Op zijn grieks neuken sm opdrachten

Ik dacht die is gek. Die is stapel gek. Zijn vuurrode billen gloeiden helemaal. Hij had er naar eigen zeggen van genoten. Ik kwakte hem op de grond. Nu is het afgelopen met jou gekkigheid Job. Toen ik hem zo'n pakslaag had gegeven zat ik zelf met de gebakken peren.

Jammerend moest ik natte washandjes op zijn billen leggen. Steeds ging Job hitsig op mijn schoot liggen. Zodat ik zijn billen kon koelen. Ik maakte geen eten meer. Maar ik haalde patat, frikadellen, kroketten op. Slecht voer voor mij. Maar een keertje kon wel.

Toen ik wilde trainen zat Job in zijn nakie toe te kijken. Hij kon geen kleding op zijn billen verdragen. Maar de hele avond was Job als een lam. Maak eens thee Job? Job rende naar de keuken. Niet in huis roken maar buiten Job? Van mijn spullen afblijven Job? Netjes vroeg Job " is het goed dat ik even achter jou computer ga Alexander even kijken op facebook.

Alleen in een t-shirt met een kussen onhandig op mijn stoel. Wippend zat Job een halfuurtje achter de computer. Wij gaan naar bed Job. Job poetste zoals altijd een halfuurtje zijn tanden.

Waste zijn onderlijf keurig. Verzorgde zichzelf wel goed. Waste zorgvuldig zijn voeten. Toen kwam Job bij mij liggen met zijn handdoekje.

Dat heb jij niet verdiend Job. En daarbij ben je vreemd gegaan. Dus krijg je straf. Job keek mij bedroefd aan. Hij gaf het handdoekje. Ik legde mijn hand over hem heen. Wat doe jij Job, toen ik zijn strakke piemel streelde.

Je hebt straf Job. Tergend speelde ik met zijn keiharde piemel. Job werd heel onrustig. Je mag niet klaarkomen Job. Anders volgt er straf. Trachtte te ontkomen aan mijn aanpak. Het was een rare situatie maar het was de oplossing. Ik gebood Job tegen de muur te gaan staan. Maakte hem met zijn polsen vast aan de katrollen. Daar stond Job naakt met vuurrode billen. Ik kwakte het handdoekje op de vloer. Pakte een kwastje uit de keukenlade,.. Ik bakte namelijk zelf brood.

Daar stond ik als een soort idioot met het kwastje onder Job zijn zak of over zijn piemel te spelen. Oho, oho kreunde Job zachtjes. Job was bloedje geil.

Daar kon Job zelf ook niks aan doen. Job was namelijk geobsedeerd door seks. Ik ben nu jou meester Job. Job kende blijkbaar alles over seks. Wilde graag als slaaf zijn meester dienen. Ik was er niet op bedacht,.. Tevreden bekeek Job wat hij had aangericht. Zuchtte, zakte half door zijn benen, was heel tevreden. Dank u meester stamelde hij. Voordat ik naar mijn werk ging, gaf ik Job opdrachten.

Ramen wassen van binnen en buiten Job. Job deed het zo goed dat iedereen jaloers keek naar het resultaat. Omdat Job op school ook koken had geleerd, kookte Job. S' avond strafte of beloonde ik Job. Het was er al helemaal ingebakken. Soms vond ik het zielig als ik zijn billen gijzelde.

Maar Job ejaculeerde keer op keer. Zo voldaan dat dit weer heel veel goed maakte. Lastig of lawaai neen Job was een lammetje. Hij ging s' morgens mee zwemmen. Keek terwijl ik trainde. Trainde nu na een weekje zelf ook mee. Je kon van de grond eten. Ik kon honderd euro op tafel laten liggen, Job kwam er met geen vinger aan. De ultieme straf die ik hem in het vooruitzicht stelde, dit nadat Job dat zelf had laten doorschemeren, dat ik hem als meester zou misbruiken.

Wat ik uiteraard niet deed. Ik stelde het in het vooruitzicht. Job mocht mijn wassen. Job mocht mijn teennagels knippen. Job mocht mijn vingernagels manicuren. Job mocht mijn lichaamsbeharing scheren.

Job mocht mij masseren. Dat Job alles erotiseerde, dus overal bij ejaculeerde, ook vaak heel spontaan, dat accepteerde ik. Het werd een bizarre rare verhouding. Overal waarheen ik Job nam keek iedereen raar " je broertje ". Ik bedacht overal wat op. Job zijn stijve piemel. Een strakke zwembroek, daar overheen een wijde zwembroek. Zodat niemand kon zien dat Job voortdurend een stijve lul had. Ik zette Job voor mij bij het kastje waarmee zodat ik hem afschermde als hij zichzelf omkleedde.

Ja meester mocht alleen thuis. Job werd door regelmaat, training, alsmede goede voeding, ook wat krachtiger. Al jaren nam Job al geen medicijnen meer in.

Door strakke discipline, massage het SM spel wat ik met hem speelde, hielp dat ook prima. Job kon zijn ei kwijt. Zo draafden wij door Emmerhout en omgeving een halve marathons. Uren liet ik hem kronkelen, geboeid, gebonden. Ik leerde van internet.

Ook werd ik een trouwe afnemer van het sex winkeltje aan het Zuiderdiep in Groningen. Ik had inmiddels al verschillende speeltjes waaronder verschillende dildo's. Het boeide mij buitengewoon. Had nu iets waarvoor hij leefde, namelijk dienen als slaaf. Mijn stiefvader Evert, mijn moeder, die waren zeer verbaast over de vooruitgang van Job onder mijn hoede.

Zondags aten wij altijd bij ze. Job zat dan keurig met mes en vork te eten. Ook keurige hapjes, niet schrokkend. Job was niet alleen heel vriendelijk maar kon ook hele gesprekken voeren. Ineens was Job perfect. Jij geeft hem toch geen rotzooi hé Alexander, vroeg mijn moeder bezorgd in de keuken.

Nee mama, maar op gepaste tijden geef ik hem een flink pak slaag als Job iets verkeert doet. Jij slaat hem, riep mijn moeder uit. Als Job niet wil luisteren, krijgt hij klappen. Verrukt riep mijn moeder uit, nou prima het helpt tenminste. Evert mijn stiefvader die pochte over mijn Spartaanse opvoedingsmethoden. Zondagsavonds als wij terug reden van Klazienaveen naar Emmen, deed ik Job zijn halsband om.

Een brede leren band met kleine spijkertjes die niet in zijn vel konden binnendringen, maar als ik aan de halsband trok verschrikkelijk pijn deden.

Buiten Klazienaveen liet ik Job dan uit. In de bossen " weer of geen weer " liep Job braaf te zijn. Dat was zijn beloning voor zijn keurige gedrag thuis.

Soms gebood ik hem zichzelf geheel te ontkleden. Vaak als wij thuiskwamen van de bezoeken aan onze ouders, bemerkte ik,.. Hij kon het niet helpen. Maar toch, het was dat niet wenselijk.

Eenmaal geheel naakt op een afgelegen plek, dan mocht Job even ejaculeren. Soms hielp ik Job daarbij, ' door met mijn zweep die ik had aangeschaft, zachte tikjes op zijn billen te geven als aanmoediging of op zijn keiharde penis te tikken '. En floep, Job ejaculeerde dan. Daarna mocht Job als een hondje tegen een boom plassen.

Thuis bracht ik vaak een kleine dildo in. Daarmee mocht Job dan rondwandelen. Als ik het huis aan een grondige inspectie had onderworpen, ' alles in orde was bevonden', mocht Job voor mijn knielen. Mocht dan mijn penis in zijn mond nemen, met de dildo in zijn kontje zijn meester bevredigen. Dat was het ultieme genot voor Job. Job kwam dan een aantal keren klaar. Nooit zat Job meer achter de computer zichzelf te bevredigen voor de webcam.

Ook struinde hij niet meer de televisie zenders af. Opzoek naar erotische reclame spotjes, waarop Job zichzelf dan kon bevredigen. Internet bezocht hij niet meer. Job morste geen druppel van mijn zaad.

En als hij braaf of op plaatsen waar ik hem dan gebood bevredigde Job mij braaf. Op zijn zestiende verjaardag gaf ik Job een uitzonderlijke toestemming. Ik nam Job mee naar Groningen naar het Pakhuisje. De sauna in Groningen " Het Pakhuisje " waar Job zichzelf gecontroleerd door mij mocht laten verwennen door zoveel mannen als hij wenste.

Via internet had ik een mystieke advertentie geplaatst voor zelfde gevallen. Job mocht zichzelf laten misbruiken onder mijn toezicht. Een horde kerels voelden daar wel voor. Zo zag ik dat mijn stiefbroertje die avond deel van de nacht lag te genieten. Als ik hem gebood " neen " dan weigerde Job pertinent diegene die ik afwees. Alleen met condoom besteeg de ene na de andere kerels Job.

Die op zijn beurt ' keer op keer ' ejaculeerde. Moe, maar heel voldaan, reden wij daarna terug naar Emmen. Thuis gaf ik Job zijn grootste verrassing. Mijn " blanke sabel ". Job moest haast wel leeg gemolken zijn. Hoeveel hebben er jou bestegen Job?.. En ben je bevredigd Job?.. Prima Job jij bent nu zestien Job. O meester ", waarbij Job heel heftig reageerde toen deze mijn blanke sabel in zijn uitdagende jongenskut mocht ontvangen.

Oho meester gelijk ejaculeerde Job. Er kwam zoveel energie in hem vrij. Job rilde over zijn hele lijf. Oho meester dank u terwijl ik diep in zijn gulzige jongenskut binnendrong. Job nam ik in elk standje. Liet hem op mijn penis rijden.

Heel heftig met hem vrijend. Ik neukte hem tegen de muur op. Op pakte Job op zijn hondjes. Met zijn benen omhoog. Links, recht over op de vloer of op het bed. Uren neukte ik Job gewoonweg plat.

Voldaan keek ik Job aan. In zijn ogen zo'n gelukzaligheid. Ik trok hem bovenop mij. Fluisterde ik ben driekeer in je klaargekomen Job. Vond je dit nu je loon naar werken Job. Spelend met mijn tong in zijn mondje, bleef Job als een babytje bovenop mijn liggen. Als ik zo met hem wegdoezel, voel ik zijn keiharde piemel tegen mijn buik.

Ben je nu alweer geil Job. Ik denk aan u meester. Als ik innig met hem begin te vrijen, mijn keihard lul tegen zijn geile jongenskut aandringt, kreunt Job zachtjes als ik bij hem naar binnendring. Blonde dame krijgt een flink pik in haar kont.

Charmente blonde dame heeft snoeiharde seks met een geile De slappe tieten van deze ervaren geile dame bengelen wat Tiener lekker in haar kale kut geneukt. Zijn dikke paal verdwijnt helemaal in der strakke anus. Dikke dame geil in kutje neuken. Geile blonde vrouw neukt een heerlijk grote paal. Geneukt door massieve zwarte paal. De dikke dame wordt goed hard in haar kutje geneukt. Harde sex voor geile blonde meiden. Een geile sex date met een geile blonde slet loopt uit op Haar vagina en anus zijn tegelijk gevuld.

Ze rijdt hem tot een orgasme.

...

Prive ontvangst hoeren vrouwen betalen voor sex

Tiener lekker in haar kale kut geneukt. Zijn dikke paal verdwijnt helemaal in der strakke anus. Dikke dame geil in kutje neuken. Geile blonde vrouw neukt een heerlijk grote paal. Geneukt door massieve zwarte paal. De dikke dame wordt goed hard in haar kutje geneukt. Harde sex voor geile blonde meiden. Een geile sex date met een geile blonde slet loopt uit op Haar vagina en anus zijn tegelijk gevuld. Ze rijdt hem tot een orgasme. Blonde milf kan geen genoeg krijgen van snoeiharde seks. Marica stevig potje pijpen en neuken.

Eerst anaal en daarna oraal. Het was hem nooit zo opgevallen, maar tegen het licht van de deuropening heeft ze toch wel een lekker figuur. Beetje stevig, 1 meter 75 lang, lekkere stevige borsten.

Misschien komt het wel door de kleding die ze aanheeft. Het korte rokje doen haar lange benen goed uitkomen, en laten een hint zien van de gordel die haar hoerige netkousen omhoog houden. Onder het topje wat ze draagt kan eigenlijk geen BH passen. Haar ogen zijn net iets te fel opgemaakt. Eigenlijk ziet ze er gewoon hoerig geil uit. Als ze naar binnen stapt kijkt hij weer naar beneden. Ik heb een 3 gehaald, maar daarmee blijf ik zitten. Ze houdt het proefwerk in haar hand.

Die compenseer ik dan met mijn Grieks en mijn Frans". Hij glimlacht een beetje. Als ze naast het buro staat kijkt hij precies tegen haar strakke buik aan. Grieks en Frans, denkt hij, dat geloof ik wel dat je daar goed in bent. Haar buik ziet er zacht uit, licht gewelfd, niet zo dun als die anorexia types van de rest van haar klas. Ze legt het proefwerk voor hem neer en gaat achter de meester staan. Ze leunt voorover en wijst een van de opdrachten aan met een rode streep erdoorheen.

Hij voelt haar borsten in zijn rug. De harde tepels prikken door de dunne stof van haar shirtje. Ze leunt nog iets verder over hem heen. Haar bovenlichaam leunt nu op het zijne. Hij krijgt het een beetje benauwd.

Het valt ook niet mee om als leraar van een paar klassen met allemaal aantrekkelijke jonge meisjes altijd je gemak te houden. Hij voelt zijn lul bewegen in zijn broek, maar vermant zich. Waarom zou ik ze goedkeuren? Dan valt haar hand in zijn schoot en hij voelt haar lippen tegen zijn oor. Hij voelt haar tongpiercing langs zijn oorlel gaan.

Van de weeromstuit is ook hij gaan fluisteren. Ze knijpt zachtjes in zijn lul. Zijn lul reageert door een beetje op te zwellen. Ze knijpt er nog even zachtjes in en laat de lul dan los. Ze loopt om het antiek houten buro heen. Als ze voor hem staat buigt ze voorover. Ze heeft inderdaad geen BH aan onder het shirt en hij ziet haar stevige borsten bungelen onder de stof.

Ze buigt haar hoofd een beetje voorover en kijkt hem dan aan met haar groene ogen. Hij stamelt "Eh, ja maar Door de ramen van het lokaal ziet ze dat er niemand op de gang loopt. Ze zakt snel door haar knieën en duikt onder het buro.

Door de houten schotten aan de zijkant kan niemand haar zien. Voor hij zich kan bedenken knoopt ze snel de bovenste knopen van zijn gulp los. Ze trekt zijn lul uit zijn onderbroek en neemt de dikke knop in haar mond.

Ze proeft de zilte smaak van zijn lul op haar tong terwijl ze stevig op de knop zuigt. Ondertussen knoopt ze ook de onderste knoopjes van zijn gulp los. Zijn lul, die niet lang is maar wel heerlijk dik, springt helemaal uit zijn broek. In een keer neemt ze de hele pik van de meester tot de wortel in haar mond. Ze voelt hoe zijn schaamhaar tegen haar neus kriebelt en ze maakt een paar lange halen langs zijn lul, met haar tong van zijn zak tot aan de heerlijk stevige knop. Ze hoort hoe hij boven het buro zijn adem inhoudt en weet dat ze heeft gewonnen.

Yes, een voldoende en overgaan! Nu hem alleen nog even leegzuigen en klaar is Kees! Plots hoort ze hoe de deur van het lokaal opengaat. Angstig schuift ze helemaal naar voren onder het buro.

Hij pakt haar haar vast met zijn rechterhand en duwt haar hoofd helemaal over zijn lul heen zodat ze geen kant opkan. Het is de decaan die in de deuropening staat. Je ziet er wat verhit uit. Ze hoort hoe hij naar binnen loopt en ziet hem uit een ooghoek achter haar komen staan. Ze kruipt zo mogelijk nog verder onder het buro. Wat gebeurt er als ze nu wordt betrapt?

Wordt ze van school af gegooid of dubbel gepenetreerd? Het idee van 2 volwassen mannen die haar samen nemen windt haar niet zuinig op. Pfff, dat scheelde niet veel. Ze voelt een druppel vocht langs haar dijen lopen van opwinding bij het idee dat ze met een lul in haar mond onder een buro van de leraar zit te pijpen terwijl de decaan vlak achter haar stond Als de deur weer gesloten is schuift de meester zijn stoel iets naar achter.

Hij pakt Simone bij haar blonde haren en trekt haar mond met een hoorbare plop van zijn lul af. Ik wil je tieten zien". Nog terwijl ze het shirt uittrekt bij hij haar bij haar forse, gezwollen tepels en knijpt er stevig in.

Een klein kreuntje ontsnapt aan haar mond. Hij pakt haar ruw bij haar haren en duwt haar hoofd weer naar beneden. Zijn strenge aanpak maakt Simone alleen maar heter. Ze zakt weer onder het buro en pijpt zijn lul met lange halen. Als ze omhoog kijkt ziet ze nog net hoe hij strak naar de stapel op zijn bureau probeert te blijven kijken maar zijn hoofd wordt steeds roder.


Ik dacht die is gek. Die is stapel gek. Zijn vuurrode billen gloeiden helemaal. Hij had er naar eigen zeggen van genoten. Ik kwakte hem op de grond. Nu is het afgelopen met jou gekkigheid Job. Toen ik hem zo'n pakslaag had gegeven zat ik zelf met de gebakken peren.

Jammerend moest ik natte washandjes op zijn billen leggen. Steeds ging Job hitsig op mijn schoot liggen. Zodat ik zijn billen kon koelen. Ik maakte geen eten meer. Maar ik haalde patat, frikadellen, kroketten op. Slecht voer voor mij. Maar een keertje kon wel.

Toen ik wilde trainen zat Job in zijn nakie toe te kijken. Hij kon geen kleding op zijn billen verdragen. Maar de hele avond was Job als een lam. Maak eens thee Job? Job rende naar de keuken. Niet in huis roken maar buiten Job?

Van mijn spullen afblijven Job? Netjes vroeg Job " is het goed dat ik even achter jou computer ga Alexander even kijken op facebook. Alleen in een t-shirt met een kussen onhandig op mijn stoel. Wippend zat Job een halfuurtje achter de computer. Wij gaan naar bed Job. Job poetste zoals altijd een halfuurtje zijn tanden.

Waste zijn onderlijf keurig. Verzorgde zichzelf wel goed. Waste zorgvuldig zijn voeten. Toen kwam Job bij mij liggen met zijn handdoekje. Dat heb jij niet verdiend Job. En daarbij ben je vreemd gegaan. Dus krijg je straf. Job keek mij bedroefd aan. Hij gaf het handdoekje. Ik legde mijn hand over hem heen. Wat doe jij Job, toen ik zijn strakke piemel streelde. Je hebt straf Job. Tergend speelde ik met zijn keiharde piemel. Job werd heel onrustig. Je mag niet klaarkomen Job.

Anders volgt er straf. Trachtte te ontkomen aan mijn aanpak. Het was een rare situatie maar het was de oplossing. Ik gebood Job tegen de muur te gaan staan. Maakte hem met zijn polsen vast aan de katrollen.

Daar stond Job naakt met vuurrode billen. Ik kwakte het handdoekje op de vloer. Pakte een kwastje uit de keukenlade,.. Ik bakte namelijk zelf brood. Daar stond ik als een soort idioot met het kwastje onder Job zijn zak of over zijn piemel te spelen. Oho, oho kreunde Job zachtjes. Job was bloedje geil. Daar kon Job zelf ook niks aan doen. Job was namelijk geobsedeerd door seks. Ik ben nu jou meester Job.

Job kende blijkbaar alles over seks. Wilde graag als slaaf zijn meester dienen. Ik was er niet op bedacht,.. Tevreden bekeek Job wat hij had aangericht. Zuchtte, zakte half door zijn benen, was heel tevreden. Dank u meester stamelde hij. Voordat ik naar mijn werk ging, gaf ik Job opdrachten. Ramen wassen van binnen en buiten Job. Job deed het zo goed dat iedereen jaloers keek naar het resultaat. Omdat Job op school ook koken had geleerd, kookte Job.

S' avond strafte of beloonde ik Job. Het was er al helemaal ingebakken. Soms vond ik het zielig als ik zijn billen gijzelde. Maar Job ejaculeerde keer op keer. Zo voldaan dat dit weer heel veel goed maakte. Lastig of lawaai neen Job was een lammetje. Hij ging s' morgens mee zwemmen. Keek terwijl ik trainde. Trainde nu na een weekje zelf ook mee.

Je kon van de grond eten. Ik kon honderd euro op tafel laten liggen, Job kwam er met geen vinger aan. De ultieme straf die ik hem in het vooruitzicht stelde, dit nadat Job dat zelf had laten doorschemeren, dat ik hem als meester zou misbruiken. Wat ik uiteraard niet deed.

Ik stelde het in het vooruitzicht. Job mocht mijn wassen. Job mocht mijn teennagels knippen. Job mocht mijn vingernagels manicuren. Job mocht mijn lichaamsbeharing scheren. Job mocht mij masseren. Dat Job alles erotiseerde, dus overal bij ejaculeerde, ook vaak heel spontaan, dat accepteerde ik. Het werd een bizarre rare verhouding. Overal waarheen ik Job nam keek iedereen raar " je broertje ". Ik bedacht overal wat op.

Job zijn stijve piemel. Een strakke zwembroek, daar overheen een wijde zwembroek. Zodat niemand kon zien dat Job voortdurend een stijve lul had. Ik zette Job voor mij bij het kastje waarmee zodat ik hem afschermde als hij zichzelf omkleedde. Ja meester mocht alleen thuis.

Job werd door regelmaat, training, alsmede goede voeding, ook wat krachtiger. Al jaren nam Job al geen medicijnen meer in. Door strakke discipline, massage het SM spel wat ik met hem speelde, hielp dat ook prima. Job kon zijn ei kwijt. Zo draafden wij door Emmerhout en omgeving een halve marathons. Uren liet ik hem kronkelen, geboeid, gebonden. Ik leerde van internet.

Ook werd ik een trouwe afnemer van het sex winkeltje aan het Zuiderdiep in Groningen. Ik had inmiddels al verschillende speeltjes waaronder verschillende dildo's. Het boeide mij buitengewoon. Had nu iets waarvoor hij leefde, namelijk dienen als slaaf. Mijn stiefvader Evert, mijn moeder, die waren zeer verbaast over de vooruitgang van Job onder mijn hoede.

Zondags aten wij altijd bij ze. Job zat dan keurig met mes en vork te eten. Ook keurige hapjes, niet schrokkend. Job was niet alleen heel vriendelijk maar kon ook hele gesprekken voeren. Ineens was Job perfect. Jij geeft hem toch geen rotzooi hé Alexander, vroeg mijn moeder bezorgd in de keuken. Nee mama, maar op gepaste tijden geef ik hem een flink pak slaag als Job iets verkeert doet. Jij slaat hem, riep mijn moeder uit. Als Job niet wil luisteren, krijgt hij klappen. Verrukt riep mijn moeder uit, nou prima het helpt tenminste.

Evert mijn stiefvader die pochte over mijn Spartaanse opvoedingsmethoden. Zondagsavonds als wij terug reden van Klazienaveen naar Emmen, deed ik Job zijn halsband om. Een brede leren band met kleine spijkertjes die niet in zijn vel konden binnendringen, maar als ik aan de halsband trok verschrikkelijk pijn deden.

Buiten Klazienaveen liet ik Job dan uit. In de bossen " weer of geen weer " liep Job braaf te zijn. Dat was zijn beloning voor zijn keurige gedrag thuis.

Soms gebood ik hem zichzelf geheel te ontkleden. Vaak als wij thuiskwamen van de bezoeken aan onze ouders, bemerkte ik,.. Hij kon het niet helpen. Maar toch, het was dat niet wenselijk. Eenmaal geheel naakt op een afgelegen plek, dan mocht Job even ejaculeren. Soms hielp ik Job daarbij, ' door met mijn zweep die ik had aangeschaft, zachte tikjes op zijn billen te geven als aanmoediging of op zijn keiharde penis te tikken '.

En floep, Job ejaculeerde dan. Daarna mocht Job als een hondje tegen een boom plassen. Thuis bracht ik vaak een kleine dildo in. Daarmee mocht Job dan rondwandelen. Als ik het huis aan een grondige inspectie had onderworpen, ' alles in orde was bevonden', mocht Job voor mijn knielen. Mocht dan mijn penis in zijn mond nemen, met de dildo in zijn kontje zijn meester bevredigen.

Dat was het ultieme genot voor Job. Job kwam dan een aantal keren klaar. Nooit zat Job meer achter de computer zichzelf te bevredigen voor de webcam. Ook struinde hij niet meer de televisie zenders af. Opzoek naar erotische reclame spotjes, waarop Job zichzelf dan kon bevredigen. Internet bezocht hij niet meer. Job morste geen druppel van mijn zaad. En als hij braaf of op plaatsen waar ik hem dan gebood bevredigde Job mij braaf. Op zijn zestiende verjaardag gaf ik Job een uitzonderlijke toestemming.

Ik nam Job mee naar Groningen naar het Pakhuisje. De sauna in Groningen " Het Pakhuisje " waar Job zichzelf gecontroleerd door mij mocht laten verwennen door zoveel mannen als hij wenste. Via internet had ik een mystieke advertentie geplaatst voor zelfde gevallen. Job mocht zichzelf laten misbruiken onder mijn toezicht. Een horde kerels voelden daar wel voor. Zo zag ik dat mijn stiefbroertje die avond deel van de nacht lag te genieten. Als ik hem gebood " neen " dan weigerde Job pertinent diegene die ik afwees.

Alleen met condoom besteeg de ene na de andere kerels Job. Die op zijn beurt ' keer op keer ' ejaculeerde. Moe, maar heel voldaan, reden wij daarna terug naar Emmen. Thuis gaf ik Job zijn grootste verrassing. Mijn " blanke sabel ". Job moest haast wel leeg gemolken zijn. Hoeveel hebben er jou bestegen Job?..

En ben je bevredigd Job?.. Prima Job jij bent nu zestien Job. O meester ", waarbij Job heel heftig reageerde toen deze mijn blanke sabel in zijn uitdagende jongenskut mocht ontvangen. Oho meester gelijk ejaculeerde Job. Er kwam zoveel energie in hem vrij. Job rilde over zijn hele lijf. Oho meester dank u terwijl ik diep in zijn gulzige jongenskut binnendrong. Job nam ik in elk standje.

Liet hem op mijn penis rijden. Heel heftig met hem vrijend. Ik neukte hem tegen de muur op. Op pakte Job op zijn hondjes. Met zijn benen omhoog. Links, recht over op de vloer of op het bed.

Uren neukte ik Job gewoonweg plat. Voldaan keek ik Job aan. In zijn ogen zo'n gelukzaligheid. Ik trok hem bovenop mij. Fluisterde ik ben driekeer in je klaargekomen Job.

Vond je dit nu je loon naar werken Job. Spelend met mijn tong in zijn mondje, bleef Job als een babytje bovenop mijn liggen. Als ik zo met hem wegdoezel, voel ik zijn keiharde piemel tegen mijn buik. Ben je nu alweer geil Job. Ik denk aan u meester. Als ik innig met hem begin te vrijen, mijn keihard lul tegen zijn geile jongenskut aandringt, kreunt Job zachtjes als ik bij hem naar binnendring.

Blonde dame krijgt een flink pik in haar kont. Charmente blonde dame heeft snoeiharde seks met een geile De slappe tieten van deze ervaren geile dame bengelen wat Tiener lekker in haar kale kut geneukt. Zijn dikke paal verdwijnt helemaal in der strakke anus. Dikke dame geil in kutje neuken. Geile blonde vrouw neukt een heerlijk grote paal. Geneukt door massieve zwarte paal. De dikke dame wordt goed hard in haar kutje geneukt.

Harde sex voor geile blonde meiden. Een geile sex date met een geile blonde slet loopt uit op Haar vagina en anus zijn tegelijk gevuld.

Ze rijdt hem tot een orgasme.

...


Neuken voor 10 euro komkommer in kut


Ik moest niet zo raar doen. Dit omdat wij toch broers waren. Hij ook zijn behoeftes had. Dus niets anders deed dan dat hij elke avond voor het slapengaan deed. Daarbij gevoegde Job, ' dat ik hem even zou helpen hij dan wellicht sneller zou klaarkomen. Heb je het ooit gekker gehoord, nou dit is nog niks. Ik draaide mij om. Job draaide zichzelf ook om. Wand stelde Job ' mijn kont tegen zijn kont leidde hem maar af'.

De handdoek werd keurig zo gelegd dat hij er zijn kwak in kon opvangen. Nou draai je maar weer om dan commandeerde ik Job. Vervolgens legde ik mijn hand over hem heen. Nam zijn keiharde piemel in mijn hand. Begon hem af te trekken. Job begon te mekkeren. Ik nam zijn piemel te krachtig in mijn hand. Rukte veel te hard. Ik moest het meer met gevoel doen.

Toen hij uiteindelijk klaarkwam, waren wij een kwartier verder. Job zuchtte t' was wel lekker maar ik moest toch nog veel leren.

Ik voelde mij als de grootste idioot van Emmen. Hoe was ik hier in Godsnaam ooit ingetuind. Toen ik de tweede dag thuis kwam, had Job de ene of andere snol in huis gehaald. Volgens mij een junk. Ze zag er niet uit. Ja Job had even tien- euro van mij geleend. Hij had het huishoudpotje in de keuken gevonden.

Ik schopte die meid gelijk de deur uit. Job bleef in zijn onderbroekje zitten vertelde dat ze hem had gepijpt voor een tientje. Ongelofelijke zak tierde ik. Net nadat ik thuis kwam belde de buurvrouw aan.

Of het misschien wat zachter kon. Er was zo vreselijk veel lawaai geweest. Ik had net de deur dicht of één voor één kwamen de andere buren klagen.

Alexander anders hebben wij nooit last van jou, maar wat je nu in huis hebt gehaald t's verschrikkelijk zoveel lawaai. Toen Job reageerde toen ik de kamer weer binnenkwam " die heb jij goed afgepoeierd Alexander daarbij lachte " knapte er iets in mij. Job bladerde doodgemoedereerd door de krant. Ik zal even kijken naar een pizza boer Alexander. Dan bel ik wel even voor pizza. Ik greep Job stevig vast. Trok zijn onderbroekje in flarden.

Job spartelde als een speenvarken; toen ik hem over mijn knie legde. Even dacht ik, dat ik hem dood had geslagen. Zoveel klappen gaf ik hem op zijn kontje. Toen ik stopte, zijn billen vuurrood waren, keek Job mij aan.

Als jij nu nog even doorgaat Alexander dan ga ik zo spuiten. Ik dacht die is gek. Die is stapel gek. Zijn vuurrode billen gloeiden helemaal. Hij had er naar eigen zeggen van genoten. Ik kwakte hem op de grond. Nu is het afgelopen met jou gekkigheid Job. Toen ik hem zo'n pakslaag had gegeven zat ik zelf met de gebakken peren. Jammerend moest ik natte washandjes op zijn billen leggen. Steeds ging Job hitsig op mijn schoot liggen.

Zodat ik zijn billen kon koelen. Ik maakte geen eten meer. Maar ik haalde patat, frikadellen, kroketten op. Slecht voer voor mij.

Maar een keertje kon wel. Toen ik wilde trainen zat Job in zijn nakie toe te kijken. Hij kon geen kleding op zijn billen verdragen. Maar de hele avond was Job als een lam. Maak eens thee Job? Job rende naar de keuken. Niet in huis roken maar buiten Job?

Van mijn spullen afblijven Job? Netjes vroeg Job " is het goed dat ik even achter jou computer ga Alexander even kijken op facebook. Alleen in een t-shirt met een kussen onhandig op mijn stoel. Wippend zat Job een halfuurtje achter de computer.

Wij gaan naar bed Job. Job poetste zoals altijd een halfuurtje zijn tanden. Waste zijn onderlijf keurig. Verzorgde zichzelf wel goed. Waste zorgvuldig zijn voeten. Toen kwam Job bij mij liggen met zijn handdoekje. Dat heb jij niet verdiend Job.

En daarbij ben je vreemd gegaan. Dus krijg je straf. Job keek mij bedroefd aan. Hij gaf het handdoekje. Ik legde mijn hand over hem heen. Wat doe jij Job, toen ik zijn strakke piemel streelde. Je hebt straf Job. Tergend speelde ik met zijn keiharde piemel.

Job werd heel onrustig. Je mag niet klaarkomen Job. Anders volgt er straf. Trachtte te ontkomen aan mijn aanpak. Het was een rare situatie maar het was de oplossing. Ik gebood Job tegen de muur te gaan staan. Maakte hem met zijn polsen vast aan de katrollen. Daar stond Job naakt met vuurrode billen.

Ik kwakte het handdoekje op de vloer. Pakte een kwastje uit de keukenlade,.. Ik bakte namelijk zelf brood. Daar stond ik als een soort idioot met het kwastje onder Job zijn zak of over zijn piemel te spelen. Oho, oho kreunde Job zachtjes. Job was bloedje geil. Daar kon Job zelf ook niks aan doen.

Job was namelijk geobsedeerd door seks. Ik ben nu jou meester Job. Job kende blijkbaar alles over seks. Wilde graag als slaaf zijn meester dienen. Ik was er niet op bedacht,..

Tevreden bekeek Job wat hij had aangericht. Zuchtte, zakte half door zijn benen, was heel tevreden. Dank u meester stamelde hij. Voordat ik naar mijn werk ging, gaf ik Job opdrachten. Ramen wassen van binnen en buiten Job. Job deed het zo goed dat iedereen jaloers keek naar het resultaat. Omdat Job op school ook koken had geleerd, kookte Job. S' avond strafte of beloonde ik Job. Het was er al helemaal ingebakken. Soms vond ik het zielig als ik zijn billen gijzelde.

Maar Job ejaculeerde keer op keer. Zo voldaan dat dit weer heel veel goed maakte. Lastig of lawaai neen Job was een lammetje. Hij ging s' morgens mee zwemmen. Keek terwijl ik trainde. Trainde nu na een weekje zelf ook mee. Je kon van de grond eten. Ik kon honderd euro op tafel laten liggen, Job kwam er met geen vinger aan. De ultieme straf die ik hem in het vooruitzicht stelde, dit nadat Job dat zelf had laten doorschemeren, dat ik hem als meester zou misbruiken.

Wat ik uiteraard niet deed. Ik stelde het in het vooruitzicht. Job mocht mijn wassen. Job mocht mijn teennagels knippen. Job mocht mijn vingernagels manicuren. Job mocht mijn lichaamsbeharing scheren.

Job mocht mij masseren. Dat Job alles erotiseerde, dus overal bij ejaculeerde, ook vaak heel spontaan, dat accepteerde ik. Het werd een bizarre rare verhouding. Overal waarheen ik Job nam keek iedereen raar " je broertje ". Ik bedacht overal wat op. Job zijn stijve piemel. Een strakke zwembroek, daar overheen een wijde zwembroek. Zodat niemand kon zien dat Job voortdurend een stijve lul had. Ik zette Job voor mij bij het kastje waarmee zodat ik hem afschermde als hij zichzelf omkleedde.

Ja meester mocht alleen thuis. Job werd door regelmaat, training, alsmede goede voeding, ook wat krachtiger. Al jaren nam Job al geen medicijnen meer in.

Door strakke discipline, massage het SM spel wat ik met hem speelde, hielp dat ook prima. Job kon zijn ei kwijt. Zo draafden wij door Emmerhout en omgeving een halve marathons. Uren liet ik hem kronkelen, geboeid, gebonden. Ik leerde van internet. Ook werd ik een trouwe afnemer van het sex winkeltje aan het Zuiderdiep in Groningen. Ik had inmiddels al verschillende speeltjes waaronder verschillende dildo's. Het boeide mij buitengewoon.

Had nu iets waarvoor hij leefde, namelijk dienen als slaaf. Mijn stiefvader Evert, mijn moeder, die waren zeer verbaast over de vooruitgang van Job onder mijn hoede. Zondags aten wij altijd bij ze. Job zat dan keurig met mes en vork te eten. Ook keurige hapjes, niet schrokkend. Job was niet alleen heel vriendelijk maar kon ook hele gesprekken voeren. Ineens was Job perfect. Jij geeft hem toch geen rotzooi hé Alexander, vroeg mijn moeder bezorgd in de keuken.

Nee mama, maar op gepaste tijden geef ik hem een flink pak slaag als Job iets verkeert doet. Jij slaat hem, riep mijn moeder uit. Als Job niet wil luisteren, krijgt hij klappen.

Verrukt riep mijn moeder uit, nou prima het helpt tenminste. Evert mijn stiefvader die pochte over mijn Spartaanse opvoedingsmethoden. Zondagsavonds als wij terug reden van Klazienaveen naar Emmen, deed ik Job zijn halsband om. Een brede leren band met kleine spijkertjes die niet in zijn vel konden binnendringen, maar als ik aan de halsband trok verschrikkelijk pijn deden.

Buiten Klazienaveen liet ik Job dan uit. In de bossen " weer of geen weer " liep Job braaf te zijn. Dat was zijn beloning voor zijn keurige gedrag thuis. Soms gebood ik hem zichzelf geheel te ontkleden. Vaak als wij thuiskwamen van de bezoeken aan onze ouders, bemerkte ik,.. Hij kon het niet helpen. Maar toch, het was dat niet wenselijk. Eenmaal geheel naakt op een afgelegen plek, dan mocht Job even ejaculeren. Soms hielp ik Job daarbij, ' door met mijn zweep die ik had aangeschaft, zachte tikjes op zijn billen te geven als aanmoediging of op zijn keiharde penis te tikken '.

En floep, Job ejaculeerde dan. Daarna mocht Job als een hondje tegen een boom plassen. Thuis bracht ik vaak een kleine dildo in. Daarmee mocht Job dan rondwandelen. Als ik het huis aan een grondige inspectie had onderworpen, ' alles in orde was bevonden', mocht Job voor mijn knielen. Mocht dan mijn penis in zijn mond nemen, met de dildo in zijn kontje zijn meester bevredigen.

Dat was het ultieme genot voor Job. Job kwam dan een aantal keren klaar. Ze voelt hoe zijn schaamhaar tegen haar neus kriebelt en ze maakt een paar lange halen langs zijn lul, met haar tong van zijn zak tot aan de heerlijk stevige knop.

Ze hoort hoe hij boven het buro zijn adem inhoudt en weet dat ze heeft gewonnen. Yes, een voldoende en overgaan! Nu hem alleen nog even leegzuigen en klaar is Kees! Plots hoort ze hoe de deur van het lokaal opengaat.

Angstig schuift ze helemaal naar voren onder het buro. Hij pakt haar haar vast met zijn rechterhand en duwt haar hoofd helemaal over zijn lul heen zodat ze geen kant opkan. Het is de decaan die in de deuropening staat.

Je ziet er wat verhit uit. Ze hoort hoe hij naar binnen loopt en ziet hem uit een ooghoek achter haar komen staan. Ze kruipt zo mogelijk nog verder onder het buro. Wat gebeurt er als ze nu wordt betrapt? Wordt ze van school af gegooid of dubbel gepenetreerd? Het idee van 2 volwassen mannen die haar samen nemen windt haar niet zuinig op.

Pfff, dat scheelde niet veel. Ze voelt een druppel vocht langs haar dijen lopen van opwinding bij het idee dat ze met een lul in haar mond onder een buro van de leraar zit te pijpen terwijl de decaan vlak achter haar stond Als de deur weer gesloten is schuift de meester zijn stoel iets naar achter. Hij pakt Simone bij haar blonde haren en trekt haar mond met een hoorbare plop van zijn lul af.

Ik wil je tieten zien". Nog terwijl ze het shirt uittrekt bij hij haar bij haar forse, gezwollen tepels en knijpt er stevig in. Een klein kreuntje ontsnapt aan haar mond. Hij pakt haar ruw bij haar haren en duwt haar hoofd weer naar beneden.

Zijn strenge aanpak maakt Simone alleen maar heter. Ze zakt weer onder het buro en pijpt zijn lul met lange halen. Als ze omhoog kijkt ziet ze nog net hoe hij strak naar de stapel op zijn bureau probeert te blijven kijken maar zijn hoofd wordt steeds roder. Ook zijn ademhaling gaat steeds heftiger als ze het bitterzoete voorvocht uit zijn lul voelt druppelen. Ze likt en zuigt stevig door en ziet hoe hij achterover leunt en zijn hoofd in zijn nek legt.

Als ze aan zijn ademhaling hoort dat hij bijna komt trekt hij zijn lul uit haar mond en schuift zijn stoel naar achter. Aan haar haren wordt Simone meegetrokken en ze schuifelt op haar knieën naar voren. Ze voelt een ladder in de panty trekken. Hij trekt haar iets omhoog en zet zijn lul tussen haar tieten. Als er nu iemand langs zou lopen en door de deur naar binnen zou kijken was hij zeker zijn baan kwijt, en zou zij van school getrapt worden, Het interesseerde ze allebei niets meer op dat moment.

Simone moet die 4 hebben, en hij moest en zou klaarkomen. De meester duwt zijn lul tussen haar borsten. Zij duwt ze bij elkaar en buigt haar hoofd voorover. Hij neukt haar met zijn door het speeksel glibberig geworden pik tussen haar tieten. Elke keer als hij omhoog stoot likt ze met haar piercing langs zijn eikel. Met 1 vinger glijdt Simone stiekem door haar kruisloze slip tussen haar schaamlipjes. De commanderende toon windt haar behoorlijk op en ze voelt haar klitje door de gezwollen lippen naar buiten steken.

Meer dan 30 seconden kan het niet geduurd hebben voor ze zijn toch al dikke lul voelde verdikken. Hij staat op en Simone gooit haar hoofd achterover met haar mond open. Hij neemt zijn lul in zijn handen en trekt zichzelf over de grens. Simone doet haar mond zo wijd mogelijk open als hij begint te spuiten. In dikke klodders spuit hij schreeuwend zijn zaad uit zijn dikke knop. Ze proeft zijn hete sperma op zijn tong maar voelt ook een klodder op haar oog landen, en in haar haar, en tussen haar borsten.

Hij trekt door en zijn orgasme lijkt eindeloos te duren. Als er alleen nog een paar druppeltjes uitkomen laat hij zich achterover vallen in zijn stoel. Hij trekt haar hoofd weer naar voren. Met lange halen gaat ze van onder naar boven over zijn lul. Als die schoon is zuigt ze nog even de laatste zoete druppels uit zijn knop en kijkt hem dan aan.

Hij geeft haar shirt terug. Hij schudt van nee en buigt zich over zijn buro. Met een vinger veegt ze het zaad uit haar oog, en zo goed mogelijk haalt ze het tussen haar borsten weg, en uit haar haar. Als ze in de spiegel kijkt ziet ze dat ze erbij staat als een goedkoper hoer die net gebruikt is. Een ladder in haar hitsige netpanty, haar tieten die helemaal glimmen van het zaad, en de verlopen make-up in haar ene oog.

Zo moet ze dus over de gang naar de wc lopen. Ze trekt haar shirt aan en ziet hoe de tepels door de stof heen prikken. Hij pakt haar proefwerk en maakt van de 3 een 3, 5.

Na het zesde uur zie ik je hier weer". Op dat moment gaat de bel. De gang loopt vol met leerlingen. Snel loopt ze naar de deur, om bij de wc te zijn voordat iedereen haar zo kan zien. Als ze de deurkruk in haar hand neemt ziet ze dat haar vriendin Claire achter de de deur staat. Met een proefwerk in haar hand. En een kort rokje aan. En een rood hoofd. En een verbaasde blik. Wat zou ze allemaal gezien en gehoord hebben? Simone loopt met een rood hoofd door de gang, de verbaasde blikken van de leerlingen negerend.

Ze voelt een paar druppels langs haar dijen naar beneden glijden.