Naakt pissen klaar pijpen

naakt pissen klaar pijpen

Lekker lang, niet te mager en cup D, echt een lekker ding om te zien en nog vrijgezel. Toen ik thuis kwam van het werk waren de meiden al weg naar hun etentje. Meestal is het gezellig bijpraten voor hun dus zijn ze pas laat thuis.

De volgende ochtend sloop ik uit mijn bed. De meiden lagen nog te slapen. Ik was wat duf en besloot wakker te worden onder de douche. We hebben niet zo een groot huis en dus maar 1 wc die in de badkamer is. Mijn gedachte gaan uit naar Karin, ondanks dat ik een best knappe vriendin heb, gaan mijn gedachte wel eens uit naar andere vrouwen.

Ik vind het spannend om over andere vrouwen te fantaseren en me dan af te trekken. Het liefst zou ik ze dan ik het echt neuken, maar tot nu toe is het altijd bij een fantasie gebleven. Ik begin me af te trekken met in mijn gedachte een naakte Karin. Ik stel me voor hoe ze er uitziet. Ze heeft meestal wel een flink decolleté, dus ik heb haar borsten wel eens wat kunnen bewonderen, maar naakt heb ik haar nog nooit mogen bewonderen.

Op een gegeven moment zie ik de deur open gaan en snel stop ik met trekken. Ik zie dat Karin binnenkomt we hebben de deur namelijk nooit op slot. Ze ziet mij onder de douche en verschrikt kijkt ze naar mij, en vraagt of het oké is dat ze gaat plassen.

Ik roep dat het geen probleem is. Ze heeft op dat moment nog zo een ruime pyjama aan. Wel jammer, want zo kan ik haar mooie figuurtje niet goed bewonderen. Ze doet haar broek omlaag en begint te plassen. Gezien ik klaar ben met douchen stap ik uit de douche en begin mij af te drogen. Even niet er bij nadenkend dat ik nog een half stijve penis heb.

Ik zie vanuit mijn ooghoeken dat Karin mij uitgebreid aankijkt. Dan realiseer ik mij dat mijn penis nog half stijf is en dat hij door deze situatie nog wat verder begint te steigeren. Bevalt het uitzicht roep ik snel, half geschrokken. Het is alweer een tijd geleden dat ik zo een man gezien heb zegt Karin terug. Wat was jij daar aan het doen onder de douche vraagt ze en werpt duidelijk een blik op mijn penis die daardoor al bijna op volledige sterkte is.

Ik sta daar dan met mijn mond vol tanden. Ze is klaar en staat op. Ze stapt uit haar pyjamabroek en loopt naar de wastafel, mijn penis niet uit het oog verliezend. Ik zie dat ze een mooi geschoren streepje heeft. Ze gaat uitgebreid haar handen wassen en uitdagend duwt ze haar kontje naar achter. Wat een geile donder is het eigenlijk!

Zo te zien bevalt het uitzicht jou ook wel zegt ze. Waarover was jij aan het fantaseren? Kom je soms te kort bij je meisje? Mijn penis is ondertussen op volle sterkte en ik zie dat ze er naar blijft kijken terwijl ze haar handen blijft wassen. Zo te zien heb jij er wel zin in zegt Karin. Met mijn hart kloppend in mijn keel durf ik nu toch de stap te zetten en ik ga achter haar staan en geef een tik op haar billen. Zo zeg ik dat ziet er strak uit. Dank je zegt Karin, ik doe mijn best om het strak te houden, maar het is al weer een tijd geleden dat een man het gezien, laat staan gevoeld heeft.

Ze duwt haar kontje nog wat verder omhoog en begint tegen mijn penis aan te rijden. Het wordt weer eens tijd dat ik een man in mij voel zegt Karin. Er gaan honderd gedachten door mijn hoofd en ik weet niet wat ik moet doen, maar dan zegt Karin, ik zal niets tegen je meisje zeggen, dit blijft onder ons. Neem mij, ik heb al zolang geen man meer gehad! Ik wil weer eens een penis in mij voelen!!! Ik voel hoe ze haar natte kutje tegen mijn penis aan duwt.

Dit is voor mij het teken en ik pak mijn penis en zet um voor haar natte grotje. Even leid ik mijn penis naar haar kutje en dan voel um naar binnen glijden.

Man, wat is zij nat. Stukje voor beetje duw ik mijn penis naar binnen tot hij er totdat hij er helemaal in zit. Even wacht ik en dan begin ik rustig aan te pompen. Ik moet uitkijken dat ik niet direct al goedje bij haar binnen spuit! Ze is echt lekker strak. Duidelijk dat ze al een tijdje niet meer genomen is. Ondertussen dat ik zit te pompen ga ik met mijn handen onder haar pyjama hemdje en streel over haar rug.

Dan gaan mijn handen naar voren en pak haar grote borsten vast. Man wat heeft zij een stel lekkere borsten! Ik voel ze mee deinen in het tempo dat ik haar neuk. Ik wil ze zien en doe haar bloesje uit. In de spiegel zie ik haar borsten op en naar gaan en dit maakt mij nog geiler dan dat ik al was.

Ze heeft haar ogen dicht en geniet duidelijk! Zachtjes hoor ik iedereen keer dat ik stoot een kreuntje uit haar mond komen. Dit geheel maakt mij zo geil dat ik het zaad naar boven voel komen. Ik hou het niet meer zeg ik tegen haar, kom maar in mij is het enigste wat ik haar nog hoor zeggen en voor ik het weet spuit ik mijn lading in haar.

Ik voel dat ik straal voor straal haar kutje vul. Mijn penis glijdt uit haar kutje en Karin draait zich om. Geil kijkt ze mij aan. Ik zie wat sperma uit haar kutje komen. Ik pak haar vast en zet haar op het badmeubel. Ik ga door mijn knieën en bekijk haar kutje. Ik ga met mijn hoofd tussen haar benen en ik begin haar te likken. Ze is nog steeds nat en ik proef de mix van mijn zaad en haar kutsappen. Mijn tong gaat in en uit haar kutje en langs haar klitje. Rustig ga ik met mijn tong van boven naar beneden.

Als ik bij haar klitje ben aangekomen stop ik en maak rondjes rond haar knopje met mijn tong. Ik voel alweer een orgasme aankomen, ik laat Ralf’s hand wat sneller aan Michiel’s lul trekken, en op het moment dat ik Michiel voel aanspannen, zijn pik kloppend aankondigt dat ook hij gaat komen geef ik mezelf de laatste rukken, zodat we tegelijk een heerlijk orgasme beleven.

Hongerig zak ik met mijn mond nu helemaal over die harde trillende neukpaal en voel hoe warme klodders zaad mijn mond instromen, terwijl ik ook ongecontroleerd klaarkom, en mijn sperma schiet. Ik heb moeite door te blijven zuigen en Michiel’s zaad te drinken, ook mijn orgasme is zo overweldigend dat ik bijna stuiptrekkend met mijn spuitende lul in mijn hand mijn mond om Michiel’s spuitende lul blijf klemmen.

Ralf speelt nog wat met mijn keiharde tepels en zegt dan: Het licht gaat aan, en overal worden nu ook tv’s aangezet. Op iedere tv speelt een keiharde homo porno film, er wordt gefistfucked, geneukt, gepijpt, een vent zit zelfs een paard te pijpen terwijl een grote deense dog zijn kont zit te naaien.

Ik zie iemand op de grond liggen die helemaal word ondergezeken en ondergespoten, en dan zie ik dat ik, tot mijn grote ontzetting dat ik het zelf ben. En als ik beter kijk zie ik in al die films dezelfde kerels die me net misbruikt, volgepist en volgespoten hebben. Ik zie Ger nu met zijn vuist diep in een grote neger zijn reet, hij hangt in een sling en ik zie hoe Ger’s arm, dik ingesmeerd met witte creme soms tot aan zijn elleboog in zijn aars zit, hand pompend.

Ralf op een andere tv zit onder de stront, iemand zit gehurkt boven hem en laat zijn schijt langzaam uit zijn wijde anus lopen.

Ralf smeert zijn lul in met poep en rukt zich daarna af. Mmmm, dat belooft nog wat! Iedereen knikt instemmend “Ja, hoe smeriger hoe geiler sletje, en je doet het erg goed hahaha”, zegt de kerel die ik een paard heb zien pijpen.

Ik neem een slok van mijn bier en geef Ralf een diepe natte tongzoen, ik laat het bier in zijn mond lopen. Ik pak zijn zachte lul in mijn handen en buig me voorover, en begin hem zachtjes te pijpen.

Ik laat zijn lul en zak in mijn mond glijden, en sabbel aan zijn eikel, terwijl ik met mijn hand tussen zijn benen door glij en zijn warme soepele mannenkutje begin te vingeren.

Ralf woelt met zijn vingers door mijn haar en gromt diep. Ik voel hoe tegelijkertijd iemand aan mijn stijve paal aan het trekken is, en ook mijn kontgaatje begint te masseren. Heerlijk, een lul en zak in mijn mond, mijn vingers in een strak strontgat terwijl ik ook gepijpt en gevingerd wordt. Iedereen begint al weer geil te worden, en ik hoor gelik, gezuig, gekreun en neuk geluiden om me heen. Graham, een gespierde slanke neger van rond de 40, met een gigantisch grote lul.

Hij is helemaal kaal en gladgeschoren. Zijn paarse eikel is zo groot als een mandarijn, en met zijn geschoren kop ziet hij er enorm lekker geil uit. Hij wordt het liefst gepijpt terwijl zijn aarsgat misbruikt wordt. Ger houdt ervan om hem diep te vuistneuken. Dat komt dus goed uit. We lopen nog steeds helemaal naakt een andere kamer in en ik zie hoe Graham in de sling gaat hangen, zijn zware lul hangt tussen zijn benen, zijn grote zwarte kloten glimmen in zijn strakke zak.

Ger zit voor Graham en pakt zijn zwarte pik en houdt die omhoog. Naast Ger staat een flinke pot glijmiddel, en ik zie hoe hij Graham’s aarsgat wil gaan volsmeren.

Graham is al wel gewend aan een paar flinke vuisten, en zijn reet staal al een beetje open. We lopen op Graham af en zien hoe hij hulpeloos vast zit in de sling. Ralf aarzelt geen moment en drukt een paar vingers in Graham’s poepgat, dat gaat gemakkelijk. Graham geeft een kreuntje en zegt: Ik pak ondertussen Graham zijn gigantische lul beet en begin ermee te spelen. Terwijl Graham stijf wordt zie ik hoe de aderen op zijn mooie paal beginnen te zwellen, en ik hou zijn pik vast om te voelen hoe die prachtige pik groeit en groeit.

Ik druk een natte kus op zijn eikel en vraag me af hoe het zou zijn om zo’n grote pik stijf te pijpen. Ik zie mezelf ook al zitten, op mijn knieen met mijn billen gespreid, en kan me niet voorstellen hoe die neukpaal mijn mannenkutje kan vullen. De gedachte maakt me wel supergeil, ondertussen is Graham op volle sterkte stijf geworden, alsof hij mijn gedachten heeft gelezen!

Ger kijkt geil lachend toe en bereidt zich voor op de fistfuck sessie. Hij staat al met zijn eigen lul te spelen en laat ons even rustig ons gang gaan. Ralf en ik spelen nu met Graham, ik heb zijn machtige vette lul in mijn handen en begin hem pompend af te rukken, ik zie hoe zijn voorhuid steeds weer over zijn mooie dieppaarse eikel glijdt, en ik pak zijn grote kloten beet.

Zijn zak staat strak, en ik speel met zijn mooie kloten. Graham kreunt, en kreunt nog harder als ik probeer hem te pijpen. Ik zuig hard op zijn donkerpaarse eikel, lik zo nu en dan zachtjes over zijn pisgaatje en zie hoe op datzelfde moment Ralf aan zijn aars begint te zuigen. Een aantal andere kerels zijn de kamer nu ook binnen gekomen en gaan genietend naar het schouwspel kijken. Ik kan bijna niet wachten op wat we te zien gaan krijgen, en met een diepe zucht open ik mijn mond zover mogelijk en voel hoe die grote stijve paal mijn hongerige bekje in glijdt.

Ik moet moeite doen om niet te kokhalsen, maar na een paar zuigbewegingen went het wel. Het moet ook een mooi gezicht zijn, de nieuweling die nu al Graham’s lul weet te pijpen. Met beide handen omvat ik de staaf terwijl ik zo diep mogelijk probeer te pijpen.

Gratis gsm geile jonge mannen
naakt pissen klaar pijpen

Lekker lang, niet te mager en cup D, echt een lekker ding om te zien en nog vrijgezel. Toen ik thuis kwam van het werk waren de meiden al weg naar hun etentje. Meestal is het gezellig bijpraten voor hun dus zijn ze pas laat thuis. De volgende ochtend sloop ik uit mijn bed. De meiden lagen nog te slapen.

Ik was wat duf en besloot wakker te worden onder de douche. We hebben niet zo een groot huis en dus maar 1 wc die in de badkamer is. Mijn gedachte gaan uit naar Karin, ondanks dat ik een best knappe vriendin heb, gaan mijn gedachte wel eens uit naar andere vrouwen.

Ik vind het spannend om over andere vrouwen te fantaseren en me dan af te trekken. Het liefst zou ik ze dan ik het echt neuken, maar tot nu toe is het altijd bij een fantasie gebleven. Ik begin me af te trekken met in mijn gedachte een naakte Karin. Ik stel me voor hoe ze er uitziet.

Ze heeft meestal wel een flink decolleté, dus ik heb haar borsten wel eens wat kunnen bewonderen, maar naakt heb ik haar nog nooit mogen bewonderen. Op een gegeven moment zie ik de deur open gaan en snel stop ik met trekken. Ik zie dat Karin binnenkomt we hebben de deur namelijk nooit op slot. Ze ziet mij onder de douche en verschrikt kijkt ze naar mij, en vraagt of het oké is dat ze gaat plassen. Ik roep dat het geen probleem is. Ze heeft op dat moment nog zo een ruime pyjama aan.

Wel jammer, want zo kan ik haar mooie figuurtje niet goed bewonderen. Ze doet haar broek omlaag en begint te plassen. Gezien ik klaar ben met douchen stap ik uit de douche en begin mij af te drogen.

Even niet er bij nadenkend dat ik nog een half stijve penis heb. Ik zie vanuit mijn ooghoeken dat Karin mij uitgebreid aankijkt. Dan realiseer ik mij dat mijn penis nog half stijf is en dat hij door deze situatie nog wat verder begint te steigeren. Bevalt het uitzicht roep ik snel, half geschrokken. Het is alweer een tijd geleden dat ik zo een man gezien heb zegt Karin terug.

Wat was jij daar aan het doen onder de douche vraagt ze en werpt duidelijk een blik op mijn penis die daardoor al bijna op volledige sterkte is. Ik sta daar dan met mijn mond vol tanden. Ze is klaar en staat op. Ze stapt uit haar pyjamabroek en loopt naar de wastafel, mijn penis niet uit het oog verliezend. Ik zie dat ze een mooi geschoren streepje heeft. Ze gaat uitgebreid haar handen wassen en uitdagend duwt ze haar kontje naar achter.

Wat een geile donder is het eigenlijk! Zo te zien bevalt het uitzicht jou ook wel zegt ze. Waarover was jij aan het fantaseren? Kom je soms te kort bij je meisje? Mijn penis is ondertussen op volle sterkte en ik zie dat ze er naar blijft kijken terwijl ze haar handen blijft wassen. Zo te zien heb jij er wel zin in zegt Karin. Met mijn hart kloppend in mijn keel durf ik nu toch de stap te zetten en ik ga achter haar staan en geef een tik op haar billen.

Zo zeg ik dat ziet er strak uit. Dank je zegt Karin, ik doe mijn best om het strak te houden, maar het is al weer een tijd geleden dat een man het gezien, laat staan gevoeld heeft. Ze duwt haar kontje nog wat verder omhoog en begint tegen mijn penis aan te rijden. Het wordt weer eens tijd dat ik een man in mij voel zegt Karin.

Er gaan honderd gedachten door mijn hoofd en ik weet niet wat ik moet doen, maar dan zegt Karin, ik zal niets tegen je meisje zeggen, dit blijft onder ons. Neem mij, ik heb al zolang geen man meer gehad!

Ik wil weer eens een penis in mij voelen!!! Ik voel hoe ze haar natte kutje tegen mijn penis aan duwt. Dit is voor mij het teken en ik pak mijn penis en zet um voor haar natte grotje. Even leid ik mijn penis naar haar kutje en dan voel um naar binnen glijden. Man, wat is zij nat. Stukje voor beetje duw ik mijn penis naar binnen tot hij er totdat hij er helemaal in zit. Even wacht ik en dan begin ik rustig aan te pompen. Ik moet uitkijken dat ik niet direct al goedje bij haar binnen spuit!

Ze is echt lekker strak. Duidelijk dat ze al een tijdje niet meer genomen is. Ondertussen dat ik zit te pompen ga ik met mijn handen onder haar pyjama hemdje en streel over haar rug. Dan gaan mijn handen naar voren en pak haar grote borsten vast. Man wat heeft zij een stel lekkere borsten! Ik voel ze mee deinen in het tempo dat ik haar neuk. Ik wil ze zien en doe haar bloesje uit. In de spiegel zie ik haar borsten op en naar gaan en dit maakt mij nog geiler dan dat ik al was. Ze heeft haar ogen dicht en geniet duidelijk!

Zachtjes hoor ik iedereen keer dat ik stoot een kreuntje uit haar mond komen. Dit geheel maakt mij zo geil dat ik het zaad naar boven voel komen. Ik hou het niet meer zeg ik tegen haar, kom maar in mij is het enigste wat ik haar nog hoor zeggen en voor ik het weet spuit ik mijn lading in haar. Ik voel dat ik straal voor straal haar kutje vul. Mijn penis glijdt uit haar kutje en Karin draait zich om. Geil kijkt ze mij aan. Ik zie wat sperma uit haar kutje komen.

Ik pak haar vast en zet haar op het badmeubel. Ik ga door mijn knieën en bekijk haar kutje. Ik ga met mijn hoofd tussen haar benen en ik begin haar te likken. Ze is nog steeds nat en ik proef de mix van mijn zaad en haar kutsappen.

Mijn tong gaat in en uit haar kutje en langs haar klitje. Rustig ga ik met mijn tong van boven naar beneden. Als ik bij haar klitje ben aangekomen stop ik en maak rondjes rond haar knopje met mijn tong.

Ik voel alweer een orgasme aankomen, ik laat Ralf’s hand wat sneller aan Michiel’s lul trekken, en op het moment dat ik Michiel voel aanspannen, zijn pik kloppend aankondigt dat ook hij gaat komen geef ik mezelf de laatste rukken, zodat we tegelijk een heerlijk orgasme beleven. Hongerig zak ik met mijn mond nu helemaal over die harde trillende neukpaal en voel hoe warme klodders zaad mijn mond instromen, terwijl ik ook ongecontroleerd klaarkom, en mijn sperma schiet.

Ik heb moeite door te blijven zuigen en Michiel’s zaad te drinken, ook mijn orgasme is zo overweldigend dat ik bijna stuiptrekkend met mijn spuitende lul in mijn hand mijn mond om Michiel’s spuitende lul blijf klemmen. Ralf speelt nog wat met mijn keiharde tepels en zegt dan: Het licht gaat aan, en overal worden nu ook tv’s aangezet.

Op iedere tv speelt een keiharde homo porno film, er wordt gefistfucked, geneukt, gepijpt, een vent zit zelfs een paard te pijpen terwijl een grote deense dog zijn kont zit te naaien.

Ik zie iemand op de grond liggen die helemaal word ondergezeken en ondergespoten, en dan zie ik dat ik, tot mijn grote ontzetting dat ik het zelf ben. En als ik beter kijk zie ik in al die films dezelfde kerels die me net misbruikt, volgepist en volgespoten hebben.

Ik zie Ger nu met zijn vuist diep in een grote neger zijn reet, hij hangt in een sling en ik zie hoe Ger’s arm, dik ingesmeerd met witte creme soms tot aan zijn elleboog in zijn aars zit, hand pompend. Ralf op een andere tv zit onder de stront, iemand zit gehurkt boven hem en laat zijn schijt langzaam uit zijn wijde anus lopen.

Ralf smeert zijn lul in met poep en rukt zich daarna af. Mmmm, dat belooft nog wat! Iedereen knikt instemmend “Ja, hoe smeriger hoe geiler sletje, en je doet het erg goed hahaha”, zegt de kerel die ik een paard heb zien pijpen.

Ik neem een slok van mijn bier en geef Ralf een diepe natte tongzoen, ik laat het bier in zijn mond lopen. Ik pak zijn zachte lul in mijn handen en buig me voorover, en begin hem zachtjes te pijpen. Ik laat zijn lul en zak in mijn mond glijden, en sabbel aan zijn eikel, terwijl ik met mijn hand tussen zijn benen door glij en zijn warme soepele mannenkutje begin te vingeren.

Ralf woelt met zijn vingers door mijn haar en gromt diep. Ik voel hoe tegelijkertijd iemand aan mijn stijve paal aan het trekken is, en ook mijn kontgaatje begint te masseren. Heerlijk, een lul en zak in mijn mond, mijn vingers in een strak strontgat terwijl ik ook gepijpt en gevingerd wordt. Iedereen begint al weer geil te worden, en ik hoor gelik, gezuig, gekreun en neuk geluiden om me heen.

Graham, een gespierde slanke neger van rond de 40, met een gigantisch grote lul. Hij is helemaal kaal en gladgeschoren. Zijn paarse eikel is zo groot als een mandarijn, en met zijn geschoren kop ziet hij er enorm lekker geil uit.

Hij wordt het liefst gepijpt terwijl zijn aarsgat misbruikt wordt. Ger houdt ervan om hem diep te vuistneuken. Dat komt dus goed uit. We lopen nog steeds helemaal naakt een andere kamer in en ik zie hoe Graham in de sling gaat hangen, zijn zware lul hangt tussen zijn benen, zijn grote zwarte kloten glimmen in zijn strakke zak. Ger zit voor Graham en pakt zijn zwarte pik en houdt die omhoog. Naast Ger staat een flinke pot glijmiddel, en ik zie hoe hij Graham’s aarsgat wil gaan volsmeren.

Graham is al wel gewend aan een paar flinke vuisten, en zijn reet staal al een beetje open. We lopen op Graham af en zien hoe hij hulpeloos vast zit in de sling. Ralf aarzelt geen moment en drukt een paar vingers in Graham’s poepgat, dat gaat gemakkelijk.

Graham geeft een kreuntje en zegt: Ik pak ondertussen Graham zijn gigantische lul beet en begin ermee te spelen. Terwijl Graham stijf wordt zie ik hoe de aderen op zijn mooie paal beginnen te zwellen, en ik hou zijn pik vast om te voelen hoe die prachtige pik groeit en groeit. Ik druk een natte kus op zijn eikel en vraag me af hoe het zou zijn om zo’n grote pik stijf te pijpen.

Ik zie mezelf ook al zitten, op mijn knieen met mijn billen gespreid, en kan me niet voorstellen hoe die neukpaal mijn mannenkutje kan vullen. De gedachte maakt me wel supergeil, ondertussen is Graham op volle sterkte stijf geworden, alsof hij mijn gedachten heeft gelezen! Ger kijkt geil lachend toe en bereidt zich voor op de fistfuck sessie. Hij staat al met zijn eigen lul te spelen en laat ons even rustig ons gang gaan. Ralf en ik spelen nu met Graham, ik heb zijn machtige vette lul in mijn handen en begin hem pompend af te rukken, ik zie hoe zijn voorhuid steeds weer over zijn mooie dieppaarse eikel glijdt, en ik pak zijn grote kloten beet.

Zijn zak staat strak, en ik speel met zijn mooie kloten. Graham kreunt, en kreunt nog harder als ik probeer hem te pijpen. Ik zuig hard op zijn donkerpaarse eikel, lik zo nu en dan zachtjes over zijn pisgaatje en zie hoe op datzelfde moment Ralf aan zijn aars begint te zuigen.

Een aantal andere kerels zijn de kamer nu ook binnen gekomen en gaan genietend naar het schouwspel kijken. Ik kan bijna niet wachten op wat we te zien gaan krijgen, en met een diepe zucht open ik mijn mond zover mogelijk en voel hoe die grote stijve paal mijn hongerige bekje in glijdt. Ik moet moeite doen om niet te kokhalsen, maar na een paar zuigbewegingen went het wel.

Het moet ook een mooi gezicht zijn, de nieuweling die nu al Graham’s lul weet te pijpen. Met beide handen omvat ik de staaf terwijl ik zo diep mogelijk probeer te pijpen.Ik zie vanuit mijn ooghoeken dat Karin mij uitgebreid aankijkt. Dan realiseer ik mij dat mijn penis nog half stijf is en dat hij door deze situatie nog wat verder begint te steigeren. Bevalt het uitzicht roep ik snel, half geschrokken. Het is alweer een tijd geleden dat ik zo een man gezien heb zegt Karin terug. Wat was jij daar aan het doen onder de douche vraagt ze en werpt duidelijk een blik op mijn penis die daardoor al bijna op volledige sterkte is. Ik sta daar dan met mijn mond vol tanden.

Ze is klaar en staat op. Ze stapt uit haar pyjamabroek en loopt naar de wastafel, mijn penis niet uit het oog verliezend. Ik zie dat ze een mooi geschoren streepje heeft. Ze gaat uitgebreid haar handen wassen en uitdagend duwt ze haar kontje naar achter. Wat een geile donder is het eigenlijk! Zo te zien bevalt het uitzicht jou ook wel zegt ze. Waarover was jij aan het fantaseren? Kom je soms te kort bij je meisje? Mijn penis is ondertussen op volle sterkte en ik zie dat ze er naar blijft kijken terwijl ze haar handen blijft wassen.

Zo te zien heb jij er wel zin in zegt Karin. Met mijn hart kloppend in mijn keel durf ik nu toch de stap te zetten en ik ga achter haar staan en geef een tik op haar billen. Zo zeg ik dat ziet er strak uit. Dank je zegt Karin, ik doe mijn best om het strak te houden, maar het is al weer een tijd geleden dat een man het gezien, laat staan gevoeld heeft.

Ze duwt haar kontje nog wat verder omhoog en begint tegen mijn penis aan te rijden. Het wordt weer eens tijd dat ik een man in mij voel zegt Karin. Er gaan honderd gedachten door mijn hoofd en ik weet niet wat ik moet doen, maar dan zegt Karin, ik zal niets tegen je meisje zeggen, dit blijft onder ons. Neem mij, ik heb al zolang geen man meer gehad!

Ik wil weer eens een penis in mij voelen!!! Ik voel hoe ze haar natte kutje tegen mijn penis aan duwt. Dit is voor mij het teken en ik pak mijn penis en zet um voor haar natte grotje. Even leid ik mijn penis naar haar kutje en dan voel um naar binnen glijden. Man, wat is zij nat. Stukje voor beetje duw ik mijn penis naar binnen tot hij er totdat hij er helemaal in zit.

Even wacht ik en dan begin ik rustig aan te pompen. Ik moet uitkijken dat ik niet direct al goedje bij haar binnen spuit!

Ze is echt lekker strak. Duidelijk dat ze al een tijdje niet meer genomen is. Ondertussen dat ik zit te pompen ga ik met mijn handen onder haar pyjama hemdje en streel over haar rug. Dan gaan mijn handen naar voren en pak haar grote borsten vast. Man wat heeft zij een stel lekkere borsten! Ik voel ze mee deinen in het tempo dat ik haar neuk.

Ik wil ze zien en doe haar bloesje uit. In de spiegel zie ik haar borsten op en naar gaan en dit maakt mij nog geiler dan dat ik al was. Ze heeft haar ogen dicht en geniet duidelijk! Zachtjes hoor ik iedereen keer dat ik stoot een kreuntje uit haar mond komen. Dit geheel maakt mij zo geil dat ik het zaad naar boven voel komen. Ik hou het niet meer zeg ik tegen haar, kom maar in mij is het enigste wat ik haar nog hoor zeggen en voor ik het weet spuit ik mijn lading in haar.

Ik voel dat ik straal voor straal haar kutje vul. Mijn penis glijdt uit haar kutje en Karin draait zich om. Geil kijkt ze mij aan. Ik zie wat sperma uit haar kutje komen. Ik pak haar vast en zet haar op het badmeubel. Ik ga door mijn knieën en bekijk haar kutje. Ik ga met mijn hoofd tussen haar benen en ik begin haar te likken. Ze is nog steeds nat en ik proef de mix van mijn zaad en haar kutsappen.

Mijn tong gaat in en uit haar kutje en langs haar klitje. Rustig ga ik met mijn tong van boven naar beneden. Als ik bij haar klitje ben aangekomen stop ik en maak rondjes rond haar knopje met mijn tong. Ondertussen stop ik een vinger bij haar naar binnen en begin haar te vingeren, terwijl ik doorga met likken. Ik voer mijn tempo op met likken en stop nog een 2e vinger in haar kutje. Zonder moeite gaat deze naar binnen. Met mijn vingers maar ik een komma beweging in haar kutje.

Ik pak haar klitje tussen mijn lippen en begin erop te zuigen. Af en toe pak ik hem tussen mijn tanden en bijt er voorzichtig in. Dan voel ik haar benen rond mijn hoofd samenknijpen en komt ze met een zucht schokkend klaar. Ze zakt van de wastafel af en geeft mij een zoen, terwijl ze nog na zit te schokken.

Dat was heerlijk zegt ze zachtjes in mijn oor, terwijl ze zich tegen mij aandrukt. Laten we maar even het zweet van ons af douchen zeg ik tegen Karin en we stappen samen onder de douche. Ik zet deze aan en we voelen het warme water op ons neervallen. Mijn penis is ondertussen alweer tot leven gekomen en ze pakt hem vast en begint me af te trekken tot hij weer helemaal stijf is.

Zonder iets te zeggen zakt ze door haar knieën en pakt haar flinke borsten vast. De drukt ze tegen elkaar en klemt mijn penis er tussen. Ik voel haar zachte vlees om mijn penis geklemd en het is heerlijk. Ik begin nu haar borsten te neuken. Door al het water gaat dit lekker soepel. De kop van mijn penis komt iedere keer net boven haar borsten uit. Karin kijkt er verlekkerd naar. Af en toe probeert ze er over heen te likken met haar tong.

Ik word ondertussen zo geil hiervan dat ik alweer bijna klaarkom, maar dat wil ik nog niet. Ik stop met haar borsten te neuken en til haar op. Na zo’n twintig minuten heb ik zo’n dertig aarsgaten gerimd, uitgelikt en schoongelikt, en zit het zaad van evenzoveel geile kerels over mijn hele lijf.

Ik voel me smerig, en ben het ook, maar nog meer ben ik zo geil als het maar zijn kan, en mijn lul is zo stijf als wat! Het wordt gezellig, en alsof het doodnormaal is is iedereen naakt, met een stijve paal, of niet, en de sfeer is open en vrij.

Als je wilt, kun je iemand gewoon eventjes lekker pijpen, of aftrekken, ik zie hoe iemand zijn benen omhoog trekt op de stoel, en uitnodigend en uitdagend zijn mannenkut openspreid.

Ger aarzelt geen moment, en terwijl we doorkletsen en drinken neukt Ger hem snel diep in zijn aars met zijn armen om de ander heengeslagen. Ik zie hoe Ger’s lul in en uit dat poepgat glijdt, pompend en kreunend. Nog stijf zie ik hoe Ger zijn pik uit die reet trekt en zich dan klaar laat pijpen. Niet eens iedereen kijkt ernaar, maar ik ben gefascineerd door de vrijheid, geilheid en ongecompliceerdheid van deze heerlijke geile mannensexorgie.

Ralf zit alweer naast me en begint met zijn en mijn lul te spelen. We beginnen te tongzoenen, we kussen elkaar diep en nat, en met zijn andere hand zit hij met een andere lul te spelen. De man naast hem zit met zijn ogen dicht te genieten terwijl Ralf hem langzaam aftrekt, zachtjes kreunend. Michiel is lekker behaard, en wat gezet, maar zoals hij ligt te kreunen en te genieten ziet hij er verschrikkelijk geil en lekker uit.

Met een hand zit Michiel met zijn ballen te spelen, ik zie hoe hij zijn mooie behaarde zak door zijn vingers laat glijden, en ik leun langzaam over Ralf heen en sluit mijn lippen over zijn paarse eikel, die al glimt van het voorvocht. Ralf trekt rustig door, zijn hand raakt mijn lippen elke keer als hij naar boven beweegt, en ik zak met mijn hoofd en mijn mond om Michiel’s lekkere stijve pik mee in hetzelfde ritme als Ralf naar beneden trekt.

We liggen zo heerlijk met z’n drieen over elkaar heen, onze naakte en bezwete en begerige gretige lijven glijden in een rustig ritme. Ik pak mijn stijve pik beet en trek me ook langzaam af in hetzelfde ritme. Ik voel alweer een orgasme aankomen, ik laat Ralf’s hand wat sneller aan Michiel’s lul trekken, en op het moment dat ik Michiel voel aanspannen, zijn pik kloppend aankondigt dat ook hij gaat komen geef ik mezelf de laatste rukken, zodat we tegelijk een heerlijk orgasme beleven.

Hongerig zak ik met mijn mond nu helemaal over die harde trillende neukpaal en voel hoe warme klodders zaad mijn mond instromen, terwijl ik ook ongecontroleerd klaarkom, en mijn sperma schiet. Ik heb moeite door te blijven zuigen en Michiel’s zaad te drinken, ook mijn orgasme is zo overweldigend dat ik bijna stuiptrekkend met mijn spuitende lul in mijn hand mijn mond om Michiel’s spuitende lul blijf klemmen.

Ralf speelt nog wat met mijn keiharde tepels en zegt dan: Het licht gaat aan, en overal worden nu ook tv’s aangezet. Op iedere tv speelt een keiharde homo porno film, er wordt gefistfucked, geneukt, gepijpt, een vent zit zelfs een paard te pijpen terwijl een grote deense dog zijn kont zit te naaien.

Ik zie iemand op de grond liggen die helemaal word ondergezeken en ondergespoten, en dan zie ik dat ik, tot mijn grote ontzetting dat ik het zelf ben. En als ik beter kijk zie ik in al die films dezelfde kerels die me net misbruikt, volgepist en volgespoten hebben. Ik zie Ger nu met zijn vuist diep in een grote neger zijn reet, hij hangt in een sling en ik zie hoe Ger’s arm, dik ingesmeerd met witte creme soms tot aan zijn elleboog in zijn aars zit, hand pompend.

Ralf op een andere tv zit onder de stront, iemand zit gehurkt boven hem en laat zijn schijt langzaam uit zijn wijde anus lopen. Ralf smeert zijn lul in met poep en rukt zich daarna af.

Mmmm, dat belooft nog wat! Iedereen knikt instemmend “Ja, hoe smeriger hoe geiler sletje, en je doet het erg goed hahaha”, zegt de kerel die ik een paard heb zien pijpen. Ik neem een slok van mijn bier en geef Ralf een diepe natte tongzoen, ik laat het bier in zijn mond lopen.

Ik pak zijn zachte lul in mijn handen en buig me voorover, en begin hem zachtjes te pijpen. Ik laat zijn lul en zak in mijn mond glijden, en sabbel aan zijn eikel, terwijl ik met mijn hand tussen zijn benen door glij en zijn warme soepele mannenkutje begin te vingeren. Ralf woelt met zijn vingers door mijn haar en gromt diep. Ik voel hoe tegelijkertijd iemand aan mijn stijve paal aan het trekken is, en ook mijn kontgaatje begint te masseren.

Heerlijk, een lul en zak in mijn mond, mijn vingers in een strak strontgat terwijl ik ook gepijpt en gevingerd wordt. Iedereen begint al weer geil te worden, en ik hoor gelik, gezuig, gekreun en neuk geluiden om me heen.

Graham, een gespierde slanke neger van rond de 40, met een gigantisch grote lul. Hij is helemaal kaal en gladgeschoren. Zijn paarse eikel is zo groot als een mandarijn, en met zijn geschoren kop ziet hij er enorm lekker geil uit. Hij wordt het liefst gepijpt terwijl zijn aarsgat misbruikt wordt. Ger houdt ervan om hem diep te vuistneuken. Dat komt dus goed uit. We lopen nog steeds helemaal naakt een andere kamer in en ik zie hoe Graham in de sling gaat hangen, zijn zware lul hangt tussen zijn benen, zijn grote zwarte kloten glimmen in zijn strakke zak.

Ger zit voor Graham en pakt zijn zwarte pik en houdt die omhoog. Naast Ger staat een flinke pot glijmiddel, en ik zie hoe hij Graham’s aarsgat wil gaan volsmeren. Graham is al wel gewend aan een paar flinke vuisten, en zijn reet staal al een beetje open. We lopen op Graham af en zien hoe hij hulpeloos vast zit in de sling. Ralf aarzelt geen moment en drukt een paar vingers in Graham’s poepgat, dat gaat gemakkelijk. Graham geeft een kreuntje en zegt:


Dildo in je kut drenthe sex


Met een hand zit Michiel met zijn ballen te spelen, ik zie hoe hij zijn mooie behaarde zak door zijn vingers laat glijden, en ik leun langzaam over Ralf heen en sluit mijn lippen over zijn paarse eikel, die al glimt van het voorvocht. Ralf trekt rustig door, zijn hand raakt mijn lippen elke keer als hij naar boven beweegt, en ik zak met mijn hoofd en mijn mond om Michiel’s lekkere stijve pik mee in hetzelfde ritme als Ralf naar beneden trekt. We liggen zo heerlijk met z’n drieen over elkaar heen, onze naakte en bezwete en begerige gretige lijven glijden in een rustig ritme.

Ik pak mijn stijve pik beet en trek me ook langzaam af in hetzelfde ritme. Ik voel alweer een orgasme aankomen, ik laat Ralf’s hand wat sneller aan Michiel’s lul trekken, en op het moment dat ik Michiel voel aanspannen, zijn pik kloppend aankondigt dat ook hij gaat komen geef ik mezelf de laatste rukken, zodat we tegelijk een heerlijk orgasme beleven. Hongerig zak ik met mijn mond nu helemaal over die harde trillende neukpaal en voel hoe warme klodders zaad mijn mond instromen, terwijl ik ook ongecontroleerd klaarkom, en mijn sperma schiet.

Ik heb moeite door te blijven zuigen en Michiel’s zaad te drinken, ook mijn orgasme is zo overweldigend dat ik bijna stuiptrekkend met mijn spuitende lul in mijn hand mijn mond om Michiel’s spuitende lul blijf klemmen. Ralf speelt nog wat met mijn keiharde tepels en zegt dan: Het licht gaat aan, en overal worden nu ook tv’s aangezet.

Op iedere tv speelt een keiharde homo porno film, er wordt gefistfucked, geneukt, gepijpt, een vent zit zelfs een paard te pijpen terwijl een grote deense dog zijn kont zit te naaien. Ik zie iemand op de grond liggen die helemaal word ondergezeken en ondergespoten, en dan zie ik dat ik, tot mijn grote ontzetting dat ik het zelf ben. En als ik beter kijk zie ik in al die films dezelfde kerels die me net misbruikt, volgepist en volgespoten hebben.

Ik zie Ger nu met zijn vuist diep in een grote neger zijn reet, hij hangt in een sling en ik zie hoe Ger’s arm, dik ingesmeerd met witte creme soms tot aan zijn elleboog in zijn aars zit, hand pompend.

Ralf op een andere tv zit onder de stront, iemand zit gehurkt boven hem en laat zijn schijt langzaam uit zijn wijde anus lopen. Ralf smeert zijn lul in met poep en rukt zich daarna af. Mmmm, dat belooft nog wat! Iedereen knikt instemmend “Ja, hoe smeriger hoe geiler sletje, en je doet het erg goed hahaha”, zegt de kerel die ik een paard heb zien pijpen. Ik neem een slok van mijn bier en geef Ralf een diepe natte tongzoen, ik laat het bier in zijn mond lopen. Ik pak zijn zachte lul in mijn handen en buig me voorover, en begin hem zachtjes te pijpen.

Ik laat zijn lul en zak in mijn mond glijden, en sabbel aan zijn eikel, terwijl ik met mijn hand tussen zijn benen door glij en zijn warme soepele mannenkutje begin te vingeren. Ralf woelt met zijn vingers door mijn haar en gromt diep. Ik voel hoe tegelijkertijd iemand aan mijn stijve paal aan het trekken is, en ook mijn kontgaatje begint te masseren. Heerlijk, een lul en zak in mijn mond, mijn vingers in een strak strontgat terwijl ik ook gepijpt en gevingerd wordt. Iedereen begint al weer geil te worden, en ik hoor gelik, gezuig, gekreun en neuk geluiden om me heen.

Graham, een gespierde slanke neger van rond de 40, met een gigantisch grote lul. Hij is helemaal kaal en gladgeschoren. Zijn paarse eikel is zo groot als een mandarijn, en met zijn geschoren kop ziet hij er enorm lekker geil uit. Hij wordt het liefst gepijpt terwijl zijn aarsgat misbruikt wordt.

Ger houdt ervan om hem diep te vuistneuken. Dat komt dus goed uit. We lopen nog steeds helemaal naakt een andere kamer in en ik zie hoe Graham in de sling gaat hangen, zijn zware lul hangt tussen zijn benen, zijn grote zwarte kloten glimmen in zijn strakke zak. Ger zit voor Graham en pakt zijn zwarte pik en houdt die omhoog. Naast Ger staat een flinke pot glijmiddel, en ik zie hoe hij Graham’s aarsgat wil gaan volsmeren.

Graham is al wel gewend aan een paar flinke vuisten, en zijn reet staal al een beetje open. We lopen op Graham af en zien hoe hij hulpeloos vast zit in de sling. Ralf aarzelt geen moment en drukt een paar vingers in Graham’s poepgat, dat gaat gemakkelijk. Graham geeft een kreuntje en zegt: Ik pak ondertussen Graham zijn gigantische lul beet en begin ermee te spelen.

Terwijl Graham stijf wordt zie ik hoe de aderen op zijn mooie paal beginnen te zwellen, en ik hou zijn pik vast om te voelen hoe die prachtige pik groeit en groeit. Ik druk een natte kus op zijn eikel en vraag me af hoe het zou zijn om zo’n grote pik stijf te pijpen. Ik zie mezelf ook al zitten, op mijn knieen met mijn billen gespreid, en kan me niet voorstellen hoe die neukpaal mijn mannenkutje kan vullen.

De gedachte maakt me wel supergeil, ondertussen is Graham op volle sterkte stijf geworden, alsof hij mijn gedachten heeft gelezen! Ger kijkt geil lachend toe en bereidt zich voor op de fistfuck sessie. Hij staat al met zijn eigen lul te spelen en laat ons even rustig ons gang gaan. Ralf en ik spelen nu met Graham, ik heb zijn machtige vette lul in mijn handen en begin hem pompend af te rukken, ik zie hoe zijn voorhuid steeds weer over zijn mooie dieppaarse eikel glijdt, en ik pak zijn grote kloten beet.

Zijn zak staat strak, en ik speel met zijn mooie kloten. Graham kreunt, en kreunt nog harder als ik probeer hem te pijpen. Ik zuig hard op zijn donkerpaarse eikel, lik zo nu en dan zachtjes over zijn pisgaatje en zie hoe op datzelfde moment Ralf aan zijn aars begint te zuigen.

Een aantal andere kerels zijn de kamer nu ook binnen gekomen en gaan genietend naar het schouwspel kijken. Even niet er bij nadenkend dat ik nog een half stijve penis heb. Ik zie vanuit mijn ooghoeken dat Karin mij uitgebreid aankijkt. Dan realiseer ik mij dat mijn penis nog half stijf is en dat hij door deze situatie nog wat verder begint te steigeren.

Bevalt het uitzicht roep ik snel, half geschrokken. Het is alweer een tijd geleden dat ik zo een man gezien heb zegt Karin terug. Wat was jij daar aan het doen onder de douche vraagt ze en werpt duidelijk een blik op mijn penis die daardoor al bijna op volledige sterkte is.

Ik sta daar dan met mijn mond vol tanden. Ze is klaar en staat op. Ze stapt uit haar pyjamabroek en loopt naar de wastafel, mijn penis niet uit het oog verliezend. Ik zie dat ze een mooi geschoren streepje heeft. Ze gaat uitgebreid haar handen wassen en uitdagend duwt ze haar kontje naar achter. Wat een geile donder is het eigenlijk! Zo te zien bevalt het uitzicht jou ook wel zegt ze.

Waarover was jij aan het fantaseren? Kom je soms te kort bij je meisje? Mijn penis is ondertussen op volle sterkte en ik zie dat ze er naar blijft kijken terwijl ze haar handen blijft wassen. Zo te zien heb jij er wel zin in zegt Karin. Met mijn hart kloppend in mijn keel durf ik nu toch de stap te zetten en ik ga achter haar staan en geef een tik op haar billen. Zo zeg ik dat ziet er strak uit. Dank je zegt Karin, ik doe mijn best om het strak te houden, maar het is al weer een tijd geleden dat een man het gezien, laat staan gevoeld heeft.

Ze duwt haar kontje nog wat verder omhoog en begint tegen mijn penis aan te rijden. Het wordt weer eens tijd dat ik een man in mij voel zegt Karin. Er gaan honderd gedachten door mijn hoofd en ik weet niet wat ik moet doen, maar dan zegt Karin, ik zal niets tegen je meisje zeggen, dit blijft onder ons. Neem mij, ik heb al zolang geen man meer gehad! Ik wil weer eens een penis in mij voelen!!! Ik voel hoe ze haar natte kutje tegen mijn penis aan duwt.

Dit is voor mij het teken en ik pak mijn penis en zet um voor haar natte grotje. Even leid ik mijn penis naar haar kutje en dan voel um naar binnen glijden. Man, wat is zij nat. Stukje voor beetje duw ik mijn penis naar binnen tot hij er totdat hij er helemaal in zit. Even wacht ik en dan begin ik rustig aan te pompen. Ik moet uitkijken dat ik niet direct al goedje bij haar binnen spuit! Ze is echt lekker strak. Duidelijk dat ze al een tijdje niet meer genomen is. Ondertussen dat ik zit te pompen ga ik met mijn handen onder haar pyjama hemdje en streel over haar rug.

Dan gaan mijn handen naar voren en pak haar grote borsten vast. Man wat heeft zij een stel lekkere borsten! Ik voel ze mee deinen in het tempo dat ik haar neuk. Ik wil ze zien en doe haar bloesje uit. In de spiegel zie ik haar borsten op en naar gaan en dit maakt mij nog geiler dan dat ik al was. Ze heeft haar ogen dicht en geniet duidelijk! Zachtjes hoor ik iedereen keer dat ik stoot een kreuntje uit haar mond komen.

Dit geheel maakt mij zo geil dat ik het zaad naar boven voel komen. Ik hou het niet meer zeg ik tegen haar, kom maar in mij is het enigste wat ik haar nog hoor zeggen en voor ik het weet spuit ik mijn lading in haar.

Ik voel dat ik straal voor straal haar kutje vul. Mijn penis glijdt uit haar kutje en Karin draait zich om.

Geil kijkt ze mij aan. Ik zie wat sperma uit haar kutje komen. Ik pak haar vast en zet haar op het badmeubel. Ik ga door mijn knieën en bekijk haar kutje. Ik ga met mijn hoofd tussen haar benen en ik begin haar te likken.

Ze is nog steeds nat en ik proef de mix van mijn zaad en haar kutsappen. Mijn tong gaat in en uit haar kutje en langs haar klitje. Rustig ga ik met mijn tong van boven naar beneden. Als ik bij haar klitje ben aangekomen stop ik en maak rondjes rond haar knopje met mijn tong. Ondertussen stop ik een vinger bij haar naar binnen en begin haar te vingeren, terwijl ik doorga met likken.

Ik voer mijn tempo op met likken en stop nog een 2e vinger in haar kutje. Zonder moeite gaat deze naar binnen. Met mijn vingers maar ik een komma beweging in haar kutje.

Ik pak haar klitje tussen mijn lippen en begin erop te zuigen. Af en toe pak ik hem tussen mijn tanden en bijt er voorzichtig in. Dan voel ik haar benen rond mijn hoofd samenknijpen en komt ze met een zucht schokkend klaar. Ze zakt van de wastafel af en geeft mij een zoen, terwijl ze nog na zit te schokken.

Dat was heerlijk zegt ze zachtjes in mijn oor, terwijl ze zich tegen mij aandrukt. Laten we maar even het zweet van ons af douchen zeg ik tegen Karin en we stappen samen onder de douche. Ik zet deze aan en we voelen het warme water op ons neervallen. Mijn penis is ondertussen alweer tot leven gekomen en ze pakt hem vast en begint me af te trekken tot hij weer helemaal stijf is.

Zonder iets te zeggen zakt ze door haar knieën en pakt haar flinke borsten vast. De drukt ze tegen elkaar en klemt mijn penis er tussen. Ik voel haar zachte vlees om mijn penis geklemd en het is heerlijk. Ik begin nu haar borsten te neuken.

Door al het water gaat dit lekker soepel. De kop van mijn penis komt iedere keer net boven haar borsten uit. Karin kijkt er verlekkerd naar. Af en toe probeert ze er over heen te likken met haar tong. Ik word ondertussen zo geil hiervan dat ik alweer bijna klaarkom, maar dat wil ik nog niet.

Sex date rotterdam natte slet


Zo te zien heb jij er wel zin in zegt Karin. Met mijn hart kloppend in mijn keel durf ik nu toch de stap te zetten en ik ga achter haar staan en geef een tik op haar billen. Zo zeg ik dat ziet er strak uit. Dank je zegt Karin, ik doe mijn best om het strak te houden, maar het is al weer een tijd geleden dat een man het gezien, laat staan gevoeld heeft.

Ze duwt haar kontje nog wat verder omhoog en begint tegen mijn penis aan te rijden. Het wordt weer eens tijd dat ik een man in mij voel zegt Karin. Er gaan honderd gedachten door mijn hoofd en ik weet niet wat ik moet doen, maar dan zegt Karin, ik zal niets tegen je meisje zeggen, dit blijft onder ons. Neem mij, ik heb al zolang geen man meer gehad! Ik wil weer eens een penis in mij voelen!!! Ik voel hoe ze haar natte kutje tegen mijn penis aan duwt.

Dit is voor mij het teken en ik pak mijn penis en zet um voor haar natte grotje. Even leid ik mijn penis naar haar kutje en dan voel um naar binnen glijden. Man, wat is zij nat. Stukje voor beetje duw ik mijn penis naar binnen tot hij er totdat hij er helemaal in zit. Even wacht ik en dan begin ik rustig aan te pompen. Ik moet uitkijken dat ik niet direct al goedje bij haar binnen spuit! Ze is echt lekker strak.

Duidelijk dat ze al een tijdje niet meer genomen is. Ondertussen dat ik zit te pompen ga ik met mijn handen onder haar pyjama hemdje en streel over haar rug. Dan gaan mijn handen naar voren en pak haar grote borsten vast. Man wat heeft zij een stel lekkere borsten! Ik voel ze mee deinen in het tempo dat ik haar neuk. Ik wil ze zien en doe haar bloesje uit.

In de spiegel zie ik haar borsten op en naar gaan en dit maakt mij nog geiler dan dat ik al was. Ze heeft haar ogen dicht en geniet duidelijk! Zachtjes hoor ik iedereen keer dat ik stoot een kreuntje uit haar mond komen. Dit geheel maakt mij zo geil dat ik het zaad naar boven voel komen. Ik hou het niet meer zeg ik tegen haar, kom maar in mij is het enigste wat ik haar nog hoor zeggen en voor ik het weet spuit ik mijn lading in haar. Ik voel dat ik straal voor straal haar kutje vul.

Mijn penis glijdt uit haar kutje en Karin draait zich om. Geil kijkt ze mij aan. Ik zie wat sperma uit haar kutje komen. Ik pak haar vast en zet haar op het badmeubel. Ik ga door mijn knieën en bekijk haar kutje. Ik ga met mijn hoofd tussen haar benen en ik begin haar te likken. Ze is nog steeds nat en ik proef de mix van mijn zaad en haar kutsappen. Mijn tong gaat in en uit haar kutje en langs haar klitje. Rustig ga ik met mijn tong van boven naar beneden.

Als ik bij haar klitje ben aangekomen stop ik en maak rondjes rond haar knopje met mijn tong. Ondertussen stop ik een vinger bij haar naar binnen en begin haar te vingeren, terwijl ik doorga met likken.

Ik voer mijn tempo op met likken en stop nog een 2e vinger in haar kutje. Zonder moeite gaat deze naar binnen. Met mijn vingers maar ik een komma beweging in haar kutje. Ik pak haar klitje tussen mijn lippen en begin erop te zuigen. Af en toe pak ik hem tussen mijn tanden en bijt er voorzichtig in. Dan voel ik haar benen rond mijn hoofd samenknijpen en komt ze met een zucht schokkend klaar. Ze zakt van de wastafel af en geeft mij een zoen, terwijl ze nog na zit te schokken. Dat was heerlijk zegt ze zachtjes in mijn oor, terwijl ze zich tegen mij aandrukt.

Laten we maar even het zweet van ons af douchen zeg ik tegen Karin en we stappen samen onder de douche. Ik zet deze aan en we voelen het warme water op ons neervallen. Mijn penis is ondertussen alweer tot leven gekomen en ze pakt hem vast en begint me af te trekken tot hij weer helemaal stijf is. Zonder iets te zeggen zakt ze door haar knieën en pakt haar flinke borsten vast.

De drukt ze tegen elkaar en klemt mijn penis er tussen. Ik voel haar zachte vlees om mijn penis geklemd en het is heerlijk. Ik begin nu haar borsten te neuken. Door al het water gaat dit lekker soepel. De kop van mijn penis komt iedere keer net boven haar borsten uit. Karin kijkt er verlekkerd naar. Af en toe probeert ze er over heen te likken met haar tong.

Ik word ondertussen zo geil hiervan dat ik alweer bijna klaarkom, maar dat wil ik nog niet. Ik stop met haar borsten te neuken en til haar op. Mijn hand gaat tussen haar benen en ik voel dat Karin ook weer geil is.

Ze snapt de hint en draait zich om. Weer zie ik haar heerlijke kontje en al snel gaat mijn penis tussen haar benen. Zonder al te veel moeite glij ik weer haar kutje binnen. Mijn handen glijden richting haar borsten en pakken deze vast.

Ik krijg maar niet genoeg van deze volle borsten. Ik pak ze tussen 2 vingers en knijp er in. Een kreuntje verlaat haar mond. Ze gaat volledig in deze neukpartij op en ik hoor haar zachtjes maar steeds sneller kreunen. Dit is voor mij een teken om harder en sneller te gaan stoten. Dan voel ik haar kutspieren zich samentrekken rond mijn penis en dit is ook de druppel voor mij.

Nog een harde stoot en ik spuit haar voor de 2e keer deze ochtend vol met mijn zaad. Ik glij uit haar kutje en we kijken elkaar voldaan aan. Je meissie heeft maar geluk met jou zegt Karin. We gaan verder met douchen en ik pak een washandje en begin Karin in te zepen. Ik haal mijn hand tussen mijn benen door en smeer mezelf onder met pis, zaad en poepresten. Ik hou de troep in mijn handen en laat mijn harde pik er razendsnel doorheen glijden. Ik kan het nu niet meer houden, voel dat ik ga klaarkomen en gil het uit: Met een laatste harde ruk kom ik trillend en schokkend klaar en ik spuit mijn warme zaad in mijn hand, golf na golf van mijn eigen zaad in de pis en zaadresten van een tiental geile kerels.

Ik wacht geen moment, en begin mijn hand af te likken, ik proef de zilte zeik, veel zaad en mijn stront. Ik ga nu weer op de grond liggen en lig lekker lang na te genieten van mjin geile en toch ook gore orgasme. Enkele mannen zijn inmiddels al weer stijf en zijn elkaar alweer aan het vingeren en afrukken. Ik heb mijn ogen dicht en hoor en proef de geile atmosfeer, vieze sex hangt in de lucht. Hij gaat iets naar achteren en laat zijn reet vlak boven mijn gezicht hangen. Ik zie hoe zijn paarse aarsgat recht boven mijn mond hangt, en hij laat zich langzaam zakken.

Zijn gerimpelde poepgat, behaard, een beetje open, en ik zie die aars reet dichterbij komen. Ik hijg nog na van mijn geile orgasme, maar begin toch op zijn grote kontgat te zuigen, zijn aars te rimmen, smakkend en slurpend.

Ik proef de bitterzoete smaak, opwindend en smerig telgelijk, en doe mijn best mijn tong naar binnen te wingen. Met gemak opent Ralf zijn aarsgat, een geoefende aars kennelijk. Met mijn mannenkutje nog vol met zaad en pis lig ik hier nu een geile kerel in zijn reet te neuken met mijn tong! Ik voel iets warms over mijn borst stromen, en besef me ineens dat Ralf over me heen zit te pissen terwijl ik met mijn tong zo diep mogelijk zijn darmen probeer te likken!

Ger gaat achter me staan en ik voel zijn lul nu op mijn voorhoofd. Hij begint langzaam aan zijn paal te trekken, ik zie hoe zijn voorhuid steeds weer over zijn mooie paarse eikel glijdt, Ik hoor ook alweer een enorm gesteun en gekreun in de kamer, kennelijk is iedereen nu aan het geilen, pijpen en neuken.

Ik proef de pis die in mijn open mond glijdt, en de smaak van Ralf, zijn kont. Een voor een komen ze nu op mijn gezicht zitten, ik moet mijn tong in ieders aargat steken en voel hoe men zich tegelijkertijd afrukt, zware ballen die op mijn borst hangen, en al die warme aarsgaten die op mijn gezicht zitten. Ik proef wel wat stront, en het begint me steeds beter te smaken, en steek mijn tong zo diep mogelijk in ieders nauwe neukgaatje.

Zodra er eentje klaarkomt met mijn tong in zijn reet hoor ik de mannen juichen en joelen, en ik voel hoe het zaad over mijn borst en lul en ballen wordt gespoten. Na zo’n twintig minuten heb ik zo’n dertig aarsgaten gerimd, uitgelikt en schoongelikt, en zit het zaad van evenzoveel geile kerels over mijn hele lijf.

Ik voel me smerig, en ben het ook, maar nog meer ben ik zo geil als het maar zijn kan, en mijn lul is zo stijf als wat! Het wordt gezellig, en alsof het doodnormaal is is iedereen naakt, met een stijve paal, of niet, en de sfeer is open en vrij. Als je wilt, kun je iemand gewoon eventjes lekker pijpen, of aftrekken, ik zie hoe iemand zijn benen omhoog trekt op de stoel, en uitnodigend en uitdagend zijn mannenkut openspreid.

Ger aarzelt geen moment, en terwijl we doorkletsen en drinken neukt Ger hem snel diep in zijn aars met zijn armen om de ander heengeslagen. Ik zie hoe Ger’s lul in en uit dat poepgat glijdt, pompend en kreunend. Nog stijf zie ik hoe Ger zijn pik uit die reet trekt en zich dan klaar laat pijpen.

Niet eens iedereen kijkt ernaar, maar ik ben gefascineerd door de vrijheid, geilheid en ongecompliceerdheid van deze heerlijke geile mannensexorgie. Ralf zit alweer naast me en begint met zijn en mijn lul te spelen. We beginnen te tongzoenen, we kussen elkaar diep en nat, en met zijn andere hand zit hij met een andere lul te spelen. De man naast hem zit met zijn ogen dicht te genieten terwijl Ralf hem langzaam aftrekt, zachtjes kreunend. Michiel is lekker behaard, en wat gezet, maar zoals hij ligt te kreunen en te genieten ziet hij er verschrikkelijk geil en lekker uit.

Met een hand zit Michiel met zijn ballen te spelen, ik zie hoe hij zijn mooie behaarde zak door zijn vingers laat glijden, en ik leun langzaam over Ralf heen en sluit mijn lippen over zijn paarse eikel, die al glimt van het voorvocht.

Ralf trekt rustig door, zijn hand raakt mijn lippen elke keer als hij naar boven beweegt, en ik zak met mijn hoofd en mijn mond om Michiel’s lekkere stijve pik mee in hetzelfde ritme als Ralf naar beneden trekt.

We liggen zo heerlijk met z’n drieen over elkaar heen, onze naakte en bezwete en begerige gretige lijven glijden in een rustig ritme. Ik pak mijn stijve pik beet en trek me ook langzaam af in hetzelfde ritme. Ik voel alweer een orgasme aankomen, ik laat Ralf’s hand wat sneller aan Michiel’s lul trekken, en op het moment dat ik Michiel voel aanspannen, zijn pik kloppend aankondigt dat ook hij gaat komen geef ik mezelf de laatste rukken, zodat we tegelijk een heerlijk orgasme beleven.

Hongerig zak ik met mijn mond nu helemaal over die harde trillende neukpaal en voel hoe warme klodders zaad mijn mond instromen, terwijl ik ook ongecontroleerd klaarkom, en mijn sperma schiet. Ik heb moeite door te blijven zuigen en Michiel’s zaad te drinken, ook mijn orgasme is zo overweldigend dat ik bijna stuiptrekkend met mijn spuitende lul in mijn hand mijn mond om Michiel’s spuitende lul blijf klemmen. Ralf speelt nog wat met mijn keiharde tepels en zegt dan: Het licht gaat aan, en overal worden nu ook tv’s aangezet.

Op iedere tv speelt een keiharde homo porno film, er wordt gefistfucked, geneukt, gepijpt, een vent zit zelfs een paard te pijpen terwijl een grote deense dog zijn kont zit te naaien. Ik zie iemand op de grond liggen die helemaal word ondergezeken en ondergespoten, en dan zie ik dat ik, tot mijn grote ontzetting dat ik het zelf ben. En als ik beter kijk zie ik in al die films dezelfde kerels die me net misbruikt, volgepist en volgespoten hebben.

Ik zie Ger nu met zijn vuist diep in een grote neger zijn reet, hij hangt in een sling en ik zie hoe Ger’s arm, dik ingesmeerd met witte creme soms tot aan zijn elleboog in zijn aars zit, hand pompend. Ralf op een andere tv zit onder de stront, iemand zit gehurkt boven hem en laat zijn schijt langzaam uit zijn wijde anus lopen. Ralf smeert zijn lul in met poep en rukt zich daarna af.