik. Wat is er nu mooier voor een jongen man zoals ik, om te worden gebruikt door je oma?

Ik wil niets liever dan voor altijd onder haar billen liggen, zij mag alles met mij doen. Zelf haar woorden vlak voor ik de deur uit ging gaven mij een zalig gevoel.

Misschien gaat zij mij wel opeten, dat is ook een fantasie van mij die ik al vele jaren heb. Waarschijnlijk is het door mijn andere fantasieën wel mis gegaan tussen mij en de rest van de familie. Ik denk al zolang als ik weet anders dan mijn ouders en familie, een jaar of vijf terug had ik er eens met mijn moeder over gesproken.

Zij vroeg aan mij wat er aan de hand was met mij omdat ik vaak zo afwezig was. Toen ik haar vertelde dat ik er over droomde dat ik werd opgegeten door een vrouw werd zij boos. Ik moest zulke gekke gedachten weg doen en zorgen dat ik weer normaal ging doen, twee dagen later kreeg ik ook op mijn donder van mijn vader. Moeder had alles tegen hem verteld en misschien er ook wel in overdreven, vanaf dat moment heb ik nooit meer iets gezegd tegen haar.

Als zij wilde weten hoe ik mezelf voelde zei ik altijd dat ik dat niet ging vertellen omdat zij het toch niet voor zich! Door mijn instelling is de relatie heel erg achteruit gegaan met mijn ouders, ik heb niets meer verteld en zij weten ook beslist niet wat ik denk en hoe ik leef.

Sinds dat ik het huis uit ben heb ik niets meer van hun gehoord, zij hebben ook geen vinger uit gestoken om mij te helpen. Ik ben nu heel blij dat ik op mezelf zit en weer contact heb met mijn oma, zij is net als ik. Eigen gedachten en fantasieën, niet een vrouw die doet zoals de wereld om haar heen verteld hoe zij zich moet gedragen.

Misschien heb ik eindelijk mijn fantasie en droom gevonden, ik open de deur van mijn flat en ga naar binnen. Snel trek ik mijn kleren uit en ren de badkamer in, met het scheermes begin ik mij te scheren.

Er staat nog niet veel haar maar alles wat er staat scheer ik netjes weg, ook mijn pik en ballen en bilnaad doe ik zo goed mogelijk. Als alles klaar is spring ik onder de douche, ik was mezelf heel goed en doe het zelfs beter en uitgebreider dan dat ik het normaal doe. In mijn slaapkamer pak ik een tas en doe daar wat kleding in, daarna pak ik mijn toiletspullen en doe die ook in de tas.

Het is de eerste keer in mijn leven dat ik een nachtje wegga, in de grote spiegel zie ik mezelf staan. Ik zie er goed uit en mijn pik is mooi van lengte en dikte, er zijn wel eens meisjes geweest die mij vertelde dat ik eruit zie als een jonge god. Heel even streel ik mijn pik en voel de opwinding omhoog schieten, ik trek mijn kleren aan en loop de kamer in. Op de klok zie ik dat het net twee uur is, zenuwachtig loop ik van de keuken naar de kamer en weer terug.

Een kwartier later pak ik mijn tas en kijk of ik alles bij mij heb, dan doe ik de rits dicht en pak mijn sleutels. Langzaam loop ik via de trap met kloppend hart naar beneden, in de hal kom ik twee vrouwen tegen die een verdieping onder mij wonen.

Met een brede glimlach kijken zij mij aan, één van de twee is een Surinaamse vrouw en heeft een heel mooie brede kont. Hieronder heb ik in mijn fantasie al verschillende malen gelegen, de andere dame is een Hollandse en heeft een iets minder dikke kont maar zeker ook eentje die in mijn fantasie past.

Beide vrouwen hebben grote borsten volgens mij hangen die een heel stukje naar beneden als zij hun beha uit zouden doen. De Surinaamse vrouw tuit haar lippen tot een zoen en richt die op mij, er schieten allerlei zalige gedachten door mijn hoofd en ik geef haar snel eenzelfde kus terug. Dan lopen de vrouwen lachend de lift in, ik blijf ze na kijken en net voordat de deur van de lift dicht gaat laat de Surinaamse vrouw het bekende teken van de duim tussen de vingers zien.

Ik ben helemaal in de war en loop snel naar buiten , in de frisse buitenlucht kalmeren mijn gedachten een beetje. Als ik naar boven kijk zie ik beide vrouwen over de galerij lopen, zij kijken ook naar mij en zwaaien even. Dan verdwijnen zij ieder in hun eigen woning, deze twee vrouwen zijn al vaker in mijn dromen langs gekomen. Ik probeer rustig te blijven lopen naar oma maar betrap mezelf er iedere keer op dat ik bijna aan het rennen ben.

Als ik de straat inloop haal ik diep adem om die weer rustig en onder controle te krijgen, ik weet niet precies hoe laat het is maar dat maakt mij niets meer uit. Ik druk op de bel, de deur gaat sneller open dan vanmorgen. Oma kijkt mij glimmend aan, zij draagt een lange rok met erop een bloes die open staat tot halverwege haar borsten. Aan haar voeten heeft zij mooie pumps met een aardige hoge hak, haar haren heeft zij in een staart en het gezicht is licht opgemaakt.

Zoals zij daar staat is voor mij een droom, eindelijk die grote volle vrouw als mijn meesteres. Oma doet een stap opzij en laat mij binnen, ik wil door lopen maar wordt beet gepakt. Jij zult boete doen voor de hele familie, kleed je uit en kom naakt de kamer in. Zolang je bij mij bent draag jij geen kleren, ik wil iedere keer alles met je kunnen doen. Ik moet bukken en oma trekt mijn billen van elkaar, ik hoor haar zacht kreunen en dan krijg ik een harde klap op mijn billen.

In de kamer is het stil, oma zegt dat ik op de grond voor de bank moet gaan zitten. Als zij de kamer weer in komt heeft zij een glas drinken bij zich, heel even moet ik opzij en dan laat oma zich op de bank vallen.

Haar voeten zet zij tegen mij aan, zachtjes fluistert zij dat ik haar schoenen moet likken en haar onderbenen moet masseren. Snel doe ik wat zij zegt, mijn pik staat keihard recht voor uit en lekt een beetje voorvocht. Oma duwt mij weg met haar voet en staat op, als zij terug komt heeft zij een grote doek bij zich.

Deze legt zij op de bank en gebied mij om met mijn hoofd op de bank te gaan liggen, oma draait zich iets om. Ik zie dat de rok aan de achterzijde een rits heeft, met een snel gebaar trekt oma de rits open. Met een wijds gebaar gooit zij de rok op een stoel en zet aan beide kanten van mij een been. Haar benen zijn vol en sterk, ik voel mijn opwinding groeien als ik tegen haar machtige billen aan kijk.

Eindelijk gaat mijn lang gekoesterde wens in vervulling, ik hoor oma kreunen dat zij eraan komt. Met een smak valt zij met haar billen op mijn gezicht, mij hele gezicht is niet meer te zien, ik ruik haar billen en proef haar. Met lichte en langzame bewegingen begint zij heen en weer te gaan, ik merk dat ik snel adem te kort ga komen.

Oma gaat iets omhoog en komt dan weer naar beneden, dit doet zij een paar maal en als zij dan weer naar beneden komt drukt zij haar natte, harige kut in mijn gezicht. Kreunend wrijft zij haar kut hard over mijn gezicht.

Twee maal gaat zij omhoog en dan komt zij ineens klaar, ik krijg haar sappen in mijn mond en probeer hier zoveel mogelijk van te drinken. Langzaam wordt alles zwart voor mijn ogen, ik kan haar niet meer likken of drinken.

Heel even is alles stil dan gaan haar zalige billen omhoog, ik wordt ruw beet gepakt en meegenomen. In het toilet legt oma mij met mijn hoofd in de wc-pot, zonder iets te zeggen komt zij naar beneden en laat haar gele, heerlijk ruikende urine mijn mond in stromen. Ik kan niet anders dan alles proberen te slikken, als ik de laatste druppels in mijn mond krijg kom ik schokkend tot een heerlijk orgasme.

Dit is de eerste keer dat ik zonder hulp klaar kom, oma gaat staan en trekt mij omhoog. Ik krijg een zoen van haar. Even later staan wij onder de douche, met haar grote handen wast zij mij hardhandig wat weer een zalig gevoel in mijn lichaam teweeg brengt. Al snel staat mijn jonge pik hard naar voren, oma draait zich om en bult zich. Mmmm laat mij jou warme vlees en je zalige zaad voelen, kom neuk je oma hard. Ik kijk naar haar sterretje en kan mezelf niet inhouden, met wat sop aan mijn vingers begin ik haar kontje te vingeren.

Ik hoor oma grommen en niet veel later komt zij klaar, door het knijpen van haar kut in mijn paal spuit ik met kracht mijn zaad in haar kut. Even blijft oma staan dan drukt zij mij achterover op de grond, aan beide zijde van mijn hoofd plaatst zij een been en laat zich zakken. Haar kut die naar mijn zaad ruikt, drukt zij op mijn mond en laat al mijn zaad in mijn keel stromen. Een poosje later zitten wij beneden op de bank, ik ben nog steeds naakt en oma is gewoon gekleed.

Ik krijg een kus van haar en weet dat er een hele mooie tijd aan gaat komen samen met haar.

Video sex a meesteres gratis


Trillend komt ze klaar op de sybian. Oma helpt kleindochter op weg met haar vriendje. Ouders neuken de vriendin van dochter. Jena Haze komt schokkend klaar op neukmachine. Classy oma in sensuele seks scene met tiener pik. Brunette komt spuitend klaar. Altijd leuk wanneer oma onverwachts op bezoek komt. Zaad explosie op de bril van Callie. Na de theorie nu het eindexamen op Oma Thea.

Hij hypnotiseert zijn vriendin en haar oma. Kleine Anja komt klaar van vingerwerk. Secretaresse maakt het goed met haar bejaarde baas. Cassidy voelt voor het eerst een zwarte lul. Petite blond geildoosje komt klaar op haar roze dildo. Oma vraagt wat ik wil drinken en loopt de keuken in, ondanks haar grote is zij lenig en zeer bewegelijk.

Ik weet zeker dat zij mij zo zou mogen gebruiken voor alles, ik snap nog steeds niet dat zij minimaal een kop groter is dan ik. Na de koffie brengt zij de kopjes in de keuken en komt terug met twee glazen fris, met een plof laat zij zich op de bank vallen.

Ik ga hierdoor een stukje omhoog en krijg een geweldige sensatie in mijn lichaam. Vertel eens wat jij dan zoal fantaseert over die vrouwen. Ik wil alles horen dus begin maar te vertellen. Zolang ik hier ben heb ik een harde in mijn broek. Ik wil weten wat jij graag zou doen met mij, wij hoeven niet meer te praten over andere dikke vrouwen ik ben hier en jij bent geil van mij. Dus nu wil ik jou fantasie horen. Iedere keer als ik bijna stik tilt zij haar billen op en laat mij adem happen.

Zij gaat pas van mijn gezicht af als zij is klaar gekomen of mijn heeft onder geürineerd. Verder gebruikt zij mij overal voor, ik ben haar toilet, haar ondergoed haar eten nou ja gewoon alles en ik vind dat heerlijk en doe alles voor haar. Mogen sterven onder een heerlijke dikke kont mmmmm, u zou alles met mij mogen doen ik wil helemaal van en voor u zijn oma.

U bent voor mij de godin waar ik al zolang naar zoek. Een poos later komt zij terug, nog steeds draagt zij een jurk die aan de voorkant allemaal knoopjes heeft en tot net onder haar knieën reikt. Misschien dat ik het mezelf verbeeld maar het lijkt wel of zij de bovenste en de onderste knoopjes van de jurk een stukje verder los heeft gemaakt. Oma gaat weer zitten en kijkt mij strak aan, in haar ogen zie ik verwarring.

Jij bent de eerste kleinzoon die mij mooi en lekker vindt, mijn kinderen, jullie ouders, vinden mij heel vies. Doordat gepraat is de relatie die ik eigenlijk hoort te hebben met mijn kinderen en kleinkinderen helemaal verdwenen.

Nu sta jij bij mij op de stoep en wilt jezelf aan mij geven, ik weet even niet wat ik nu moet doen. Ik ga jou een voorstel doen, jij gaat dadelijk naar huis.

Je gaat daar nadenken, douche en jezelf scheren. Als jij echt wilt zijn wat je net allemaal hebt verteld dan kom je vanmiddag om drie uur terug, jij hebt dan een tasje met spullen bij je om een nachtje bij mij te logeren. Nu zeg je verder niets en vanmiddag weet ik ook wat en hoe ik het wil, nu is het even te snel en kan mijn oude brein het niet verwerken. Is dat afgesproken jongen? U bent mijn godin en zal dat altijd blijven.

Volgens mij verdwijnt er een helft van mijn billen helemaal in haar hand, het voelt zalig zoals zij eigenlijk niets doet. Voor het eerst in mijn leven voel ik mezelf heel aangenaam, vaak heb ik mezelf afgetrokken bij de gedachten dat ik onder de billen van een heerlijke grote vrouw verdween.

Al vaak ben ik eronder gestikt, soms heb ik mijn fantasie met het kussen op mijn hoofd gespeeld. Tegen de tijd dat ik geen adem meer kon halen kwam ik dan klaar zoals ik maar weinig was klaar gekomen.

Nu gaat dat misschien wel echt gebeuren, dat het mijn oma is die mij zal inweiden in het genot met een grote en dikke vrouw maakt mij niets uit. Ik droom al jaren van mijn oma, zij is altijd al dikker geweest. Zolang als ik haar ken is zij een vrouw waar ik met plezier en genot naar heb gekeken, dat zij ook zo groot was dat wist ik niet meer. Het is een mooie en fijne bijkomstigheid dat zij zoveel groter is dan ik.

Wat is er nu mooier voor een jongen man zoals ik, om te worden gebruikt door je oma? Ik wil niets liever dan voor altijd onder haar billen liggen, zij mag alles met mij doen. Zelf haar woorden vlak voor ik de deur uit ging gaven mij een zalig gevoel. Misschien gaat zij mij wel opeten, dat is ook een fantasie van mij die ik al vele jaren heb. Waarschijnlijk is het door mijn andere fantasieën wel mis gegaan tussen mij en de rest van de familie.

Ik denk al zolang als ik weet anders dan mijn ouders en familie, een jaar of vijf terug had ik er eens met mijn moeder over gesproken. Zij vroeg aan mij wat er aan de hand was met mij omdat ik vaak zo afwezig was. Toen ik haar vertelde dat ik er over droomde dat ik werd opgegeten door een vrouw werd zij boos. Ik moest zulke gekke gedachten weg doen en zorgen dat ik weer normaal ging doen, twee dagen later kreeg ik ook op mijn donder van mijn vader.

Moeder had alles tegen hem verteld en misschien er ook wel in overdreven, vanaf dat moment heb ik nooit meer iets gezegd tegen haar. Als zij wilde weten hoe ik mezelf voelde zei ik altijd dat ik dat niet ging vertellen omdat zij het toch niet voor zich! Door mijn instelling is de relatie heel erg achteruit gegaan met mijn ouders, ik heb niets meer verteld en zij weten ook beslist niet wat ik denk en hoe ik leef. Sinds dat ik het huis uit ben heb ik niets meer van hun gehoord, zij hebben ook geen vinger uit gestoken om mij te helpen.

Ik ben nu heel blij dat ik op mezelf zit en weer contact heb met mijn oma, zij is net als ik. Eigen gedachten en fantasieën, niet een vrouw die doet zoals de wereld om haar heen verteld hoe zij zich moet gedragen. Misschien heb ik eindelijk mijn fantasie en droom gevonden, ik open de deur van mijn flat en ga naar binnen.

Snel trek ik mijn kleren uit en ren de badkamer in, met het scheermes begin ik mij te scheren. Er staat nog niet veel haar maar alles wat er staat scheer ik netjes weg, ook mijn pik en ballen en bilnaad doe ik zo goed mogelijk. Als alles klaar is spring ik onder de douche, ik was mezelf heel goed en doe het zelfs beter en uitgebreider dan dat ik het normaal doe.

In mijn slaapkamer pak ik een tas en doe daar wat kleding in, daarna pak ik mijn toiletspullen en doe die ook in de tas. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik een nachtje wegga, in de grote spiegel zie ik mezelf staan. Ik zie er goed uit en mijn pik is mooi van lengte en dikte, er zijn wel eens meisjes geweest die mij vertelde dat ik eruit zie als een jonge god. Heel even streel ik mijn pik en voel de opwinding omhoog schieten, ik trek mijn kleren aan en loop de kamer in.

Op de klok zie ik dat het net twee uur is, zenuwachtig loop ik van de keuken naar de kamer en weer terug. Een kwartier later pak ik mijn tas en kijk of ik alles bij mij heb, dan doe ik de rits dicht en pak mijn sleutels. Langzaam loop ik via de trap met kloppend hart naar beneden, in de hal kom ik twee vrouwen tegen die een verdieping onder mij wonen.

Met een brede glimlach kijken zij mij aan, één van de twee is een Surinaamse vrouw en heeft een heel mooie brede kont. Hieronder heb ik in mijn fantasie al verschillende malen gelegen, de andere dame is een Hollandse en heeft een iets minder dikke kont maar zeker ook eentje die in mijn fantasie past.

Beide vrouwen hebben grote borsten volgens mij hangen die een heel stukje naar beneden als zij hun beha uit zouden doen. De Surinaamse vrouw tuit haar lippen tot een zoen en richt die op mij, er schieten allerlei zalige gedachten door mijn hoofd en ik geef haar snel eenzelfde kus terug.

Dan lopen de vrouwen lachend de lift in, ik blijf ze na kijken en net voordat de deur van de lift dicht gaat laat de Surinaamse vrouw het bekende teken van de duim tussen de vingers zien. Ik ben helemaal in de war en loop snel naar buiten , in de frisse buitenlucht kalmeren mijn gedachten een beetje.

Als ik naar boven kijk zie ik beide vrouwen over de galerij lopen, zij kijken ook naar mij en zwaaien even. Dan verdwijnen zij ieder in hun eigen woning, deze twee vrouwen zijn al vaker in mijn dromen langs gekomen.

Ik probeer rustig te blijven lopen naar oma maar betrap mezelf er iedere keer op dat ik bijna aan het rennen ben. Als ik de straat inloop haal ik diep adem om die weer rustig en onder controle te krijgen, ik weet niet precies hoe laat het is maar dat maakt mij niets meer uit.

Ik druk op de bel, de deur gaat sneller open dan vanmorgen. Oma kijkt mij glimmend aan, zij draagt een lange rok met erop een bloes die open staat tot halverwege haar borsten. Aan haar voeten heeft zij mooie pumps met een aardige hoge hak, haar haren heeft zij in een staart en het gezicht is licht opgemaakt. Zoals zij daar staat is voor mij een droom, eindelijk die grote volle vrouw als mijn meesteres.

Oma doet een stap opzij en laat mij binnen, ik wil door lopen maar wordt beet gepakt. Jij zult boete doen voor de hele familie, kleed je uit en kom naakt de kamer in. Zolang je bij mij bent draag jij geen kleren, ik wil iedere keer alles met je kunnen doen.

Ik moet bukken en oma trekt mijn billen van elkaar, ik hoor haar zacht kreunen en dan krijg ik een harde klap op mijn billen.