Neuken in haar slaap plassex gezocht

neuken in haar slaap plassex gezocht

...

Magere kutjes shemale sex gratis


neuken in haar slaap plassex gezocht

...


Slaap nooit alleen Ze was aan het slapen Slapen of niet, hier kom ik, we moeten neuken Met zichzelf spelen om te kunnen slapen Oude kerel maakt slapende tiener wakker Slapende tiener gemasseerd en geneukt Opgegeild tijdens slapen Roodharige en vriendin aanbidden voeten Sletterige roodharige tiener genaaid in de kont Slapen met haar stiefvader Diep in slaap en neuken Slapende tiener geneukt Heel Mooi Slapen Oude man neukt een hete Chinese tiener Schattige tiener dubbel opgevuld Geile tiener pijpt slapende gozer Japanse meisje geneukt in haar slaap Dikke pik voor slapende tiener De oude baas was al 80 jaar ,maar in de broek zat iets van een jonge kerel in de bloei van zijn leven,die keihard toch wel 21 cm was en behoorlijk dik.

Er werden handen geschud ,maak er maar een prettige reis van ,zei opa. Opa had al voor de hele week te eten en drinken ingeslagen ,en was van plan om haar de hele week binnen te houden voor zijn genoegens. De deur ging gelijk in het slot en de gordijnen dicht. Zo Miranda laat je maar eens bekijken ,heb jou al een tijd niet meer gezien,je bent al een grote meid geworden zeg. Opa zag lang bruin haar tot bijna op haar kontje ,ze was slank en een mooi smoeltje. Ze had al zeker een cup B maatje tietjes zag hij in een strak t shirt.

Zijn ogen dwaalden verder naar beneden ze had een schattig kort geblokt rokje aan dat goed weergaf dat ze een mooi stevig rond kontje had en er staken een paar stevige benen onder met goed stevig geil dijvlees.

Opa liep het slijm een beetje uit zijn tanden loze bek. In de broek van de oude man groeide iets enorms ,Miranda kon zien dat er een flinke bobbel zat ,maar ze was nog maagd en bleu. Opa verheugde zich erop het onwetende ding de hele week is flink in te werken ,maar dat wist ze natuurlijk niet.

De ouwe viespeuk was ook niet van plan om het subtiel aan te pakken ,hij had hele smerige plannen met haar. Miranda zou gewoon de hele week zijn seks speeltje zijn. Hij wilde haar direkt zo bejegenen dat ze overdondert zou zijn. Nog heel even lief doen ,dacht de oude man, wil je wat drinken Miranda? Ja opa heeft u cola,natuurlijk heeft opa cola, opa had er een flinke plons jenever in gedaan en wat tabletjes.

Waardoor ze wat slaperig ,afwezig en heel gemakkelijk zou zijn. Ze had dorst en dronk het glas in een teug leeg ,ze proefde wel dat het geen bekend merk was ,maar dronk ook het 2e glas half leeg.

Na een uur zag opa dat de combinatie van alcohol en medicijnen zijn werk deed ,ze had moeite haar ogen open te houden. Nu kon opa zijn werkelijke ik tonen. Uitkleden zei ik,alleen je rokje aanhouden ,opschieten anders word opa boos. Geschrokken stond ze op ,trok haar t shirt uit pelde haar onderbroekje van haar volle dijen ,ze zei nog mmmaaa opa? Opa dit mag toch niet? Je zit goed in het geile vlees ,opa heeft zin in jou. Wattt watt ggaat u doenn?

Dat merk jewel op je knieen nu!! Miranda reageerde direkt op zijn bevel,goed zo meis ,goed luisteren naar opa. Opa trok zijn vieze ouwe broek uit en ze zag een flodderige onderbroek wat ooit eens wit was geweest ,beetje grijsig en gelig ,daar stapte opa ook uit. Haar ogen werden heel groot ,ze zag een stuk vlees van meer dan 20 cm en net zo dik als haar pols,met een enorme paars achtige kop erop,waar ze een gleufje in zag.

Daaronder hing nogwat met grijze haren erop. De paal stond iets schuin naar boven er zat witte viezigheid op en het stonk smerig. Opa had zijn pik al 2 maand niet gewassen en er zaten opgedroogde stukjes sperma op ,dat had hij bewust gedaan ,want hij wilde haar op een zo smerig mogelijk gore manier gebruiken. Opa ging op zijn stoel zitten en gaf haar opdracht naar hem toe te kruipen. De pik stond 5 cm van haar mond. De vieze geur ervan drong in haar neus gaten ,een rilling ging door haar slanke lijf.

Opa drukte zijn smerig stinkende pik bij Miranda tussen de lippen door naar binnen. Ze kokhalsde alvan de smerige stank. Opa drukte keihard heel diep naar binnen en begon toen hard in haar mond te neuken. Ze voelde het ding tegen haar keelgat rammen en opa beukte nog dieper en ze voelde het ding haar keel indringen. Ze kreeg moeite met adem halen ,ze wilde met haar handen opa iets van haar afdrukken.


Priveontvangst eindhoven openbare seks


Janine kneep steeds met haar kut kleine straaltjes pis in het rond. Jordy hield zijn lul er precies onder zodat zijn lul droop van het warme vocht van zijn moeder.

Wendy ging wat achterover hangen zodat haar buik een soort glijbaan was. Jon richtte zijn lul op haar en spoot steeds straaltjes zeik over har heen. Wendy probeerde zoveel mogelijk met haar mond, maar vooral met haar lichaam op te vangen, zodat het geil langs haar kutje en kontje weer naar beneden liep.

Ze hadden er allen veel lol in, en dat was te horen aan het gelach, gehijg en gekreun. Zij perste er een dikke straal zeik uit. Jon ving dit met zijn mond op, en spuugde het op het kutje van Joyce.

Deze masseerde met haar vingers deze sappen in en rond haar kutje. Toen draaide Wendy zich op haar zij, en liet Jon zijn dikke staaf in haar kut duwen. Hij begon gelijk flink te neuken en haar tieten wiegde flink heen en weer.

Hij trok zijn grote lul terug, sloeg er een paar keer mee op haar kut, en neukte ten weer verder. Gelukkig was de tafel van goede kwaliteit, want er werd flink gebeukt. Wendy vingerde haar kutje terwijl Jon met zijn lul flink door neukte. Joyce zat in het midden, en terwijl zij zich rustig vingerde moedige ze haar moeder en zus aan. Joyce pakte de dikke tieten van Wendy vast, en schudde ze hevig heen en weer, terwijl Jon zijn dochter met flink tempo bleef neuken.

De geilheid was van ieders gezicht te lezen, en het gehijg en gekreun was dan ook flink te horen. Toen stopte Jordy met beuken, begon te pissen en tergend langzaam trok hij zijn lul uit haar gleuf. Straaltjes zeik liepen door haar bilnaad naar beneden terwijl Jordy rustig verder zeek.

Hij besproeide zijn moeders kutje die op haar beurt ook begon te zeiken tegen zijn straal in. Zo onstond een geweldig geile fontein van warm geil vocht.

Jordy duwde zijn lul in haar kutje en piste haar kutje vol. Dat spoot Janine er met veel kracht weer uit. Dit herhaalde ze een paar keer. De kracht achter de straal van Jordy zorgde ervoor dat haar hele lichaam onder zat en ze glom van alle geile sappen.

Met de laatste straal duwde Jordy zijn lul weer in haar kletsnatte gleuf en neukte hard verder. Hij kuste zijn moeder en trok zijn lul uit haar kutje, en piste omhoog tegen hun beide kun aan. Zo vermengde het geile sap zich met hun tongzoen.

Daarna nam hij weer een flink neuktempo aan. Aan de ander kant van de tafel was Joyce nog steeds druk in de weer met de heerlijke bolle tieten van haar zus. Wendy had haar benen in de nek van Jon gelegd, zodat Jon flink diep in kon beuken op zijn dochter.

Deze schreeuwde het uit toen ze haar zoveelste orgasme beleefde. Jon trok zijn lul terug en gaf aan eens flink te gaan pissen. Zijn straal had zoveel kracht dat Joyce in het midden van de tafel helemaal onder gezeken werd door haar vader.

Dit was het sein voor de andere kant van de tafel om ook daar eens flink los te gaan. Janine en Jordy richtte zich op de andere kant van de tafel en begonnen ook flink te zeiken. Het werd tweerichtingsverkeer voor wat betreft zeikstralen.

Het sap vloeide rijkelijk en het gekletter van al dat geil zorgde dat het lang duurde. Overal kwamen de stralen goud terecht en de vrije handen werden gebruikt om al dat geil overal in te wrijven. Moeder Janine spande om dit moment de kroon. Haar stralen vlogen wel zeker een halve meter hoog door de lucht, en daar werd ze zelf nog wel het geilst van.

Toen werd er gewisseld. Jordy wilde zijn geile zus Wendy nu hebben, terwijl Jon zijn andere dochter wilde neuken. Moeder Janine ging gehurkt in het midden van de tafel zitten om zich over haar familie te ontfermen. Jordy trok Wendy over de tafel naar zich toe. Wendy gleed door alle geil zo over de tafel. Jordy ging op zijn rug op tafel liggen, lekker in het geil.

Wendy klom boven op de flinke stamper van Jordy, en liet hem in haar kut verdwijnen. Ze neukte er meteen flink op los.

De dikke tieten van Wendy deinden op en neer, geholpen door Janine die ze stevig vast had. Tijdens het neuken vingerde ze stevig haar kut. Aan de andere kant van de tafel was Joyce op de lekker stamper van Jon geklommen en neukte op dezelfde manier.

Moeder Janine zat in het midden te genieten van alle geilheid, en graaide met haar handen naar haar dochters en tussen haar eigen benen. De beide meiden zaten wijdbeens te genieten van de dikke lullen in hun kutjes. Er stonden verder enkel nog twee kastjes en er was een kleine badkamertje met WC. Ze trok het met haar handen zo ver mogelijk naar beneden om toch maar haar schaamstreek bedekt te houden.

Ze keerde zich op haar zij. Nadat ik in de badkamer mijn tanden gepoetst had en mijn slaap Tshirt aangetrokken had moest ik nog even plassen. Terwijl ik met mijn blote kont en met mijn piemel in de hand voor de WC stond kwam er toch wel een beetje een geil gevoel in mij op.

Samen met Antje in bed. Dat was geleden van toen we nog kleuters waren. Terug in de kamer was het licht al uit. Omdat het zo warm was op de kamer stond het raam open.

Daardoor viel er genoeg licht naar binnen om de weg naar het bed te zien. Antje lag nog op haar zij met haar rug naar mij toe. Voorzichtig kroop ik aan de andere zijde onder het laken. Maar er kwam geen antwoord meer. Zou ze al slapen? Ik lag op mijn rug nog wat voor me uit te staren. Naast mij hoorde ik de rustige ademhaling van Antje. Een kwartiertje later, toen ik zelf al bijna in slaap was werd ik terug wakker door het zachte gesnurk van Antje. Ik draaide mij stilletjes op mijn zij, zodat ik met mijn gezicht naar Antje haar rug gekeerd lag.

In het licht van de maan en sterren zag ik het typische vrouwelijke profiel onder het laken. De welving van brede heupen die overgaan in een smalle taille. Ik kon het zelf niet tegenhouden, maar dat zicht deed de mannelijke hormonen in mijn jonge lijf tekeer gaan.

Die vrouwelijke vormen en het idee welke schatten er onder het laken schuil gingen maakten dat mijn piemel zich met schokjes en beetje bij beetje verdikte en recht kwam. Antje lag ondertussen nog steeds in een diepe slaap een beetje te snurken. Met mijn hand controleerde ik mijn lul en moest vaststellen dat ik zonder meer geil werd van mijn zusje. Voorzichtig schoof ik wat dichter naar de rug van Antje toe.

Mijn hart bonsde in mijn keel toen ik langzaam mijn hand onder het laken op de heup van Antje legde. Ze bleef rustig doorademen. Mijn hand lag op naakt vel omdat het korte nachtkleedje nog verder naar boven geschoven was. Ik twijfelde of ik mijn hand verder naar onder of naar boven zou bewegen.

Ik koos voor de veilige kant en bewoog mijn hand nu over het nachtkleedje meer naar voor en naar boven. Eerst verder over haar platte buik schuivend bereikte ik de Alpen.

Haar borst voelde zacht, maar toch stevig aan onder het kleedje. Voorzichtig nam ik haar melkfabriekje in mijn volle hand en voelde daarbij het knopje van de tepel tussen duim en wijsvinger. Mijn sex ervaringen met meisjes waren heel beperkt, om niet te zeggen onbestaande. Het gevoel om een vrouwenborst in mijn hand te hebben maakte me nog veel hitsiger.

Mijn neuklat steigerde en ging met schokken op en neer. Even bleef ik zo met Antje haar borst in mijn hand liggen. Ze snurkte nog steeds zachtjes. Dat was een geruststelling maar zette me ook aan om verder te gaan.

Het nachtkleedje had knoopjes vooraan. Heel voorzichtig maakte ik de vier knoopjes los. Mijn hand raakte nu de blanke huid van haar borst. Zachtjes begon ik haar tepel te masseren en ook een beetje te knijpen. Alhoewel ik onervaren was werd ik gewaar dat haar tepel dikker en harder werd.

Het maakte me blij dat ze op mijn aanraking reageerde. Daarop begon ik wat harder haar volledige borst te kneden. Ook de ander borst kon ik nu vastnemen en beide tepeltjes werden harde knopjes. Antje stopte met snurken en ze draaide zich op haar rug. Ik was benauwd dat ze wakker zou worden en bleef roerloos afwachten.

Ze lag nu met haar arm tegen mijn borst en mijn kloppende lul drukte tegen haar dij. Het bleef stil en ze ademde weer rustig en diep. Ik had het zelf ook warm gekregen van mijn actie en voorzichtig schoof ik nu het laken dat nog maar net over haar borsten lag verder opzij. Haar nachtkleedje was nu volledig opengevallen en in het maanlicht zag ik twee prachtige borsten. De tepels staken recht omhoog en tekende zich af tegen het licht.

De tepeltjes stonden ook in grote donkerder gekleurde tepelhoven. Ik ging stilletjes rechtop zitten en draaide me op mijn knieën.

Nu Antje op haar rug lag boog ik me over haar heen en met bonzend hart gaf ik een klein likje op de tepel van haar linkerborstje. Dat smaakte naar meer. Heel voorzichtig sloot ik mijn lippen rond de tepel en wachtte af. Ze bleef rustig ademhalen. Dat maakte me vrijpostig en ik begon zachtjes als een baby aan haar tepel te zuigen. Daarbij voelde ik dat de tepel weer harder werd. Slapende tiener gemasseerd en geneukt Opgegeild tijdens slapen Roodharige en vriendin aanbidden voeten Sletterige roodharige tiener genaaid in de kont Slapen met haar stiefvader Diep in slaap en neuken Slapende tiener geneukt Heel Mooi Slapen Oude man neukt een hete Chinese tiener Schattige tiener dubbel opgevuld Geile tiener pijpt slapende gozer Japanse meisje geneukt in haar slaap