Sex oud en jong naakte geile meisjes

sex oud en jong naakte geile meisjes

Neuk me plat kale poesjes

Wat moet ik hem verder vertellen wat van toepassing is? En hoe moet mijn man dit accepteren of moet hij blijven hopen dat het maar een bevlieging is?

Als het om à 17 jarigen zou gaan, zou ik geen probleem zien in deze situatie. Ook niet als het om twee jongens of twee meisjes van die leeftijd ging. Maar uw zoon en zijn vriend je zijn wel heel erg jong om seks te hebben. Het zijn nog geen pubers, zegt u. Het zijn dus nog kinderen. Dan zijn ze niet te jong om verliefd te zijn.

Dat kan heel goed, ook op deze leeftijd. Ook vind ik ze niet te jong om al zeker te weten dat ze homoseksuele gevoelens hebben. Ook dat kan op deze leeftijd. Maar net als bij heteroseksuele kinderen van 11 en 12 jaar zou ik ook tegen uw zoon zeggen dat hij nog echt te jong is om seks te hebben.

Als je verliefd bent op deze leeftijd, begin je met andere dingen dan wat uw zoon nu doet. De seksuele ontwikkeling van jongeren ziet er op dit moment ongeveer als volgt uit gemiddelde leeftijden op basis van het grote onderzoek Seks onder je 25e uit Uit ander onderzoek weten we dat de seksuele carrière van homopubers niet eerder — en vaak zelfs nog iets later — plaatsvindt.

Wat de onderzoeken ook zeggen, is dat je met 11 à 12 jaar nog te jong bent voor 'echte seks'. Je bent er vaak emotioneel nog niet aan toe en soms kun je daar later ook spijt van krijgen. U zou trouwens nog eens moet checken of de dingen die ze nu doen echt uit vrije wil zijn gebeurd. Druk ze in ieder geval op het hart dat het altijd belangrijk is om alleen iets te doen als je het zelf wilt, niet alleen nu maar ook later, omdat je er anders echt last van gaat krijgen.

Dit staat nog even los van wat u nog meer moet gaan zeggen, namelijk dat het wel moet stoppen. U vertelde dat ze nog niet aan het puberen zijn. Wat ik dan voor me zie, zijn twee jonge jongetjes die met elkaar aan het experimenteren zijn misschien naar aanleiding van dingen die ze gehoord of gezien hebben op internet en die bezig zijn een aantal fases over te slaan.

Dat is niet goed. Ik zou beide kinderen dus ernstig toespreken, en zeggen dat u niet meer wil dat ze dit met elkaar doen.

Niet dat u de verliefdheid verbiedt maar wel wat ze op seksueel gebied met elkaar doen. Daar vindt u ze gewoonweg nog te jong voor. Leg ook uit dat als je verliefd bent, je echt niet altijd meteen seks hebt met elkaar en dat het soms juist heel spannend is om daarmee te wachten. Er zijn heel wat andere dingen die ze kunnen doen. Het feit dat het om twee jongens gaat is onbelangrijk. U zou dit toch ook zeggen als u had gezien dat uw zoon het met een meisje van 11 gedaan had?

Door dit tegen ze te zeggen, valt u uw zoon niet af. Het is vast een vooroordeel, maar zijn ze in die omgeving niet sowieso jonger bezig met seks dan wat wij gewend zijn? Dit betekent dus ook dat je ze goede voorlichting moet geven. Als ze dat niet op school krijgen, en je man laat moeilijke onderwerpen aan jou over, lijk je mij de aangewezen persoon om een gesprek met de dochter aan te gaan.

Hou het luchtig en in vertrouwen. Dan zul je vanzelf merken of dit soort spelletjes doktertje spelen zijn of niet. Vertel daar ook bij dat vrijen erg prive is, maar dat ze met jou overal over kan praten, ook over nare dingen. Liza, ik kan me voorstellen dat jouw 'normale' reactie, vanuit jezelf bedoel ik daarmee, heel anders is dan de 'normale' reactie vanuit de cultuur van jouw vriend.

Jouw reactie ligt waarschijnlijk wel dicht bij de viva vrouwen, maar die van je vriend en de tante niet. Dat lijkt me ontzettend lastig, want je moet een middenweg vinden tussen wat volgens jou het goede is en wat in de omgeving geaccepteerd is.

De tip om stiefsochter te vragen wat volgens haar seks is, lijkt me een mooie opening voor een gesprek. En ik zou ook aan tante vragen wat ze precies gezien heeft ook de vorige keren.

Laat haar weten dat ze altijd bij je terecht kan met haar vragen en twijfels. En dat het ontdekken van haar eigen lichaam en gevoelens nooit slecht kan zijn. Je vindt vast een bewoording die past in haar cultuur en achtergrond. Overigens deed ik ook zulke spelletjes met mijn nichtje en mijn eerste vriendje en vond dit zo normaal dat ik het er gewoon met mijn ouders over kon hebben. Dan over wat er gebeurd is: Het wordt gezien als iets vies en details doen niet ter zake.

Ik ga natuurlijk eerst mijn dochter vragen naar haar verhaal. Helaas is dochter een moeilijke prater, volledig contrast met haar broer. En zeker omdat ze weet dat dit een precair onderwerp is denk ik dat het nog heel moeilijk gaat worden om er echt achter te komen wat ze heeft gedaan en wat haar gevoelens zijn. Ze heeft ook een sociaal werkster die ze 3x per week ziet en die ga ik zeker inschakelen, maar niet voordat ik zelf met dochter heb gesproken. En nogmaals, ik moet eerst zelf duidelijk weten wat mijn insteek is.

Verder wil ik er geen heethangijzer van maken, het klinkt of de meiden het beiden spannend vonden dus in ieder geval geen dwang. Dochter kennende denk ik echter dat het ietsje verder ging dan "doktertje spelen". Ik denk inderdaad niet aan abnormaal sexueel gedrag, volgens mij meer vroegrijp gedrag.

Ik vind 10 nog zo jong. Ik denk dat ik vooral worstel met de vraag op welke leeftijd ik "echte" sex geaccepteerd vind en wat nu eigenlijk het verschil is tussen "echte" sex, en naakt spelen en elkaars geslachtsdelen aanraken. Twee van haar halfzussen zijn beiden op jarige leeftijd zwanger geraakt.

In algemene termen heb ik altijd tegen de kinderen gezegd: Beauke maandag 19 augustus Is je dochter donker? Meisjes van Afrikaanse afkomst zijn vaak veel eerder geslachtsrijp en dus misschien ook seksueel actief. Maar ja, tien is wel erg jong Mijn zusje was er ook heel jong bij, die had op haar twaalfde een vriendje waar ze al alles mee deed. Toen is ze ook met de pil begonnen, maar kan dat in de VS? Ze begint net een beetje borstjes te krijgen maar is nog niet ongesteld.

Volgens mij worden de meisjes uit haar familie laat ongesteld. Haar oudere zus werd net voor haar 14e ongesteld. Ik vind 12 ook nog erg jong voor sex en aan de pil.

Zolang dochter nog niet ongesteld is hoeft er in ieder geval geen pil bij en zolang ze met meiden aanrommelt ook niet natuurlijjk. Ik was wel van plan haar meteen aan de pil te doen als ze een vriendje zou krijgen, maar dan dacht ik toch meer aan 14 en niet jonger. Waarom is het besides the point wat ik vind? Ik vind dat just de kern. Ik heb geen moeite met het verschil aanbrengen rekening houden met omgeving, en vrij en open jezelf kunnen zijn.

Maar ik weet dus even niet zo goed hoe vrij ik haar wil laten zijn. En ik ben serieus met mijn vraag: Als ze aan elkaar geslachtsdelen friemelen en daar een lekker gevoel bij krijgen of zelfs klaarkomen dan is dat toch gewoon sex? Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder weinig.

Allemaal lekker vaag van "doktertje spelen" is normaal en laat een kind vrij in zijn sexuele ontwikkeling. Ik word er nog niet wijzer van.

Juniper, zegt precies wat ik niet zo goed uit mijn toetsenbord krijg. Maak duidelijk aan haar dat ze bij jou met alles terecht kan, ook als het in de omgeving niet geaccepteerd wordt.

En probeer ook dicht bij jezelf te blijven sorry voor de kots-uitdrukking , predik geen dingen waar je achter staat. Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder wienig. Oh ok, ik snap je probleemstelling nu wat beter: Je worstelt ook nog met de vraag wat jij zelf wil toelaten, klopt dat? Het enige wat je kunt doen is waarschijnlijk duidelijk maken dat je sommige dingen sex met iemand anders bijv alleen doet binnen een relatie en als je wat ouder bent.

Ik vraag hier serieus om raad omdat ik het gewoon niet weet. Tot op zekere hoogte kunnen overigens nog wel dingen verbieden, ze is pas 10 en gaat alleen af en toe uit logeren bij die tante of een vriendinnetje. Als we haar niet laten logeren kan er ook niks gebeuren. Ik neig overigens wel naar wat jij zegt: Ik heb wat boeken over sexuele ontwikkeling bij kinderen uit NL meegenomen maar die helpen me ook niet erg. Klinkt allemaal erg als laat maar lekker gaan zolang het van beide kanten vrijwillig is.

Dochter kennende kan ze echter ook volledig losgaan als ze denkt dat ze van mij groen licht heeft en ik denk dat ik haar toch echt wat te jong vind. Wat niet betekent dat ze haar sexuele gevoelens moet onderdrukken, maar wel dat ze nog maar even moet wachten met anderen daar in te betrekken en tot ze inderdaad een "echt" vriendje of vriendinnetje heeft.

Ik denk trouwens dat ik het volgende stappen plan aan zou houden: Want gezien de preutsheid van haar omgeving, ben jij waarschijnlijk de enige waar ze terecht kan met zulke dingen. Ik vind het heel normaal om te vertellen aan je dochter dat het niet netjes is om bij anderen je kleren uit te trekken. Want dat vind ik, ondanks dat het vast bij haar ontdekkingsreis hoort, toch wel grensoverschrijdend gedrag. Misschien kan je haar uitleggen dat ze op zichzelf en in haar eigen kamer mag doen wat ze wil, maar dat het niet gepast is je uit te kleden als je ergens anders of met andere mensen slaapt.

Anoniem maandag 19 augustus Dan inderdaad vragen wat zij denkt dat sex is. Dat was bij haar broer ook een goede insteek.


sex oud en jong naakte geile meisjes


Sexy prive rotterdam erotik massage amsterdam

  • SEX MET WORTEL EROTISCHE MASSAGE SCHIJNDEL
  • AMATEUR GAY MASSAGE APELDOORN
  • I will kill you!Sex thuisontvangst multimassage


Helaas is dochter een moeilijke prater, volledig contrast met haar broer. En zeker omdat ze weet dat dit een precair onderwerp is denk ik dat het nog heel moeilijk gaat worden om er echt achter te komen wat ze heeft gedaan en wat haar gevoelens zijn. Ze heeft ook een sociaal werkster die ze 3x per week ziet en die ga ik zeker inschakelen, maar niet voordat ik zelf met dochter heb gesproken.

En nogmaals, ik moet eerst zelf duidelijk weten wat mijn insteek is. Verder wil ik er geen heethangijzer van maken, het klinkt of de meiden het beiden spannend vonden dus in ieder geval geen dwang. Dochter kennende denk ik echter dat het ietsje verder ging dan "doktertje spelen". Ik denk inderdaad niet aan abnormaal sexueel gedrag, volgens mij meer vroegrijp gedrag.

Ik vind 10 nog zo jong. Ik denk dat ik vooral worstel met de vraag op welke leeftijd ik "echte" sex geaccepteerd vind en wat nu eigenlijk het verschil is tussen "echte" sex, en naakt spelen en elkaars geslachtsdelen aanraken. Twee van haar halfzussen zijn beiden op jarige leeftijd zwanger geraakt. In algemene termen heb ik altijd tegen de kinderen gezegd: Beauke maandag 19 augustus Is je dochter donker?

Meisjes van Afrikaanse afkomst zijn vaak veel eerder geslachtsrijp en dus misschien ook seksueel actief. Maar ja, tien is wel erg jong Mijn zusje was er ook heel jong bij, die had op haar twaalfde een vriendje waar ze al alles mee deed. Toen is ze ook met de pil begonnen, maar kan dat in de VS? Ze begint net een beetje borstjes te krijgen maar is nog niet ongesteld. Volgens mij worden de meisjes uit haar familie laat ongesteld. Haar oudere zus werd net voor haar 14e ongesteld.

Ik vind 12 ook nog erg jong voor sex en aan de pil. Zolang dochter nog niet ongesteld is hoeft er in ieder geval geen pil bij en zolang ze met meiden aanrommelt ook niet natuurlijjk. Ik was wel van plan haar meteen aan de pil te doen als ze een vriendje zou krijgen, maar dan dacht ik toch meer aan 14 en niet jonger. Waarom is het besides the point wat ik vind? Ik vind dat just de kern. Ik heb geen moeite met het verschil aanbrengen rekening houden met omgeving, en vrij en open jezelf kunnen zijn.

Maar ik weet dus even niet zo goed hoe vrij ik haar wil laten zijn. En ik ben serieus met mijn vraag: Als ze aan elkaar geslachtsdelen friemelen en daar een lekker gevoel bij krijgen of zelfs klaarkomen dan is dat toch gewoon sex? Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder weinig.

Allemaal lekker vaag van "doktertje spelen" is normaal en laat een kind vrij in zijn sexuele ontwikkeling. Ik word er nog niet wijzer van. Juniper, zegt precies wat ik niet zo goed uit mijn toetsenbord krijg. Maak duidelijk aan haar dat ze bij jou met alles terecht kan, ook als het in de omgeving niet geaccepteerd wordt. En probeer ook dicht bij jezelf te blijven sorry voor de kots-uitdrukking , predik geen dingen waar je achter staat.

Ik heb even geprobeerd te googlen hierop maar vind bijzonder wienig. Oh ok, ik snap je probleemstelling nu wat beter: Je worstelt ook nog met de vraag wat jij zelf wil toelaten, klopt dat?

Het enige wat je kunt doen is waarschijnlijk duidelijk maken dat je sommige dingen sex met iemand anders bijv alleen doet binnen een relatie en als je wat ouder bent. Ik vraag hier serieus om raad omdat ik het gewoon niet weet. Tot op zekere hoogte kunnen overigens nog wel dingen verbieden, ze is pas 10 en gaat alleen af en toe uit logeren bij die tante of een vriendinnetje.

Als we haar niet laten logeren kan er ook niks gebeuren. Ik neig overigens wel naar wat jij zegt: Ik heb wat boeken over sexuele ontwikkeling bij kinderen uit NL meegenomen maar die helpen me ook niet erg.

Klinkt allemaal erg als laat maar lekker gaan zolang het van beide kanten vrijwillig is. Dochter kennende kan ze echter ook volledig losgaan als ze denkt dat ze van mij groen licht heeft en ik denk dat ik haar toch echt wat te jong vind. Wat niet betekent dat ze haar sexuele gevoelens moet onderdrukken, maar wel dat ze nog maar even moet wachten met anderen daar in te betrekken en tot ze inderdaad een "echt" vriendje of vriendinnetje heeft.

Ik denk trouwens dat ik het volgende stappen plan aan zou houden: Want gezien de preutsheid van haar omgeving, ben jij waarschijnlijk de enige waar ze terecht kan met zulke dingen. Ik vind het heel normaal om te vertellen aan je dochter dat het niet netjes is om bij anderen je kleren uit te trekken.

Want dat vind ik, ondanks dat het vast bij haar ontdekkingsreis hoort, toch wel grensoverschrijdend gedrag. Misschien kan je haar uitleggen dat ze op zichzelf en in haar eigen kamer mag doen wat ze wil, maar dat het niet gepast is je uit te kleden als je ergens anders of met andere mensen slaapt.

Anoniem maandag 19 augustus Dan inderdaad vragen wat zij denkt dat sex is. Dat was bij haar broer ook een goede insteek. Ik heb verder ook geen enkele problemen met wat ze op haar kamer uitvoert en ik vind met jezelf spelen alleen maar goed omdat je zo je lichaam goed leert kennen.

Broer was compleet in shock toen ik dat zei en ik moest hem juist kalmeren en uitleggen dat je vanzelf merkt of je daar behoefte aan hebt en dat dat voor iedereen op een andere leeftijd is. Verder weten ze beiden dat ze altijd bij mij kunnen komen met vragen - zal dat nog wel benadrukken - maar dochter is echt zo gesloten als een oester als het komt op haar eigen gevoelens.

Ook sociaal werkster krijgt er na 2 jaar 3x per week! Ze toont haar gevoelens meer indirect. Ik moet er dus vaak naar raden en ik heb het idee dat ik het vaak wel goed heb en dat ze dan aandachtig luistert naar wat ik zeg, maar toch niet toegeeft dat het bij haar speelt.

Overigens gaat het op alle andere fronten heel goed met haar en heeft ze afgelopen jaar enorme vorderingen gemaakt. Ik ga er ook zeker niet met een negatieve insteek in maar ze kan dit echt niet nog een keer bij tante of iemand anders doen want dan is ze automatisch niet meer welkom daar.

Dat reguleert zichzelf wel maar ik wil voorkomen dat ze daarmee een reputatie van "vies meisje" krijgt. Het is en blijft hier verschrikkelijk puriteins. Ze hebben lange schooldagen, na school is het huiswerk ook vaak best veel , avondeten en dan een uurtje vrije tijd. Soms gaan ze dan samen een stukje fietsen, of met mij mee naar het park, maar dochter wil het liefst op haar DSI spelen bij haar vader in de kamer.

In het weekend zijn ze de hele dag bij mij of hun vader. Buitenspelen met andere kinderen gebeurt niet omdat de kinderen die hier in de buurt wonen veel te slecht opgevoed zijn. Onze kinderen willen niet eens met hen omgaan. Anonymous zaterdag 9 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Een vrouw wil namelijk stiekem gewoon keihard genomen worden. Was getekend, een zelfbenoemd feministe. In een post-feministische samenleving kan de man het ontzettend zwaar hebben.

Vrouwen kunnen erg kieskeurig zijn en bovendien van de kleinste mug een olifant maken. Maar terwijl u respectvol en beleefd blijft tegenover de vrouw, iets waar ze zogenaamd naar zou verlangen, wil ze diep van binnen dat u niet zo timide doet, haar gewoon hard over de tafel buigt, het slipje van haar billen rukt en met uw kleine soldaat naar achter frontlinie sprint.

Please, please fuck me. That makes me feel like a rapist. Er zijn altijd vrouwen die vinden dat u te hard van stapel loopt, ook als dat niet zo is. Als een vrouw zich terugtrekt wanneer u met haar aan het vozen bent, vraag dan vriendelijk of de dingen niet te snel gaan. Als u wél op het punt staat om het broekje van de dame in kwestie te betreden, deins dan niet plotsklaps terug om haar vervolgens op uw rug te draaien en haar door haar haren te aaien. Wees proactief en ga ervoor! Zoals we u ooit eens eerder vertelden, is de clitoris niet te negeren wanneer u een blijvende seksindruk bij een dame wilt maken.

Let er op dat het daaronder erg gevoelig kan zijn. Druk er niet op alsof het een deurbel is, of alsof u haar probeert te kietelen. Druk zachtjes met alle vier uw vingers aan de buitenkant van haar vagina en werk uw weg langzaam naar binnen. Elke vagina is anders. U kunt haar gerust vragen om feedback terwijl u te werk gaat. Vergeet alles wat uw voorgaande bedscharrel lekker vond, en begin met een schone lei.

Deze dames zijn echter in de minderheid. De meerderheid schijnt namelijk hard geneukt te willen worden. Aan hun haren getrokken worden terwijl u als een dijkwerker haar binnenste betreedt. Ze wil dat u haar bij haar heupen grijpt en door de kamer smijt, aldus de psycholoog:

sex oud en jong naakte geile meisjes