Meisje vingert en komt klaar sperma borsten

meisje vingert en komt klaar sperma borsten

...

Manzoektman nl sex date amsterdam

Verder heb ik geen symptomen, behalve dat ik vaak moet plassen vaker dan normaal en mijn stoelgang ook erg 'op dreef' is waar ik normaal maar 3 of 4 x per week hoef, is het nu elke dag of soms meer dan 1 x per dag.

Ik wil het nog even afwachten, denk steeds 'het komt wel' maar tot nu toe nog niks. Af en toe wel het gevoel in m'n onderbuik van 'ja, nu word ik ongesteld' of alsof je diarree hebt of zo. Nou ja, durf er eigenlijk nog met niemand over te praten nog, gewoon erg stom bezig geweest… niet iets om trots op te zijn.

Wanneer is het wachten afgelopen en moet je zeker een test doen? Als je 5 dagen of meer overtijd bent? Ik vind het eng! Prissie , Daardoor denken veel vrouwen zwanger te zijn terwijl er eigenlijk een menstruatie aankomt. Toch denk ik dat jij je lichaam het beste kent. Ben je werkelijk anders dan anders of wil je dit graag.

Ik denk dat je hoe dan ook te vroeg heb getest en alleen die zal uitwijzen of je zwanger bent. Je hebt bij de kruidvat 2 testen voor 5 euro. Veel succes en ik hoop natuurlijk op een positieve test voor je. Young Girl , Ik ben sinds december gestopt met de pil en heb sinds maart een regelmatige cyclus, alleen was deze in de maand mei een dag te laat. Nu heb ik sinds een paar dagen last van erg gevoelige borsten, ze voelen ook zwaarder aan.

Morgen ochtend openieuw testen of nog een paar dagen langer wachten? Graag een snelle reactie. Jessy , Nu is de pijn in mijn onderbuik meer dan gehalveerd maar irriteerd nog wel. Vooral als ik ga zitten voel ik een steek daar.

Mijn darmen werken nu extra hard, en moet om de 20 min plassen. Ik weet dat het te vroeg is om te zeggen of het raak is of niet maar is 2 dagen voor de eisprong haalbaar genoeg om zwanger te worden? Ook moet ik er nog even bij zeggen dat ik voor mijn eisprong altijd giga gevoelige tepels heb en naarmate ik dichterbij mijn mestruatie kom mijn borsten altijd behoorlijk opzwellen maar zinds vanmorgen zijn mijn tepels helemaal niet gevoelig meer.

Ik hoop zo dat het nu eindelijk raak is, want we proberen al meer dan een jaar: Missyd , Ik slik elke dag de pil met een tussenweek. Nu kreeg ik op de dag van mn laatste periode nu 2. Soms zo erg dat de tranen in mn ogen schieten. Verder heb ik al die tijd al last van pijnlijke borsten en misselijkheid. Elke dag is voor mij een verschrikking als ik een lange dag moet werken omdat ik de energie er niet meer voor heb.

Sinds deze week heb ik geen zin meer in fruit terwijl ik er echt gek op ben maar juist zin in slagroom en al dat soort ongezonde dingen. Ben vandaag naar de dokter geweest maar die kon niks raars vinden.

Die zegt dat ik moet afwachten tot ik weer mn periode moet krijgen. Maar als ik aan de pil ben, en ik ben zwanger, word ik dan ook ongesteld? Annoniempje , Een maandje geleden had ik gevreeën met me vriend, wel veilig, maar het ging mis met de condoom. We hadden voor de zekerheid ook een morning afther pil gehaald, en 2 weken later nog eens een morning pil omdat we dag daarvoor wel onveilig deden.

Toen ik ongesteld moes worden was het niet veel. Daarna had ik het dus onveleilig gedaan en nog eens de pil genomen 2 en toen had ik geen last meer van "spierpijn aan me borsten" maar wel nog krapmen ik heb opgezocht naar symptomen en er zitten wel dingen tussen waar ik last heb had.

Lijkt mij van niet maar zou toch wel meer zekerheid willen hebben. Ben ook van plan weer een nieuwe test te halen zodra ik de kans krijg… Weet iemand of mogelijk is?

Fennie , Ja ik heb precies hetzelfde gehad, tot dat ik een miskraam kreeg was het feest afgelopen, mijn man en ik had continu discussie waarbij ik uit mn slof schoot wat ik normaal nooit doe. Lizz , Niens , Ik ben namelijk al 3 kwart jaar gestopt met de pil en we vrijen soms zonder condoom. We zijn niet bewust bezig met het krijgen van een kindje maar het is van harte welkom. Nu is het zo dat ik ruim ander halve week voor de menstruatie aan ontzettend last had van driftbuien, mijn vriend kon niets goed doen.

Ik had ook meer afscheiding wit, helder dan normaal en dat heb ik nu op sommige dagen nog steeds. Verder denk ik af en toe dat ik ongesteld word maar dat gevoel vervraagd snel en nu ben ik dus nog steeds niet ongesteld. Alsof het wat rommeld in mijn buik. Mijn cyclus is normaal gesproken vrij consequent, soms verschilt het één dag. Ik ben niet misselijk maar wel moe al kan dat ook door mijn werk komen ,verder heb ik geen klachten behalve dat ik af en toe niet te genieten ben emotioneel.

Mijn vriend zegt net aan de telefoon; haal een test maar ik vind het wel erg spannend nu…. Iris , Maar zo niet dan zou ik aanraden om gewoon een test te kopen. Ik heb wel vaker gehoord dat er nog een ongesteldheid is geweest terwijl die persoon zwanger was.

Er is maar één manier om het zeker te weten en dat is een testje. Oohoo, ook stress en bangheid kan zorgen voor rare lichamelijke klachten. Je geest kan dan juist waar jij ben voor bent, je laten voelen.

Relax een beetje, koop nogmaals een test met een vriendin en bekijk de uitslag. Als deze dan weer negatief is kun je er rustig vanuit gaan dat je niet zwanger bent. En het dikker worden gaat echt niet zo snel als je zwanger bent.

Maar ik denk dat je niet zwanger bent als het al in Januari is gebeurd. De positieve uitslag wordt gebaseerd op een hormoom die je lichaam eigenlijk alleen maar aanmaakt wanneer je zwanger bent. Doe je nog een testje als je wil en je dat meer bevestiging geeft. Janet, zoals bij Asas gezeg kan je te vroeg een test doen met een negatieve uitslag. Je lichaam heeft dan nog niet voldoende hormonen aangemaakt om opgepakt te worden.

Maar meestal zijn de testen vrij snel hiermee, kruidvat is een goed merk heb ik gehoord, dus ik denk dat je gerust kan zijn dat je niet zwanger bent. Ben je nog niet gerust, doe nog een test, als die ook negatief is het helder. Of je kunt een afspraak maken bij de dokter, deze kan ook een test doen en dan zijn er geen vraagtekens meer.

Als blijkt dat je niet zwanger bent dan kan de dokter ook direct kijken naar wat er dan wel aan scheelt. Als je zekerheid wilt wat betreft zwangerschap, gewild of ongewild, maak een test. Tegenwoordig zijn deze goed betrouwbaar. Lees wel goed de gebruiksaanwijzing deze lost al een boel vragen op. Of bezoek de dokter, als je niet zwanger wil zijn of misschien nog erg jong bent is dat misschien niet keuze nummer 1, maar een babytje is niet niks.

Ga daar zorgvuldig mee om, een arts heeft zwijgplicht en zal altijd behulpzaam zijn. OOkal is het natuurlijk wel ernstig dat veel jongelui zo vroeg al sex hebben. Rijp voor sex zijn betekent ook dat je weet wat er kan gebeuren en je de verantwoordelijkheid aandurft. Janet , Asas , Oooho , Sabine , Bina , Ik ben sinds februari niet ongesteld.

Ik voelde me misselijk en nu krijg ik zo een hongerig gevoel. Ik heb last van onderbuik pijn en rugpijn. Ik voel me laatste tijden echt moe en duizelig. Ik voel al bewegingen in mijn buik en ik kan mijn buik niet inhouden en wijst al bol. Ik heb al 4 testen gedaan die was negatief. En oohjah ik plas constant. Ik was vorig week echo gaan maken maar alles was ok en geen embryo te vinden. En ik vulde de bewegingen aan mijn linkerbuik en rug.

Heeft iemand zoiets meegemaakt? Liza , Sperma kan minstens 5 dagen overleven! Niet iedereen word gelijk zanger maar de kans bestaat wel, misschien een idee dat je je eens gaat verdiepen in deze natuur!

Lees daar boeken over en hou je lichaam in de gaten! Het is ook niet handig om onveilig te vrijen als je niet eens weet hoe je lichaam werkt en die van je maatje!

Een zwangerschap moet een weloverwogen keus zijn want dat is niet niets! Ik heb er zelf 3 dus weet wat het is! Als je dan toch de natuur niet snap doe het dan veilig of doe het niet!

Misschien wil je juist wel zwanger worden! Dan alsnog is het verstandig je te verdiepen in je lichaam! Want er komt dan een hele verandering! Dit laatste de laatste x dus niet en dat was ongeveer 2 a 3 dagen voor mijn eisprong.

Kan ik zwanger zijn of niet… als het goed is moet ik de 17de ongesteld worden. Latë , We hadden geen condoom gebruikt en ik vergeet me pil nu al bijna 2 weken te slikken. De afgelopen 2 dagen ben ik misselijk in de avond. Is de kans groot dat ik zwanger ben ondanks dit voor de eerste keer is gebeurt?

Annetje , Sinds vanmorgen echt buikpijn en zeer emotioneel. Ik vind het erg vroeg maar mijn eigen moeder had het ook met mij dat ze het vanaf dag 1 voelde. Hoe groot is die kans? Christa , Mocht je toch twijfelen kan je altijd een keer een test doen, deze kan je bij de drogist kopen maar ook bij de ggd willen ze je graag helpen met informatie en andere zaken. Je kan het er dan ook over hebben als je bijvoorbeeld liever niet je ouders hierbij wil betrekken.

Soraya1 Afhankelijk van het type pil wat je geslikt hebt kan je hormoonhuishouding flink ontregelt raken, vraag gerust aan je huisarts door of er niet dingen zijn die je kan doen om het weer terugkeren van een normale menstruatiecyclus te helpen. Ik kan me goed voorstellen dat jij je hier druk om maakt. De huisarts is er om je meer informatie te geven en te helpen, schroom niet om vragen te stellen. Bijvoorbeeld ook waarom dit nu gebeurt, ik zou mezelf denk ik al rustiger voelen als ik snapte hoe en waarom dit nu zo is.

Less Dit hangt af van of je het veilig hebt gedaan of niet en wanneer jou eisprong eventueel als je niet aan de pil bent plaats vindt. Zoals ik eerder aangaf vindt deze gemiddeld rond het einde van week 2 van je cyclus plaats - ik zou dus inschatten dat als je geen symptomen vertoond niet meer ongesteld etc. Daarnaast geef je aan dat er twee keer een negatieve uitslag uit een test is gekomen, overigens is het nooit verkeerd om een keer extra iets aan iemand die er voor geleerd heeft na te vragen als je je ongerust maakt.

Beter te vaak gevraagd dan dat je voor verrassingen komt te staan. Dp , Ik slik sinds 2. Alleen heb ik zondag 23 januari buikgriep gehad en toen heb ik moeten overgeven. Ik heb toen de bijsluiter gelezen en daar stond in dat je een extra pil moest pakken als je hebt overgegeven na 3 - 4 uur na het innemen van de pil.

In mijn geval was het 5. Ik heb toen 7 februari gewoon een stopweek gehad en ben ongesteld geworden. Die dag moest ik erg vaak plassen. Dit is eigenlijk sinds toen zo gebleven, soms wat minder, soms wat meer. Verder heb ik ook meer hoofdpijn dan normaal. Daarnaast heb ik eigenlijk geen symptomen, ik heb wel een buikje maar dat is al zo sinds ik de pil slik. Ik dacht even dat ik gevoelige borsten had.

Ook dacht ik de afgelopen 3 dagen wat vermoeid te zijn. Maar ik denk dat ik me dat 'n beetje ingebeeld heb door wat ik gelezen heb op internet.

Ik heb afgelopen weekend 2 tests gedaan. Op internet stond dat als je aan de pil bent je altijd gewoon kunt testen als je tenminste denkt dat je dan al 'n tijdje zwanger zou zijn. Ik heb zaterdagavond 26 maart een test gedaan, meteen negatief en zondagmorgen 27 maart nog een met ochtendurine en die was ook meteen negatief. Maandag heb ik weer 'n stopweek gehad en ben ik ook gewoon ongesteld geweest. Maar dat vaker plassen en die hoofdpijn houdt wel aan. Zou ik toch zwanger kunnen zijn of maak ik me zorgen om niks?

Want eigenlijk zou 't theoretisch niet kunnen, ik heb geen fouten gemaakt met de pil. Ik ben erover aan 't denken om maandag voor de zekerheid de dokterassistente even te bellen. Ik ben namelijk pas 18 jaar en 't zou zeker niet gewenst zijn. Ik hoop op een reactie! Less , Ik voel alleen maar gerommel in m'n darmen heb niet echt pijn. Soraya1 , Ik ben nog geen 1x ongesteld geworden.

De dokter zegt dat dit normaal is aangezien ik jaren de pil heb geslikt. Toch begin ik mij nu wat zorgen te maken. Hebben meer vrouwen zolang moeten wachten op hun menstruatie? Weet iemand of er wel een kans is om zwanger te worden? Aangezien ik geen eisprong heb. Ik hoop dat iemand mij wil helpen. Andrea , En aangezien je maar 2 dagen ongesteld bent geweest, zou ik misschien toch een zwangerschapstest doen voor de zekerheid? En dan maar hopen dat het een voor jou positieve uitslag is.

En dat hoop ik ook voor mezelf ik zit in hetzelfde parket. Anne , Ik ben normaal ook 5 a 6 dagen ongesteld. Maar de laatste keer was het 2 dagen, en ook op een heel andere manier. Ook heb ik hoofdpijn en duizeligheid. In de auto word ik al snel misselijk door de snelheid.

Ik krijg ook elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip buikgriep. Ik slik geen pil en weet nu ook niet hoe groot de kans is dat ik zwanger ben. Ik , Sheryl , Biba , Ik heb alle symptomen van een beginnende zwangerschap: Net als sommige andere vrouwen op deze site ben ik nog niet over tijd.

Ik moet de pil nog 9 dagen slikken voor ik ongesteld wordt. Ik rook en er staan mij de komende weken een aantal feestjes te wachten waarbij ik alcohol zal nuttigen.

Ik hoop niet dat ik zwanger ben, maar mocht dit wel zo zijn dan zou ik stoppen met mijn ongezonde gewoonten. U zult waarschijnlijk zeggen: In ieder geval niet helemaal. Kan ik er toch achter komen of ik zwanger ben? Kan het zijn dat ik zwanger ben? Evi , Ik heb alleen sinds vanavond ook erge last van een waterige stoelgang. Kan dit horen bij een zwangerschap en kan het evt. Butterfly , Masha , Mijn menstruatie is altijd precies op tijd, maar nu ben ik vorige week vrijdag twee weken te vroeg een soort van ongesteld geworden.

Het is rood bruin en dit duurt dus al een week en het gaat maar niet over. Normaal gesproken ben ik altijd heel hevig ongesteld, maar nu is een inlegkruisje voldoende. Ik heb de afgelopen tijd wel vaker de morningafterpil geslikt en nu is mijn vraag of je daar immuun voor kan worden.

En kan het zijn dat ik zwanger ben? Ik hoop dat iemand mij antwoord kan geven. Cynn , Alleen nou is mijn ongesteldheid gestopt. Want ik bloed in een keer niet meer sinds die lichtelijke blaasontsteking. Kan het zijn dat ik zwanger bent? Kelly , Wad er eerst veel mee bezig maar de laatste 2maanden niet echt meer omdat ze zeggen dat het geen nut heeft.

Ik ben ook naar de dokter geweest die zei afwachten. Ik heb echt het gevoel dat het nu raak is kan ik nu wel al testen? Hoop tot jullie mij antwoord kunnen geven. Claudia , Nu heb ik tijdens mijn laatste strip twee maal de pil vergeten. Tijdens de stopwerk ben ik niet ongesteld geworden n heb ik drie dagen na de stopwerk in de avond getest op zwangerschap.

Nu heb ik wel ontzettend pijnlijke borsten gekregen, met name de tepels. Bij aanraking gruwel ik gewoon. Ik ben daarnaast moe, ben af en toe misselijk zonder over te geven. De thuistest kan toch niet onbetrouwbaar zijn? Ga er vanuit namelijk dat ik niet zwanger ben vanwege de uitkomst. Kim , Het is voor ons allebei spannend. Alleen elke keer als we seks hebben gehad ben ik benieuwd of ik zwanger ben! Ik ben op voor het laatst ongesteld geworden dus het duurt nog 3 weken voor ik ongesteld zou moeten worden.

Iemand info over eerste symptomen? Mandy , Ik heb ik last in de bovenkant van me buik. Wanneer zal ik nu een zwangerschapstest kunnen doen? Rose , Vanmorgen had ik wat meer en rozige afscheiding heb ik eigenlijk nooit, maar heb gister ook gevreeën dus kan ook daar van zijn. Ik moet erg vaak plassen, voor mijn gevoel vaker dan normaal terwijl ik nog lang niet gedronken heb wat ik normaal doe.

Ben af en toe duizelig. Gevoel in mijn onderbuik is vrijwel constant aanwezig, zoals vlak voor je menstrueert. Ik ben me bewust van het aanpraten van symptomen, daar houd ik ook rekening mee.

Ik vind het wachten tot volgende week nog zo lang potverdorie zeg wat spannend! De tijd zal het leren! Bedankt voor je reactie. Of dan dus symptomen hoor te hebben. Gewoon een niet thuis horend gevoel, maar absoluut niet vervelend.

Ik heb dus het idee dat mijn eisprong al geweest is? Ik heb verder nergens last van misselijk, vermoeid, gevoelige borsten, vreet buien, plassen of wat dan ook Wanneer kan je dit soort dingen verwachten? Of kun je die ook gewoon niet hebben? De innesteling duurt een week zou ik dit soort dingen dan na volgende week kunnen verwachten de 3 week van de cyclus dus?

Heeft het dan ook zin eind deze week te testen? Ik hoor graag jullie mening. Linn , Toen hy erin probeerde te gaan, was dat zonder condoom.

Of daar voorvocht bij zat, weet ik niet. Maar hy is maar 1 keer erin geweest zonder condoom, en toen haalde hij zijn penis eruit en toen pas zette hy een condoom. Heb ik kans dat ik zwanger ben? Ik voel me wel misselijk, maar durf niet aan mijn moeder te vragen of er misschien kans is. Omdat zij vind dat ik nogal jong ben, en wilt niks over zwangerschap horen. Als je 14 bent en je wilt abortus doen komen je ouders daar achter, en zitten daar kosten bij? Ik zou graag antwoord willen.

Just-me9 infoteur , Maar me laaste ongesteldheid was op 29 mei en toen had ik op 6 juni weer een ongesteldheid. Ben dan gelijk met de pil begonnen 3 week daarna heb ik onveilig sex gehad maar heb me netje aan de pil gehouden. Maar kan het zo zijn dat me onegsteld heid nog steeds niet regelmatig is. Rubia , En nu heb ik sinds 2 dagen toch zo een sterk gevoel dat ik bevrucht ben.

Ik voel niet echt symptomen, Maar ik voel me gewoon anders dan normaal. Mijn tepels zijn groter en donkerder.

Dus ik heb een sterk vermoeden. Nu is het kindje van harte welkom bij mij dat is het probleem niet: Sophie , Heb hele pijnlijke borsten moet wel x op een dag naar de wc heb een enorme trek en ben moe en lusteloos. Nu heb ik een poosje geleden een miskraam gehad: Nu denk ik dat ik weer zwanger ben heb nog geen test gedaan omdat ik nog even wil wachten aangezien het de vorige keer fout ging.

Ik wil het gewoon zeker weten! Maar ik lees overal dat iedereen roze afscheiding heeft dat heb ik dan weer niet. Misselijk ben ik in de ochtend niet maar afentoe s'avonds of s'middags… Misschien dat iemand na dat die gene dit gelezen heeft kan zeggen ja of nee. Esmerim infoteur , Belle , Ik merk dat ik gevoelige borsten en vooral gevoelige tepels heb. Mijn buik voelt ook raar aan. Dan heb ik steek aan mijn onderbuik de L. Als ik mijn werk doe wordt ik snel uitgeput en moet dan eten omdat ik me licht voel.

Ook heb ik meer trek als normaal en vind ik bepaalde drinksoorten wat ik normaal wel lekker vind, raar of niet smaken Dit zijn toch wel tekens van zwangerschap, hoop ik? Geke , Heb ik daadwerkelijk een miskraam gehad? Kan het zijn dat mijn cyclus hierdoor van slag is, of is er de mogelijkheid dat ik weer zwanger ben? Sweety , Roxanne , Ik ben wel gewoon nog ongesteld enzo En toch heb ik steeds kramp in mijn buik, ben erg veel moe, en heb last van mijn baarmoeder, en ben veel misselijk.

Zou de kans erin zitten zwanger te zijn? Tina , We gaan daarna nog wel naar sri lanka en de malediven is dat veilig? Sinds vandaag 5 dagen na eisprong ook hoofdpijn en verstopte neus. Het voelt een beetje vreemd. Moet pas 25 mei ongesteld worden. Helluup , Ik heb me netjes aan de pil gehouden maar ben toch heel bang dat ik zwanger ben. Ik moet mijn strip nog 2 weken door slikken en dan moet ik weer ongesteld worden. Wat kan ik doen? Girll , Nu moet ik over 9 dagen pas ongesteld worden maar heb sinds vorige weel last van mijn buik en sinds gisteren avond heb ik met afvegen na het plassen een beetje bruine en soms licht roze afscheiding en sta vanochtend met menstruatiepijn op.

Kan ik zeanger zijn normaal heb ik een normale cylces. Afgelopen vrijdag moest ik beginnen met mijn pil, alleen die was ik vergeten. Daar kwam ik zaterdag ochtend achter, en heb 'm toen meteen ingenomen. Vervolgens heb ik zondag seks wel met condoom gehad met mijn vriend. Alleen dinsdag was ik weer mijn pil vergeten. Is het mogelijk dat ik zwanger kan zijn? Alsjeblieft, ik weet het echt niet meer. Shir , Ook met spiraal werd ik na 28 dagen ongesteld. Mijn spiraal is eruit gehaald tijdens mijn cyclus en 2 maal hierna heb ik netjes na 28 dagen mijn maandelijkse periode gehad.

Normaal voel ik het aankomen en krijg ik krampen, waardoor ik al mijn signaal heb dat ik het moet worden. Ik had het moeten worden voor 12e zelfs dit loopt gelijk met de vorige keren Ik ben het nog niet, voel het ook niet aankomen, wel wat steekjes gehad maar niet zoals het signaal zoals ik normaal heb.

Het ene moment geen honger, het andere moment kan ik wel lekker eten alleen daarna weer misselijk en boer ik het constant op. Ik heb al een testje gedaan, deze was negatief. Ik rook aardig veel en ben een gezelligheidsdrinker, vandaar des te eerder ik het weet, des te eerder ik ermee stop.

Kan het zijn dat ik de test te vroeg of verkeerd heb gedaan? Of kan het zijn dat dit nog iets van het spiraal is? Waardoor mijn menstruatie wegblijft? Heb ook wel wat stress, maar normaal ben ik ook ondanks de stress stipt optijd. Graag hoor ik uw reactie, alvast bedankt! Romana , Gister was ong voor een paar uur en erna weer niks van morgen wederom hetzelfde.

Vanmiddag ben ik wel wat meer maar niet continu. Ik heb de assisitent gebeld zij zei dat het niks ergs is. Maar toch voel me raar in me lijf. Zou dit toch iets met een zwangerschap te maken kunnen hebben? Hilda , Is dit normaal of komt dat wel vaker voor. Heb zelf al een zoon en moet zeggen dat bij zijn zwangerschap ik wel dezelfde symptomen had maar heb een test laten doen bij de dokter en die was negatief: Kan het misschien zijn dat ik te vroeg de test heb gedaan?

Ellen , Durf nog niet echt te testen, bang voor een teleurstelling…. Froukje , Ik neem de pil wel in, maar vergeet hem soms. Dan neem ik hem meestal de volgende dag 2x. Ik heb 14 dagen na mijn eerste dag onveilige seks gehad. In die week ben ik misschien de pil 1x vergeten. Nu ben ik donderdag met de pil gestopt om ongesteld te worden, maar ik ben het nog steeds niet. Ik heb niet echt iets van de bovenstaande symptonen.

Ik heb alleen wat meer afscheiding de laatste 2 weken. Zou ik misschien zwanger kunnen zijn? Esmee , Ik heb al 3 testen gedaan waarop staat NIET zwanger… Woensdag is eigenlijk de dag waarop ik moet menstrueren. Moet ik morgen al naar de dokter toe? Of gewoon woensdag nog een keer proberen met een test? Reactie infoteur , Esmee, Het kan heel goed zijn dat je zwanger bent. Een zwangerschapstest reageert op het zwangerschapshormoon HCG.

Dit hormoon kan het beste aangetoond worden in de ochtendurine, maar is in de praktijk in deze fase van je eventuele zwangerschap nog niet in voldoende mate aanwezig. Wacht nog een paar dagen en doe aan het eind van de week nogmaals een test. Debje , Reactie infoteur , Debje, Heel veel aanwijzingen kunnen al in een vroeg stadium van de zwangerschap worden gemerkt.

En hoewel niet alle verschijnselen aanwezig hoeven te zijn, is het over het algemeen wel zo dat naarmate er meer verschijnselen optreden het waarschijnlijker is dat je zwanger bent.

Echte zekerheid heb je echter pas indien een zwangerschapstest positief blijkt te zijn. Monique , Las net dat iemand de test misschien te vroeg deed, ik zou eigenlijk ongesteld moeten worden, maar was het maar heel kort. Het was erg helder en rook niet. Ook heb ik gespannen borsten en amper wat honger. Toch heb ik soms een aparte honger, dan heb ik echt zin in iets.

Reactie infoteur , Monique, Een zwangerschapstest kun je doen vanaf de derde dag dat je over tijd bent. Meisje , Reactie infoteur , Meisje, Misschien heb je de test te vroeg gedaan.

Je zou je nog een keer kunnen testen. Als de test weer negatief is, kun je het best een bezoek aan de huisarts brengen om er achter te komen wat er aan de hand is.

Heb gemeenschap gehad in de 5 dagen ervoor, was toen net klaar met mijn menstruatie. Ik ga veel vaker naar de wc dan normaal en heb vaak het gevoel dat ik moet plassen.

Bestaat er een kans dat ik zwanger ben? Reactie infoteur , Froukje, De kans dat je zwanger bent is altijd aanwezig. Zekerheid daarover kun je pas krijgen als je een zwangerschapstest hebt gedaan. Je kunt zo´n test doen als je verwachtte ongesteldheid uitblijft. Heel veel sterkte toegewenst! Ikkuh84 , Reactie infoteur , Ikkuh, Het kan zijn dat je de test te vroeg hebt gedaan.

Probeer het nog eens. Als de test wederom negatief is, maak dan even een afspraak bij de huisarts, zodat hij of zij je verder kan onderzoeken. Femmieee , Mijn laaste menstruatie was ook erg lang voor mijn doen 8 volle dagen normaal max4. Een week geleden kreeg ik ineens last van bruin bloedverlies niet heel veel maar moest wel een verbandje in dit heeft een week aangehouden ongeveer. Sins ik dat heb gehad heb ik ook erg veel last van mijn borsten tepels ben ik moe heb ik overal spierpijn en totaal geen hongergevoel en heb ik s'avonds een eenorm opgeblazen en gevoellige buik.

Kunnen al deze klachten komen omdat ik gestopt ben met de pil? Mijn vriend en ik hebben namelijk tijdens mijn laaste menstruatie sex gehad en een week daarna. Met vriendelijke groet, Reactie infoteur , Femmieee, Het beste kun je een test doen, dat zal je zekerheid kunnen geven. Shereill , Mijn cyclus is normaal 26 dagen. Ik heb in januarie voor t laatst sex gehad met de bedoeling zwanger te raken. Ik was 15 januarie ongi en heb op 25 januarie gemeenschap gehad.

Ik ben daarna een dag te laat op 11 februarie toch nog ongesteld geworden maar voor mijn gevoel heel anders. Ten eerste was het heel helder en niet zoveel als normaal en ik vind het bloed altijd wel een vreemde geur hebben maar dat rook ik deze keer niet. Het duurde ook wat langer als normaal ma ik heb wel wat buikpijn gehad zoals gewoonlijk.

Nu moet ik dus weer 8 of 9 maart ongesteld worden en ben dat nog steeds niet. Ik werd op de dag van mn nod ziek wakker verstopte neus en helemaalniet lekker, maar geen druppeltje bloed. Mijn borsten lijken veel voller en de aders zijn duidelijk te zien ook op mn armen. Ik heb ook heel kort een paar keer steken gehad in mn borst zoals toen ik zwanger was van mn eerste.

Als ik in de kleermakerszit zit heb ik echt pijn en ik weet niet waar het vandaan komt. Mijn buik lijkt ook dikker te worden terwijl ik toch een beetje afval tegelijkertijd.

Mijn vraag is dus kan ik zwanger zijn enook al ben ik nog een keer ongesteld geweest? Ik ben nu 5 dagen overtijd en heb niet het gevoel dat ik ongesteld ga worden.

Wanneer kan ik het beste testen? Reactie infoteur , Shereill, Het kan heel goed zijn dat je zwanger bent. Als je zwanger bent en er vindt toch een bloding plaats, zeker als deze anders is dan je gewoon bent dan kan dit er op duiden dat je zwanger bent.

Lees voor meer info het volgende artikel: Sara , Zou op op 10 maart moeten ongesteld worden. Mvg Sara Reactie infoteur , Sara, Het antwoord is ja. Reeds in een vroeg stadium van de zwangerschap kunnen er verschijnselen optreden die er op kunnen wijzen dat je zwanger bent.

Je borsten kunnen wat zwellen en gevoelig worden, je kan ´s morgens misselijk zijn, meer behoefte aan slaap hebben of vaker moeten plassen. Zekerheid kun je pas krijgen nadat een zwangerschapstest aangeeft dat je echt zwanger bent. Als je zwanger zou zijn, dan kun je daar pas een bevestiging van krijgen door een test welke je kunt doen nadat je ongesteldheid is uitgebleven.

Jo , Ook voel ik af en toe een soort pijn aan de linker en rechterkant van mijn onderbuik, rond mijn navel een beurs gevoel heb wel een navelpiercing energ vermoeid ben.

Verder ben ik wel ongesteld geworden in mijn stopweek. Omdat ik de pil slik, maar er wel een kans bestaat dat de pil niet volledig werkt diaree 's morgens en ben de pil weleens vergeten heb ik een test gedaan, negatief.

De symptomen blijven, daarom na mijn stopweek nog een test gedaan, wederom neagatief. Kunnen de symptomen ook op iets anders duiden?

Reactie infoteur , Jo, Het lijkt me verstandig dat je even naar de huisarts gaat. Je klachten kunnen op meerdere zaken betrekking hebben. Triessie , Ik heb verder geen tussentijds bloedverlies en volgens mijn cyclus zou ik vrijdag weer ongesteld moeten worden. Is het nodig om een zwangerschap test te doen of moet ik mijn menstruatie gewoon afwachten? Reactie infoteur , Amanda, Het beste kun je afwachten of je menstruatie vrijdag afwachten.

Als de menstruatie uitblijft kun je een zwangerschapstest doen. Als je een antwoord wilt hebben op de vraag of je al dan niet zwanger bent, kan dat alleen als er genoeg HCG hormomen in de urine aanwezig zijn. Deze kunnen worden aangetoond na het uitblijven van de menstruatie. Corina , Ben 18 jan voor het laatst ongesteld geweest dit was bruinverlies weinig duurde ong 6 dgn. Daarvoor was ik 7 dec ongesteld, dus 6 wkn ertussen. Nu sinds 3 dgn gevoelige borsten.

Kan het zijn dat ik toch zwanger ben? Ben niet aan de pil. Wil volgende week nog even afwachten of ik ongesteld wordt anders doe ik weer een test.

Reactie infoteur , Corina, Omdat je menstruatie nogal onregelmatig is, is het moeilijk vast te stellen of je zwanger zou kunnen zijn. Als je volgende week nog geen zekerheid hebt na het doen van een test neem dan contact op met je huisarts, mischien kan hij of zij uitkomst bieden.

Nana , Ik heb met mijn man een paar keer onveilige sex gehad in mijn vruchtbare periode. Ik ben niet aan de pil. Ik weet dat er een kans is dat je van voorvocht zwanger kan raken.

Ook witte bultjes op mn tepel, veel meer dan normaal. Af en toe wat krampjes, maar die doen niet echt pijn ofzo. Ik heb ene cyclus van 28 dagen. Dit kan ik in een inlegkruisje opvangen, terwijl ik als ik echt ongesteld ben een super ob nodig heb.

Dit is de 4e dag dat ik dat heb. Maar ik voel me echt anders, dit heb ik echt nooit als ik ongesteld moet worden. Is er een kans dat ik toch zwanger kan zijn? Voor meer uitleg zie het vorige antwoord.

Een dag of drie na de laatste dag dat de menstruatie wegblijft kun je een test doen. Toch kan het zijn dat er op dat moment nog niet voldoende van het HCG hormoon in de urine aanwezig is. Als dat het geval is kun je een paar dagen wachten en opnieuw een test uitvoeren. Radeloos infoteur , Ben niet aan de pil, en heb gemeenschap gehad tijdens de eisprong. Ik wacht nog even af als ik mijn nod.

Vind het wel appart deze bruinverlies… verder vaak naar het toilet en steken in de zijkanten. Wie ook zoiets meegemaakt? Saar , Ook heb ik soms last van pijn in mijn onderrug. Gister naar de dokter geweest en hij denkt dat de kans groot is dat ik zwanger ben omdat ik de zelfde symptomen heb als bij mijn eerste zwangerschap. Maar voor de zekerheid moet ik op mijn ongi wachten en als die er over anderhalve week nog niet is moet ik weer langskomen. Een blaasontsteking heb ik niet want daar ben ik vanochtend op getest.

Heb van de week ook een paar testen gedaan maar die waren nega, vast omdat ik nig te vroeg ben om te testen. Maar nu moet ik dus nog anderhalve week in onzekerheid zitten terwijl ik juist wil weten hoe het nou zit.

Wat moet ik nou verwachten? Reactie infoteur , Saar, Ik vermoed dat de huisarts het zekere voor het onzekere wil nemen. De zwangerschapstesten zoals deze in Nederland verkrijgbaar zijn, zijn over het algemeen heel betrouwbaar.

Het zwangerschapshormoon HCG is onder normale omstandigheden een dag of 4 a 5 nadat de menstruatie is uitgebleven in voldoende mate in de ochtendurine aanwezig om een eventuele zwangerschap aan te tonen. Sinds een tijdje voel ik me nogal vreemd, ik heb het gevoel dat ik zwanger ben maar de test bevestigde het niet.

Ik ben laatste tijd vrij vaak en snel moe, vrij vaak hoofdpijn, zo nu en dan misselijk, ontzettende eetbuien. Daarbij plas ik vrij vaak, ik ben ook erg snel humeurig, maar dan weer vrolijk of verdrietig. Ben ook aangekomen, me buik is wat boller, maar ik slik wel de pil. Alleen ik slik hem niet altijd even goed, soms vergeet ik hem een dag, of 2 dagen. En heb vrij regelmatig de diaree, en af en toe buikpijn. Ik heb een tijdje terug 2 testen gedaan, en allebei zeiden dat ik niet zwanger was.

Groetjes kimberly Reactie infoteur , Kimberly, Ik weet niet op welk moment je de testen hebt gedaan. De testen reageren op het hormoon HCG, dit hormoon is meestal na een dag of vier aantoonbaar in de ochtendurine. Blijft de test negatief, zoek dan contact met je huisarts. Rita Keurentjes , Dus geen bloeding wil niet zeggen dat het vruchtje zich niet ingenesteld heeft. Shirley , Kel , Ik ben voorheen ook weleens een pil vergeten en dan kreeg ik ook weleens een bloeding maar dn had ik maand erna toch gewoon normaal mijn menstruatie.

En omdat ik pas vorige maand weer sinds een jaar met me pil begonnen weet ik niet of dan toch mijn menstruatie op tijd had moeten hebben of juist toch later krijg. Ik heb een vraag. Op heb ik mijn menstruatie gehad en ben weer na een hele lange tijd begonnen met mijn pil. Nu zou ik volgens mijn kalender 7 februari mijn menstruatie moeten hebben maar ben het tot nu toe nog steeds niet, Ben nu 2 dagen overtijd dus.

Ik heb vandaag een zwangerschapstest gedaan maar die gaf aan dat ik niet zwanger ben. Ik heb wel al paar dagen last van menstruatiekrampen en af en toe een steek in me onderbuik maar die verdwijnen ook weer en ik kan om niks boos worden gister moest ik zelfs huilen omdat ik mezelf had opgefokt om stomme dingen?

Mijn vraag is; kan het ook zijn dat mijn menstruatie nog moet komen omdat ik week naar mijn menstruatie in januari nog een bloeding heb gehad omdat ik mijn pil vergeten was of is de kans er toch dat ik zwanger ben maar te vroeg heb getest? Reactie infoteur , Kel, Je vraag is niet één twee drie te beantwoorden. Het hangt van een groot aantal factoren af, ten eerste was je voor dat je weer met de pil begon altijd regelmatig ongesteld?

Als het zo is dat je nieuwe cyclus inderdaad na de 18e weer is begonnen dan heb je waarschijnlijk nog even te gaan.

Dat je je opgefokt voelt kan natuurlijk ook terug te voeren zijn op het feit dat je je zorgen maakt. Kijk het nog een paar dagen aan, mischien komt alles weer op zijn pootjes terecht.

Als je klachten blijft houden is het verstandig om even bij de huisarts langs te gaan. In ieder geval heel veel sterkte. Benthe , O nu een dagje later lig ik al de hele dag in bed en heb nog niks gegeten of gedronken, ik heb last van buikpijn en voel me heel erg slap.

Als je er last van blijft houden, kun je het beste even een bezoek brengen aan je huisarts. In ieder geval heel veel stterkte ermee. Samantha , Jessica , Nu 2 februari weer ongesteld geworden maar erg weinig en dat is nog steeds zo. Wel meer dan een week te vroeg wat kan dit zijn?

Had je in het verleden bijvoorbeeld altijd een regelmatige cyclus? Als de ongesteldheid verder niet doorzet lijkt het me verstandig dat je even contact opneemt met je huisarts. Misschien is het iets anders en kan hij of zij je geruststellen of doorverwijzen. Sinds dien heb ik steken in mijn onderbuik en last van me borsten.

Ook ben ik 's morgens een beetje misselijk maar niet zoerg dat ik braken moet. Kan het zijn dat ik zwanger ben of maak ik me gewoon te druk?

Het kan zo zijn maar het kan zoals je al aangeeft ook zijn dat het tussen de oren zit. Om zekerheid te verkrijgen kun je het beste even bij de huisarts langsgaan of een zwangerschapstest doen. In ieder geval veel sterkte toegewenst. Geertje , Reactie infoteur , Geertje, Het hebben van seks zonder het gebruik van een voorbehoedmiddel kan inderdaad leiden tot een zwangerschap. Hoe groot die kans is verschilt van persoon tot persoon.

Als je zekerheid wilt hebben kun je het best een test doen of even contact opnemen met je huisarts. Zij zit dan op een houten bankje of iets dergelijks en houdt met haar beide handen haar schaamstreek gespreid. Haar binnenste schaamlippen en vagina zijn dan te zien. Vervolgens komt zij staand in beeld, waarbij haar borsten rondom zijn vastgeknoopt met een stuk touw, dat verbonden is met een ketting welke zij om haar nek draagt.

Haar beide armen en benen zijn gespreid, waarbij haar armen bij de polsen elk met touw vastgeknoopt zitten aan het plafond.

Een man staat vervolgens achter haar en knijpt enige tijd ogenschijnlijk op stevige wijze in haar borsten. Daarna vingert de man vanuit dezelfde positie het meisje met zijn ene hand, terwijl hij zich met zijn andere hand ogenschijnlijk aftrekt. Tenslotte volgt een fragment waarin het naakte meisje vastgebonden aan handen, benen en middel en geblinddoekt op haar rug op een houten bank ligt. Een volwassen man met een naakte onderlichaam gaat bij haar staan en knijpt ogenschijnlijk krachtig in haar tepels.

Daarna spreidt hij haar schaamstreek en opent hij met zijn vingers haar vagina. Hij hurkt dan wijdbeens boven haar met zijn penis boven haar gezicht. Vervolgens steekt hij zijn penis in haar mond. Betreft een man en een jongen. De jongen is ca. De jongen ligt met ontbloot onderlichaam op zijn rug. Zijn penis is in beeld. De man is bezig hem te pijpen. Daarna trekt hij de jongen af.

Een naakte jongen, circa jaar oud, ligt op zijn rug met zijn beide benen gestrekt naast elkaar. Een andere naakte jongen, van ongeveer dezelfde leeftijd, zit met zijn bovenlichaam gebogen over het kruis van de liggende jongen. Deze andere jongen omvat met zijn ene hand de stijve penis van de liggende jongen en is bezig om deze penis te pijpen. Betreft een fragment van een ons ambtshalve bekende film, waarin een meisje samen met een volwassen man in beeld is.

Het meisje is circa jaar oud en zit nu naakt en geknield voorover gebogen. In deze houding zijn haar vagina, schaamlippen en anus nadrukkelijk in beeld. Een deel van het onderlichaam van een man is in beeld en deze bevindt zich schuin achter het meisje. De man heeft een stijve penis, welke zich vlak voor haar vagina bevindt. Terwijl hij met zijn ene hand het meisje bij haar middel vasthoudt, steekt hij zijn middelvinger in haar anus en draait hij wat met zijn middelvinger in haar anus.

Tegelijkertijd is te zien dat het meisje met haar ene hand onderlangs, tussen haar benen door, met haar ene wijsvinger tussen haar schaamlippen en over haar vagina wrijft. Betreft een close-up opname vanuit vooraanzicht. De stijve penis van een volwassen man is in beeld. Bovenop de penis zit het naakte lichaam van ogenschijnlijk een meisje van circa jaar oud. De stijve penis steekt in de anus van het meisje. Zij zit met haar gezicht naar zijn gezicht toegekeerd en met haar rug naar de camera.

De beide handen van de man omvatten en spreiden de billen van het meisje. De man wipt met zijn onderlichaam op en neer, waardoor zijn stijve penis in en uit de anus van het meisje schuift. Een jongen, circa jaar oud, ligt op zijn rug.

Zijn onderlichaam is ontbloot en verder heeft hij een T-shirt aan. De jongen houdt een opengeslagen krant of tijdschrift in zijn handen vast, op zodanige wijze dat zijn gezicht niet in beeld komt. Het bovenlichaam van een volwassen man, gekleed in een hemd, is ook in beeld en deze bevindt zich met zijn gezicht bij het kruis van de jongen.

De stijve penis van de jongen steekt in de mond van de man. De man is bezig om de jongen te pijpen. Na enige tijd pakt de man de penis van de jongen vast en begint deze af te trekken. De jongen komt vervolgens klaar en spuit zijn sperma over de hand van de man. Een - op een paar zelfophoudende kousen om haar benen na - verder geheel naakt meisje, circa jaar oud, zit geknield voor het naakte onderlichaam van een volwassen man.

Zijn ogenschijnlijk stijve penis is in beeld. Het meisje ondersteunt de stijve penis met de vingers van haar ene hand, terwijl de penis in en uit haar mond schuift. Achter het meisje staat een meisje, eveneens circa jaar oud, dat enkel gekleed is in jarretels met kousen en verder naakt is. Het hoofd van dat meisje is buiten beeld, maar haar borsten en schaamstreek zijn wel zichtbaar. Het meisje in jarretels duwt met haar beide handen het hoofd van het meisje telkens vooruit. Het geknielde meisje beweegt kennelijk mede hierdoor haar bovenlichaam en hoofd voor- en achteruit.

Op deze wijze wordt de man door het geknielde meisje gepijpt. Een naakt meisje, ca. De man ligt op zijn rug en het meisje zit met haar gezicht naar zijn gezicht toegekeerd. Het meisje wordt van achteren gefilmd. De stijve penis van de liggende man steekt in haar vagina. De man houdt met beide handen haar billen vast en duwt het meisje op en neer zodat zijn penis in en uit haar vagina schuift. Een proces-verbaal van bevindingen, nummer PL01VG d. Deze laptop mocht door klanten van [verdachte] gebruikt worden.

Op de vraag wie die klanten waren, wilde [verdachte] geen antwoord geven. Deze laptop werd op 22 september werkend aangetroffen op de keukentafel in de woning van [verdachte]. In een Usb poort was een Usb-stick beslagnummer Ca gestoken. Vooral op deze Usb-stick werd een grote hoeveelheid kinderporno aangetroffen.

Deze afbeeldingen voldeden aan de criteria die aan kinderpornografische afbeeldingen worden gesteld. Op grond van de bovenstaande bewijsmiddelen overweegt de rechtbank ten aanzien van het ten laste gelegde het navolgende. Ook het in de ten laste gelegde periode in de mond plassen door die minderjarige zoon is naar het oordeel van de rechtbank wettig en overtuigend bewezen. Verdachte bekent dat zijn zoon eenmalig in of tegen zijn mond heeft geplast maar stelt dat het ten laste gelegde vóór de ten laste gelegde periode heeft plaatsgevonden.

Op basis van de aangifte, waarin wordt gesproken over het meermalen in de mond plassen, en de getuigenverklaring van [getuige 3] acht de rechtbank het scenario zoals geschetst door aangever aannemelijk en geloofwaardig en acht bewezen dat ook dit onderdeel van de tenlastelegging in de ten laste gelegde periode heeft plaatsgevonden en kan worden bewezen.

De rechtbank is van oordeel dat ten aanzien van de onder verdachte inbeslaggenomen gegevensdragers met kinderpornografische afbeeldingen, wettig en overtuigend bewezen kan worden dat verdachte deze afbeeldingen in zijn bezit heeft gehad. Met betrekking tot het opzet overweegt de rechtbank dat verdachte, gelet op zijn eigen verklaring ter zitting, in ieder geval op de hoogte was van het bestaan van deze afbeeldingen. De verklaring dat hij deze nog niet had gewist, doet naar het oordeel van de rechtbank geen afbreuk aan het opzet.

Naar het oordeel van de rechtbank impliceert de verklaring van verdachte dat hij wist van het bestaan van deze afbeeldingen en dat hij hiervan nog steeds in het bezit was. Hetgeen de rechtbank bewezen acht levert de volgende strafbare feiten op: Er zijn geen feiten of omstandigheden aannemelijk geworden die de strafbaarheid van de feiten uitsluiten. Ten aanzien van de strafbaarheid van verdachte heeft de rechtbank gelet op de Pro Justitia onderzoeksrapportage d.

De conclusie van dit rapport luidt, zakelijk weergegeven, dat bij verdachte sprake is van narcistische persoonlijkheidsproblematiek. Deze persoonlijkheidsproblematiek is chronisch en structureel van aard. Daarnaast was er sprake van pedofilie ten tijde van het plegen van het ten taste gelegde.

Verdachte lijkt enerzijds weinig remmingen en empathie te hebben gehad vanuit zijn persoonlijkheidspathologie en daarnaast vermoedelijk te hebben gehandeld vanuit de behoefte aan seksuele intimiteit met zijn kinderen. Anderzijds geeft hij aan zich zeer goed te realiseren dat dergelijk gedrag sterk grensoverschrijdend is en absoluut niet mag. De rechtbank houdt rekening met deze conclusie en is van oordeel dat het bewezenverklaarde aan verdachte in licht verminderde mate kan worden toegerekend.

De rechtbank acht verdachte derhalve strafbaar, nu ten opzichte van verdachte geen strafuitsluitingsgronden aanwezig worden geacht. Bij het bepalen van haar strafeis heeft de officier van justitie rekening gehouden met ernst van de incestueuze handelingen, waardoor de lichamelijke en geestelijke integriteit van niet alleen aangever [aangever], maar ook van diens broers en zusters, is geschonden. Tevens houdt zij rekening met de proceshouding van verdachte en de maatschappelijke impact.

Ook heeft de officier van justitie rekening gehouden met het grote aantal kinderpornografische afbeeldingen en het kinderleed dat daarachter schuilgaat. Met betrekking tot de proeftijd merkt zij op dat er onder meer gelet op de Pro Justitia rapportage grote zorgen zijn, maar verdachte zich niet herkent in de stoornis. De raadsman pleit voor een aanzienlijk lagere straf. Hij heeft aangevoerd dat bij het bepalen van de straf enkel rekening mag worden gehouden met het misbruik zoals vermeld op de tenlastelegging voor zover de rechtbank tot een bewezenverklaring mocht komen.

Overige handelingen uit het verleden zijn niet ten laste gelegd en kunnen bij een eventuele strafoplegging niet worden meegenomen.

Daarbij speelden de ontuchtige handelingen zich af binnen een periode van 3 jaren en dient rekening te worden gehouden met de geringe frequentie. Uit de Pro Justitia rapportage komt naar voren dat er sprake is van licht verminderde toerekeningsvatbaarheid. Voorts wijst de raadsman op de ongunstige V. Bij de bepaling van de straf heeft de rechtbank rekening gehouden met de aard en de ernst van het bewezen en strafbaar verklaarde, de omstandigheden waaronder dit is begaan, de persoon van verdachte zoals deze naar voren is gekomen uit het onderzoek ter terechtzitting, de rapportages omtrent zijn persoon en de justitiële documentatie van verdachte, alsmede de vordering van de officier van justitie.

Verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan seksuele handelingen met zijn jongste zoon, [aangever]. De ontucht vond met regelmaat plaats en gedurende een lange periode. De seksuele handelingen bestonden onder meer uit het strelen, vastpakken en aftrekken van het geslachtsdeel van zijn zoon in bed of tijdens het douchen.

Verdachte heeft hierdoor niet alleen de lichamelijke integriteit van zijn jongste zoon geschonden, maar ook zijn positie als ouder misbruikt ten behoeve van zijn eigen gerief. Van een ouder mag worden verwacht dat die zijn kind een ongestoorde jeugd biedt en het beschermt tegen dergelijke inbreuken.

Naar de ervaring leert brengt seksueel misbruik voor slachtoffers, in het bijzonder wanneer zich dit binnen het gezin heeft afgespeeld, veelal ernstige problemen met zich mee waarvan zij doorgaans eerst na geruime tijd de gevolgen ondervinden.

Uit de aangifte van [aangever] komt naar voren dat dit ook voor hem geldt. Verdachte heeft hiermee de industrie die kinderporno vervaardigt en waarbij kinderen door volwassenen aan seksuele handelingen worden onderworpen indirect bevorderd. Dergelijk seksueel misbruik kan leiden tot ernstige lichamelijke en psychische schade aan de slachtoffers.

De rechtbank rekent verdachte de bewezenverklaarde feiten zwaar aan. Gelet op de ernst van de feiten en de omstandigheden waaronder die zijn begaan, alsmede de maatschappelijke impact die dergelijke feiten teweegbrengen, is de oplegging van een onvoorwaardelijke gevangenisstraf op zijn plaats.

Bij het bepalen van de hoogte van de straf heeft de rechtbank enerzijds rekening gehouden met het gegeven dat verdachte first offender is en gelet op de eerdergenoemde Pro Justitia rapportage waaruit naar voren komt dat verdachte licht verminderd toerekeningsvatbaar is. Anderzijds houdt de rechtbank rekening met de opstelling van verdachte ten aanzien van de bewezenverklaarde feiten, welke opstelling de rechtbank zorgen baart, alsmede met zijn opstelling met betrekking tot zijn problematiek kort gezegd: Verdachte vindt een behandeling niet noodzakelijk.

De rechtbank vindt een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van na te noemen duur passend en geboden en heeft daarbij rekening gehouden met de regeling van de voorwaardelijke invrijheidsstelling. De rechtbank zal, gezien de houding van verdachte, geen voorwaardelijk deel opleggen, te meer nu blijkens de Pro Justitia rapportage de kans op recidive in de richting van zijn eigen kinderen als minimaal wordt geacht, gezien hun leeftijd en het gegeven dat zij niet meer thuiswonen.

De rechtbank merkt daarbij tevens op dat er ook geen aanwijzingen zijn dat verdachte na de ten laste gelegde periode ontucht heeft gepleegd met andere minderjarige kinderen. Onttrekking aan het verkeer en teruggave inbeslaggenomen goederen. De rechtbank is van oordeel dat het inbeslaggenomene, te weten de Usb-sticks en de harde schijven:.

Verder is uit het onderzoek op de terechtzitting gebleken, dat verdachte de strafbare feiten met deze voorwerpen heeft begaan. De rechtbank is van oordeel dat het inbeslaggenomene, te weten - verslag van gesprek vertrouwensarts 9-a nr.

De rechtbank heeft gelet op de artikelen 36b, 36c, 57, b en van het Wetboek van Strafrecht. Beveelt dat bij de tenuitvoerlegging van deze straf de tijd die veroordeelde vóór de tenuitvoerlegging van deze uitspraak in verzekering en in voorlopige hechtenis heeft doorgebracht, in mindering zal worden gebracht tenzij die tijd op een andere straf in mindering is gebracht. Dit vonnis is aldus gewezen door mrs. Fokkema, in tegenwoordigheid van mr.

Mulder, als griffier en uitgesproken op de openbare terechtzitting van 24 februari Zoekresultaat - inzien document ECLI:
meisje vingert en komt klaar sperma borsten

...Sex in lelystad sex op zolder

  • Meisje vingert en komt klaar sperma borsten
  • Wijde kutjes gratis sexadvertenties
  • U zult waarschijnlijk zeggen: De zwangerschapstesten zoals deze in Nederland verkrijgbaar zijn, zijn over het algemeen heel betrouwbaar.
  • Hmm ik heb nog is logisch beredeneert wat er toen allemaal gebeurt is.

Pijpende vrouw sex uit de oude doos


Ik ben toen gewoon regelmatig ongesteld geweest, gelijk vanaf het begin. Nu ben ik dus nog maagd, ik heb nog nooit sex gehad. Wel regelmatig andere vormen van, ja hoe noem je dat, sex. En sinds een paar maanden ongeveer vanaf dat ik met een jongen wat heb lopen rotzooien. Ben ik niet meer ongesteld. Ik heb heel vaak het idee zwanger te zijn. Ik ben niet veel dikker geworden. Ik weet dus ook niet waarom ik dit denk, maar ik denk het vaak. Net keek ik naar mijn buik, en dacht serieus te zien dat buik bewoog!

Ik heb op een site gekeken, en de meeste dingen kloppen! Dit kan innestelingsbloed zijn die je misschien verwart met je menstruatie, zegt de site. Dit heb ik dus gehad! Dat was de laatste keer dat ik ''ongesteld'' was, dacht ik, misschien was dat dus geen ongesteldheid. Ik moest dit eerst even kwijt. Ik snap er niks van, ik heb toch nog nooit sex gehad! Misschien is het wel een psychisch probleem. Want al zou ik nu een test kopen, ik zou toch denken dat die test ernaast zit. Help ik snap mezelf niet meer, ik ben zo in de war.

Heb jij tijd om mee te doen aan een onderzoek van de HAS Hogeschool? Rotterdam Had ik ook Als je telkens maar denkt dat je zwanger bent, gaat je lichaam zich daar naar gedragen. En weet je hoe ze dat noemen? Ze doet er zelf niet zo moeilijk over ze zegt van het kan gewoon niet.

Want sperma is na minuten buiten de vagina niet meer actief en het was minimaal minuten erna. Ik moet geven even afwachten en anders zijn we gewoon vies de lul. Zwanger door vingeren Mijnschatje, Ik heb jullie verhaal gevolgt, en denk ook niet dat zij zwanger is, de kans is zoo miniscuul klein, helemaal als je haar gemasseerd hebt is er weinig kans.

Misschien moeten jij en je vriendin samen eens een gesprek gaan voeren met de ouders van je vriendin, voorbehoedsmiddelen zijn enorm belangrijk. Zo zou je ze kunnen uitleggen dat je weet dat ze haar nog te jong vinden, maar ook niet zouden willen dat zij straks zwanger thuiskomt, leg uit dat die voorbehoedsmiddelen zo ontzettend belangrijk zijn, en dat de pil heel veel goeds voor de menstruatie van je vriendin kan doen. Misschien dat jullie ze samen over de streef kunnen halen.

Je kunt trouwens een zwangerschapstest doen vanaf de eerste dag dat ze ongesteld had moeten worden, aangezien jij zegt dat ze al een onregelmatige menstruatie heeft, kun je die test gewoon voor de zekerheid en om een stressperiode af te sluiten doen.

Hopelijk heb je iets aan alle informatie, ik wens jullie veel succes, en hou ons op de hoogte! Zwanger door vingeren Ja ik ga jullie zeker weten op de hoogte houden want ik heb er echt veel aangehad.

Ik weet haast wel zeker als er zaad op mijn vinger zat dat het er wel is afgegaan met die massage. Ik ben nu wel beetje opgelucht dat ik alles zo bekeken heb achteraf. Ik pas nu veel beter op. Ik hoop zo ontzettend dat ze niet zwanger is. Want leg dan maar is uit dat je zwanger bent zonder dat je met elkaar naar bed bent geweest. Het is zelfs zo dat ik voor die massage nog heb afgeveegd mijn vinger en toen ben gaan masseren dus het restje wat er toen op nog had moeten zitten is er heus wel afgegaan.

En het sperma is niet meer actief na ongeveer 5 minuten lees ik overal klopt dit? Zwanger door vingeren Als je je vingers afgeveegd hebt, en zeker na die massage is een zwangerschap zo goed als uit te sluiten Sperma is in de baarmoeder overleeft zo'n 2 a 3 dagen, buiten de vagina is het idd niet lang actief meer Weet nu wel zo goed als zeker dat er hier geen sprake van zwangerschap is!

Zwanger door vingeren Alvast bedankt, bedankt ben zelf ook al stuk rustiger had vandaag hele dag niets gedaan en dan ga je je toch zelf allemaal dingen aanpraten. Ik hou jullie op de hoogte.

Zwanger door vingeren Mijnschatje, Ik ken dat! Vooral als je even niets anders te doen hebt ga je je over alles druk maken! En vanalles bedenken wat er aan de hand zou kunnen zijn! Zwanger door vingeren Bedankt ook Sylvia voor je toevoegingen aan mijn verhaal. Altijd fijn als iemand meedenkt. Succes "Mijnschatje" en houd ons inderdaad op de hoogte. Zwanger door vingeren Fourroses, Geen probleem, denk graag mee!

Jouw info was ook goed bruikbaar! Zwanger door vingeren Even een beetje meer opluchting ik heb op wikipedia gelezen dat sperma maar 5 minuten overleefd buiten de vagina. Dus dat zou betekenen dat het zaad niet actief is geweest. En als er nog zaad zat op mijn vinger was dit een heel klein beetje zon heel dun laagje en die is er dan wel afgegaan door de massage want ik heb heel even best wel stevig gewreven.

Dus nog afwachten maar ben toch wat rustiger. Zwanger door vingeren Mijnschatje, Dat kan idd kloppen, buiten de vagina is sperma niet lang actief, dus die 5 min zou best wel eens goed kunnen kloppen. Je weet nu iig wel zeker dat het zaad niet actief meer was, dus een zwangerschap zou je zo goed als uit kunnen sluiten, goed nieuws voor jullie beide dus!

Zwanger door vingeren Ja klopt, nouja ik ben al een heel stuk rustiger toch maar even ongesteldheid afwachten.

Zwanger door vingeren Blij dat je weer een stuk rustiger bent! En idd even op de ongesteldheid afwachten, gaat helemaal goedkomen hoor! Zwanger door vingeren Jaa klopt blijft even spannend. Nouja stel ze wordt wel zwanger dan wordt het abortus overwegen denk ik, ik zou dat niet willen maar zei denk ik wel maar zo ver is het nog laaang niet.

Hmm aangezien tussen toen ik klaar kwam en haar vingerde ruim 15 zat hoef ik me niet druk te maken. Zwanger door vingeren Mijnschatje, Zorgen maken over die zwangerschap is nu idd gewoon uitgesloten Lekker wachten op de menstruatie, en je geen zorgen maken over die zwangerschap hoor!

Anders zit je jezelf alleen maar gek te maken van ongerustheid! Zwanger door vingeren Hmm voor de zekerheid wat zijn kenmerken van een beginnende zwangerschap? Zijn er kenmerken die vaker voorkomen. Want mijn vriendin had pijn in der onderbuik en die is anders als ze ongesteld moet worden.

Het kan gewoon een virus zijn maar gewoon voor de zekerheid. Hij zat dan wel aan mijn penis. Ik lag dan al in bed en als ik dan in bed lag dan kwam hij bij mij liggen.

Op een gegeven moment nam hij mijn penis in zijn mond en moest ik in zijn mond plassen. Mijn penis was toen echt in zijn mond, tussen de lippen. We waren in de badkamer en hij had mij afgedroogd. Mijn vader zat dan voor de wasbak op een mat. Hij zat dan in kleermakerszit en ik zat dan bij hem en moest gaan staan. Ik herinner me ook nog. Mijn vader nam mijn penis in zijn mond en ik liet mijn plas dan lopen. Mijn vader slikte dan de plas door. Dat hij mijn penis in zijn mond deed en ik moest plassen is wel vaker gebeurd, het gebeurde niet elke keer als ik ging douchen, maar wel regelmatig.

Dit douchen, was in de periode voordat hij bij mij in bed kwam liggen, of ze overlapten elkaar. Een proces-verbaal van verhoor, nummer d. Ik zag dat langs het been van [aangever] een straaltje plas liep. Ik vroeg hem toen wat er aan de hand was.

Ik denk dat hij met limonade de plas bedoelde. Ik weet van het bestaan. Het had in al gewist moeten worden. Een proces-verbaal van bevindingen, nummer d. In totaal dus inclusief de circa reeds bekende kinderpornografische fotobestanden werden door ons circa kinderpornografische fotobestanden aangetroffen. Ten behoeve van het onderzoek hebben wij, verbalisanten, een fotomap samengesteld bestaande uit een aantal fotoafdrukken welke een goed beeld moeten geven van de inhoud van de kinderpornografische afbeeldingen en indicatief erotica niet strafbaar fotoafbeeldingen die bij de verdachte zijn aangetroffen.

Een naakte jongen, circa jaar oud, ligt op een bed. De camera is gericht op de achterzijde van zijn lichaam. De jongen kijkt over zijn rechterschouder achterom richting de camera. Zijn benen zijn gespreid en hij leunt op zijn beide ellebogen. Zijn bilnaad, anus, balzak en penis zijn in beeld.

Een naakte jongen, circa jaar oud, ligt op zijn rug. De jongen kijkt met opgeheven hoofd in de richting van de camera. De jongen heeft beide benen ingetrokken en gespreid. Met zijn beide handen houdt hij zijn bilhelften uiteen, waardoor zijn geopende anus nadrukkelijk in beeld komt.

In deze houding zijn z'n penis en balzak ook nadrukkelijk in beeld. De ene jongen leunt zittend achterover op een kussen en heeft zijn benen gespreid. De andere jongen ligt naast de achteroverleunende jongen en diens penis steekt in zijn mond. Ogenschijnlijk wordt de achteroverleunende jongen op deze wijze gepijpt.

Een naakte jongen, circa jaar oud, ligt wijdbeens op zijn rug. Hij heeft zijn benen ingetrokken. Zijn penis en balzak zijn goed in beeld. Op de voorgrond is een deel van de hand van ogenschijnlijk een volwassen man te zien.

De punt van de wijsvinger van deze hand steekt in de anus van de jongen. Een naakte jongen, circa jaar oud, zit op een bank. Naast hem zit een naakte, volwassen vrouw. De vrouw heeft haar ene arm om de schouder van de jongen heengeslagen. Met de vingers van haar andere hand omvat de vrouw de omhoog wijzende penis van de jongen. Een naakte jongen, circa jaar oud, ligt op zijn rug op een bed.

Een naakt meisje, circa jaar oud, zit boven op hem, met haar gezicht naar zijn gezicht toegekeerd. De penis van de jongen steekt ogenschijnlijk in haar vagina.

Na het bekijken van de circa filmbestanden, werden door ons in totaal dus inclusief de circa 25 reeds bekende kinderpornografische filmbestanden circa 47 kinderpornografische filmbestanden aangetroffen. Een meisje van circa jaar oud, staat voor de camera ergens binnenshuis in een kelderachtige omgeving.

Zij is gekleed in een soort pyamabroek, welke zij meteen bij aanvang van de film uittrekt. Zij is nu volledig naakt. Haar borsten en schaamstreek zijn in beeld. Vervolgens is zij met gespreide en ingetrokken benen te zien.

Zij zit dan op een houten bankje of iets dergelijks en houdt met haar beide handen haar schaamstreek gespreid. Haar binnenste schaamlippen en vagina zijn dan te zien. Vervolgens komt zij staand in beeld, waarbij haar borsten rondom zijn vastgeknoopt met een stuk touw, dat verbonden is met een ketting welke zij om haar nek draagt. Haar beide armen en benen zijn gespreid, waarbij haar armen bij de polsen elk met touw vastgeknoopt zitten aan het plafond.

Een man staat vervolgens achter haar en knijpt enige tijd ogenschijnlijk op stevige wijze in haar borsten. Daarna vingert de man vanuit dezelfde positie het meisje met zijn ene hand, terwijl hij zich met zijn andere hand ogenschijnlijk aftrekt.

Tenslotte volgt een fragment waarin het naakte meisje vastgebonden aan handen, benen en middel en geblinddoekt op haar rug op een houten bank ligt. Een volwassen man met een naakte onderlichaam gaat bij haar staan en knijpt ogenschijnlijk krachtig in haar tepels. Daarna spreidt hij haar schaamstreek en opent hij met zijn vingers haar vagina. Hij hurkt dan wijdbeens boven haar met zijn penis boven haar gezicht. Vervolgens steekt hij zijn penis in haar mond.

Betreft een man en een jongen. De jongen is ca. De jongen ligt met ontbloot onderlichaam op zijn rug. Zijn penis is in beeld. De man is bezig hem te pijpen. Daarna trekt hij de jongen af.

Een naakte jongen, circa jaar oud, ligt op zijn rug met zijn beide benen gestrekt naast elkaar. Een andere naakte jongen, van ongeveer dezelfde leeftijd, zit met zijn bovenlichaam gebogen over het kruis van de liggende jongen.

Deze andere jongen omvat met zijn ene hand de stijve penis van de liggende jongen en is bezig om deze penis te pijpen. Betreft een fragment van een ons ambtshalve bekende film, waarin een meisje samen met een volwassen man in beeld is. Het meisje is circa jaar oud en zit nu naakt en geknield voorover gebogen. In deze houding zijn haar vagina, schaamlippen en anus nadrukkelijk in beeld. Een deel van het onderlichaam van een man is in beeld en deze bevindt zich schuin achter het meisje.

De man heeft een stijve penis, welke zich vlak voor haar vagina bevindt. Terwijl hij met zijn ene hand het meisje bij haar middel vasthoudt, steekt hij zijn middelvinger in haar anus en draait hij wat met zijn middelvinger in haar anus.

meisje vingert en komt klaar sperma borsten