Wijd open kut geil klein sletje

wijd open kut geil klein sletje

Geil ramde ik mijn lange staaf van 22 cm lang en 5 cm breed in haar kut , er in en er uit, steeds harder.. Ik kreeg een geil idee.. Snel gleed ze van het zachte bed op de harde grond en nam vlug dezelfde positie in als daarnet. Ik ramde hard mijn pik in haar kut achterlangs, en neukte haar met lange halen! Ze gromde en kreunde , ' Ohhja. Lichtjes door mijn knieeen gebogen zat ik nu boven op haar kontje met mijn pik in haar!

Ze begon wild te bewegen, ze had geen controle meer over haar jonge meisjes lichaam, ze schokte en kronkelde tot ze kreunend klaarkwam" Ohhhhh ik kom,ik kOM! Ik greep haar tieten en kneep er hard in ,terwijl ik diep in haar kut neukte.. Uitgeput ging ik op mijn rug liggen,mijn staaf nog steeds keihard van het lekkere neuken! Ze kwam op me met haar gezicht naar me , en we gaven elkaar een geile lange tongzoen..

Toen ging ze rechtop zitten en liet mijn harde neukstaaf langzaam in haar kutje glijden, zodat ze er op zat en hij diep in haar kut gleed! Met haar handen deed ze haar kutlipjes zover mogelijk open.

Ze liet zich lichtjes achterover zakken en zei toen " ik wil omdraaien en mijn favoriete standje weer proberen.. Met mijn stijve lul nog steeds in haar kut, worstelde ze haar benen over mijn lichaam en draaide zich zodat ze met haar rug naar me toe op mijn lul zat vastgespietst!

Mijn lul voelde aan als een kurketrekker! Ze boog nu haar lichaam voorover en ik zag hoe haar strakke kutje zich rond mijn lul sloot! Ze bewoog voorruit en achteruit met haar bekken, en haar kutje ging strak en nauw rond mijn lul omhoog en omlaag! De buitenste velletjes van haar kutje, en de geile lipjes werden tot het uiterste uitgerekt en schoven langzaam over mijn harde neukstaaf! Ze greep mijn voeten vast en begon me wild en snel te neuken..

Ik stond op en dwong haar in een positie zodat haar kontje recht omhoog wees op de rand van het bed. Ik ging achter haar staan en duwde mijn harde pik langzaam in haar kontgaatje! Ik was niet voor rede vatbaar en propte mijn harde staaf zo diep mogelijk in haar kontje en begon haar langzaam te neuken..

Ze huilde zachtjes ,maar na enige tijd was de ergste pijn voorbij en huilde ze nog zachtjes na.. Harde stralen hete sperma spoten nu diep in haar kontje, en tenslotte haalde ik mijn pik uit het nauwe gaatje dat overstroomde.

Sperma liep uit haar kontgaatje dat door het neuken nu wagen wijd open bleef staan! Uitgeput en nog niet voldaan zei ik " even douchen en dan verder.. Samen gingen we onder de douche en ik sopte haar tietjes lekker in en drukte mijn weer harde lul tegen haar kontje.. Na een glaasje cola en wat uitgerust te hebben, begon het weer overnieuw!

Onder het uitkleden begon Jasmin te vertellen. Het was iets totaal onverwachts: Sterker nog, ik vrees dat ik al een tijdje verliefd op je ben. Het was het leeftijdsverschil waarom ik niets durfde te doen. Zou je mijn vriendje willen zijn, Jan? Er gebeurde zoveel te gelijk dat ik een beetje in de war was. Ten eerste was ik bloedgeil ,want ik zou zo direct sex hebben.

Ten tweede was dit mijn eerste keer ik was dus bloednerveus. Ten derde overviel de vraag me vanwege het leeftijdsverschil.

Jasmin wachtte nog steeds op antwoord. Toch wist ik niet wat ik van deze relatie moest denken. Jasmin knielde en keek me geil aan. Ik voelde haar hand mijn voorhuid naar achter schuiven terwijl ze me nog steeds in de ogen aankeek. Zodra ze mijn eikel in haar mond nam was ik verkocht. Ik zou alles doen om zo een vriendin te hebben. Ik zou sex hebben, veel sex! Jasmin lachte naar me met mijn penis in haar mond. Ze zoog aan mijn eikel en draaide rondjes met haar tong.

Ze stopte even en ging weer verder. Ze maakt langen halen en kneedde mijn ballen. Ze haalde de penis uit haar mond en stopte mijn ballen een voor een in haar mond. Ik kreunde het uit. Ze likte nog één keer mijn penis van helemaal onderaan tot het puntje van mijn eikel. Toen stond ze op. Ze was kletsnat en ik kon haar geil ruiken.

Ik ging op haar liggen waarbij Jasmin mijn penis naar haar kutje leidde. Ik bewoog met haar mee en voelde mijn eikel haar schaamlippen aanraken. Zachtjes duwde ik verder. Jasmin liet mijn penis los en legde haar armen op mijn rug. Ik duwde mijn penis er in één keer tot aan mijn ballen in. Zo hard dat iedereen, niet al te ver weg van het huis, het buiten zou kunnen horen. Ze kreunde hevig waarbij ze haar ogen sloot.

Ik begon te neuken en gaf haar een kus in haar nek. Ik haalde mijn penis er bijna helemaal uit en stootte weer diep in haar. Ze kreunde en hijgde in mijn oren. Dit geluid maakte me helemaal wild en ik ging sneller neuken. Ik probeerde op een geven moment ritmisch te pompen. Ik voelde mijn zaad al wat komen, ook Jasmin begon nu steeds harder te kreunen en te hijgen.

We naderden beiden ons orgasme. Het geluid kwam van diep en haar gezicht tijdens haar orgasme deed me klaarkomen. Jasmin voelde het en kwam nog eens klaar. Ik voelde mijn laatste restjes sperma uit mijn penis in Jasmin lopen. Vermoeid zakte ik op Jasmin neer. Jasmin zoende me in de nek en streelde mijn haren. Ik was ongelofelijk trots dat ik haar naar een orgasme had kunnen brengen, twee zelfs! Volgens mij was zij dat ook. Na een tijdje stond ik op waarbij ik mijn penis uit haar kutje trok.

Ik bekeek haar kutje die een beetje open stond. Een klein stroompje sperma stroomde langzaam uit haar kutje en viel op de dekens. Een klein plasje vormde zich onder haar kutje. Ik zei het Jasmin, dat er sperma uit haar kutje liep en op de dekens terecht kwam.

Ze boog zich voorover en haalde een vinger door de sperma. Gebiologeerd staarde ze ernaar. Toen stopte ze haar vinger zomaar in haar mond. Ik zag dan hoe een man of mannen klaarkwam op een vrouw, die haar gezicht dan ondergespoten kreeg of de sperma doorslikte.

Ik vind dit supergeil zoek maar eens op het internet naar b. Ik trok me er vaak genoeg op af. Ik had altijd idee dat vrouwen het helaas uiterst smerig vonden. Jasmin vindt dit niet en ik vraag me dan ook af hoe het zit met andere vrouwen. Ik vroeg Jasmin of ze na gevreeën te hebben altijd het sperma doorslikte.

Jasmin was bezig het andere sperma via haar vingers in haar mond te stoppen. Ze slikte het door en antwoordde: Ik vind het dan het leukst wanneer een man op mijn gezicht of in mijn mond klaarkomt.

In het algemeen willen de mannen het ook, ze kicken er wel op, maar het gebeurt ook vaak dat ze in mijn kutje willen komen, en dat vind ik ook best. Daarnaast zie ik de sperma natuurlijk ook als een soort van medaille, als een beloning van mijn werk.

Vind jij dit dom, Jan? We kleedden ons aan en sproken af dit thuis te herhalen. Jasmin liet me herinneren dat ik nu haar vriendje was. Ze wou dat ik af en toe langs zou komen om wat gezelligs te doen, daarbij wou ze natuurlijk ook een beetje liefde.

Als beloning mocht ik dan zoveel sex als ik maar wou. Zolang ik Jasmin maar tevreden hield. Ik beloofde haar een goed vriendje te zijn. De rest van de dag deden we of er niets gebeurt was. Hoewel Jasmin haar string wel express extra hoog trok en extra vaak bukte om mij een plezier te doen. Dit maakte me weer zo geil dat ik haar meevroeg nog even mee de duinen in te gaan.

We zouden over een uurtje weggaan dus we moesten wel opschieten. We renden de duinen in en verstopten ons waar we niet gezien konden worden. Ik rolde Jasmin op haar buik en ik ging op haar borsten zitten. Ze lag op een heuveltje zodat haar hoofd hoger lag dan haar voeten. Ik deed mijn gulp open en haalde mijn penis eruit. Jasmin keek me uiterst geil aan en leek te smeken om mijn penis. Ik ontblootte mijn eikel en stopte hem in haar mond. Ze likte met haar tong over mijn eikel wat ongelofelijk lekker aanvoelde.

Jasmin haalde mijn penis uit haar mond en zei: Doe ik het goed of moet het dieper? Het deed Jasmin kokhalzen, maar nog net niet overgeven. Ik merkte het en trok mijn penis een stukje terug waarna ik hem weer hard in haar keel duwde. Het was niet gemakkelijk voor Jasmin. Ze moest steeds kokhalzen en ze begon traanogen te krijgen. Daarnaast moest het ontzettend vernederend aanvoelen voor Jasmin, ze was nu werkelijk een sexobject, een hoer.

Het draaide nu alleen om mijn genot, wat Jasmin voelde maakte niet uit. Misschien deed ik haar wel pijn. Toch vroeg ze me niet te stoppen. Ik had mijn penis voor de helft uit haar mond getrokken toen ik in haar ogen keek. Toen wist ik het zeker, Jasmin genoot ervan, haar ogen schitterden als die van een meisje die net een eigen pony gekregen had. Ze begon zelfs te kreunen om mij te plezieren. Dit was teveel voor mij. Ik duwde haar hoofd zo ver mogelijk naar voren en kwam in haar mond klaar, nou ja, eigenlijk in haar keel.

Ik spoot terwijl ik Jasmin onder me voelde kokhalzen. Ik liet haar hoofd los en haalde mijn penis uit haar mond. Jasmin hapte even naar adem voordat ze mijn penis begon schoon te likken.

Ik weet niet of mijn eikel ooit zo schoon is geweest. Ze had aan elk plekje van mijn eikel gelikt en gezogen. Ik deed mijn broek weer aan terwijl Jasmin de hare uitdeed. Ik begon haar te beffen. Ik proefde haar geil wat verrassent lekker smaakte. Ik likte haar kutje, stopte mijn tong erin en speelde met haar kittelaar.

Uiteindelijk kwam ze met een harde zucht klaar. We waren een half uurtje bezig geweest. Een half uurtje later vertrokken we naar huis. In de auto fantaseerde ik over Jasmin. Jasmin fantaseerde over mij. Ik wist dat Jasmin veel mijn fantasieën zou vervullen. Ik wist, na de pijpbeurt in de duinen, bijna zeker dat zij die dingen wel wou doen. De volgende dag wilde ik die fantasieën zo snel mogelijk in de praktijk brengen. Ik belde Jasmin op of ik langs mocht komen, en wanneer dat kon.

Ze vertelde dat haar vader vanavond op zakenreis ging en dat haar  moeder met haar zus een weekendje naar de Veluwe ging ook vanavond.

.

Pik likken dikke slet

Ze ging wat onderuit liggen en pakte mijn pik vast en zei " kom paps, steek die dikke lul in mijn kut! Strak en nauw sloot haar kut om mij harde neukstaaf! Ze begon weer te kronkelen en te zuchten, ondertussen haalde ik haar kleine maar strak vooruit priemende tietjes tevoorschijn.. Ik kneede haar borstjes en kuste haar in haar nek.. Ik zocht haar kutje,,," iets lager pap" zei ze en bracht haar kontje wat hoger zodat mijn harde neukstaaf moeiteloos in haar kletsnatte kut verdween..

Ik begon haar langzaam te neuken , maar dit was niet wat ze in gedachten had! Haar lange zwarte haren hingen over haar hoofd naar voren en sleepte over het bed! Geil ramde ik mijn lange staaf van 22 cm lang en 5 cm breed in haar kut , er in en er uit, steeds harder..

Ik kreeg een geil idee.. Snel gleed ze van het zachte bed op de harde grond en nam vlug dezelfde positie in als daarnet. Ik ramde hard mijn pik in haar kut achterlangs, en neukte haar met lange halen! Ze gromde en kreunde , ' Ohhja. Lichtjes door mijn knieeen gebogen zat ik nu boven op haar kontje met mijn pik in haar! Ze begon wild te bewegen, ze had geen controle meer over haar jonge meisjes lichaam, ze schokte en kronkelde tot ze kreunend klaarkwam" Ohhhhh ik kom,ik kOM! Ik greep haar tieten en kneep er hard in ,terwijl ik diep in haar kut neukte..

Uitgeput ging ik op mijn rug liggen,mijn staaf nog steeds keihard van het lekkere neuken! Ze kwam op me met haar gezicht naar me , en we gaven elkaar een geile lange tongzoen.. Toen ging ze rechtop zitten en liet mijn harde neukstaaf langzaam in haar kutje glijden, zodat ze er op zat en hij diep in haar kut gleed! Met haar handen deed ze haar kutlipjes zover mogelijk open. Ze liet zich lichtjes achterover zakken en zei toen " ik wil omdraaien en mijn favoriete standje weer proberen.. Met mijn stijve lul nog steeds in haar kut, worstelde ze haar benen over mijn lichaam en draaide zich zodat ze met haar rug naar me toe op mijn lul zat vastgespietst!

Mijn lul voelde aan als een kurketrekker! Ze boog nu haar lichaam voorover en ik zag hoe haar strakke kutje zich rond mijn lul sloot! Ze bewoog voorruit en achteruit met haar bekken, en haar kutje ging strak en nauw rond mijn lul omhoog en omlaag! De buitenste velletjes van haar kutje, en de geile lipjes werden tot het uiterste uitgerekt en schoven langzaam over mijn harde neukstaaf! Ze greep mijn voeten vast en begon me wild en snel te neuken..

Ik stond op en dwong haar in een positie zodat haar kontje recht omhoog wees op de rand van het bed. Ik ging achter haar staan en duwde mijn harde pik langzaam in haar kontgaatje! Amazing Ty heeft een extreem grote kut. Grote kut vol zeiken. Wat stopt deze dame in haar grote kut.

Deze dame heeft een extreem grote kut. Zo deze dame heeft een extreem grote kut. Meisje duwt handje in grote kut van oma. Een extreem grote kut. Hij trekt zijn lul af in haar grote kut. Twee vuisten in haar grote kut. Zijn hand poert in haar grote kut. Deze sletten steken alles in hun grote kut.

Haar lesbische blonde vriendin vuistneukt haar grote kut. Zijn vriendin stopt mega dildo's in haar grote kut. Extreem mega dildo in grote kut.
wijd open kut geil klein sletje

Geil ramde ik mijn lange staaf van 22 cm lang en 5 cm breed in haar kut , er in en er uit, steeds harder.. Ik kreeg een geil idee.. Snel gleed ze van het zachte bed op de harde grond en nam vlug dezelfde positie in als daarnet. Ik ramde hard mijn pik in haar kut achterlangs, en neukte haar met lange halen! Ze gromde en kreunde , ' Ohhja. Lichtjes door mijn knieeen gebogen zat ik nu boven op haar kontje met mijn pik in haar!

Ze begon wild te bewegen, ze had geen controle meer over haar jonge meisjes lichaam, ze schokte en kronkelde tot ze kreunend klaarkwam" Ohhhhh ik kom,ik kOM! Ik greep haar tieten en kneep er hard in ,terwijl ik diep in haar kut neukte.. Uitgeput ging ik op mijn rug liggen,mijn staaf nog steeds keihard van het lekkere neuken! Ze kwam op me met haar gezicht naar me , en we gaven elkaar een geile lange tongzoen.. Toen ging ze rechtop zitten en liet mijn harde neukstaaf langzaam in haar kutje glijden, zodat ze er op zat en hij diep in haar kut gleed!

Met haar handen deed ze haar kutlipjes zover mogelijk open. Ze liet zich lichtjes achterover zakken en zei toen " ik wil omdraaien en mijn favoriete standje weer proberen.. Met mijn stijve lul nog steeds in haar kut, worstelde ze haar benen over mijn lichaam en draaide zich zodat ze met haar rug naar me toe op mijn lul zat vastgespietst!

Mijn lul voelde aan als een kurketrekker! Ze boog nu haar lichaam voorover en ik zag hoe haar strakke kutje zich rond mijn lul sloot! Ze bewoog voorruit en achteruit met haar bekken, en haar kutje ging strak en nauw rond mijn lul omhoog en omlaag!

De buitenste velletjes van haar kutje, en de geile lipjes werden tot het uiterste uitgerekt en schoven langzaam over mijn harde neukstaaf! Ze greep mijn voeten vast en begon me wild en snel te neuken.. Ik stond op en dwong haar in een positie zodat haar kontje recht omhoog wees op de rand van het bed.

Ik ging achter haar staan en duwde mijn harde pik langzaam in haar kontgaatje! Ik was niet voor rede vatbaar en propte mijn harde staaf zo diep mogelijk in haar kontje en begon haar langzaam te neuken..

Ze huilde zachtjes ,maar na enige tijd was de ergste pijn voorbij en huilde ze nog zachtjes na.. Harde stralen hete sperma spoten nu diep in haar kontje, en tenslotte haalde ik mijn pik uit het nauwe gaatje dat overstroomde.

Sperma liep uit haar kontgaatje dat door het neuken nu wagen wijd open bleef staan! Uitgeput en nog niet voldaan zei ik " even douchen en dan verder.. Samen gingen we onder de douche en ik sopte haar tietjes lekker in en drukte mijn weer harde lul tegen haar kontje..

Na een glaasje cola en wat uitgerust te hebben, begon het weer overnieuw! Onder het uitkleden begon Jasmin te vertellen. Het was iets totaal onverwachts: Sterker nog, ik vrees dat ik al een tijdje verliefd op je ben. Het was het leeftijdsverschil waarom ik niets durfde te doen. Zou je mijn vriendje willen zijn, Jan? Er gebeurde zoveel te gelijk dat ik een beetje in de war was.

Ten eerste was ik bloedgeil ,want ik zou zo direct sex hebben. Ten tweede was dit mijn eerste keer ik was dus bloednerveus. Ten derde overviel de vraag me vanwege het leeftijdsverschil. Jasmin wachtte nog steeds op antwoord.

Toch wist ik niet wat ik van deze relatie moest denken. Jasmin knielde en keek me geil aan. Ik voelde haar hand mijn voorhuid naar achter schuiven terwijl ze me nog steeds in de ogen aankeek. Zodra ze mijn eikel in haar mond nam was ik verkocht. Ik zou alles doen om zo een vriendin te hebben.

Ik zou sex hebben, veel sex! Jasmin lachte naar me met mijn penis in haar mond. Ze zoog aan mijn eikel en draaide rondjes met haar tong. Ze stopte even en ging weer verder. Ze maakt langen halen en kneedde mijn ballen.

Ze haalde de penis uit haar mond en stopte mijn ballen een voor een in haar mond. Ik kreunde het uit. Ze likte nog één keer mijn penis van helemaal onderaan tot het puntje van mijn eikel.

Toen stond ze op. Ze was kletsnat en ik kon haar geil ruiken. Ik ging op haar liggen waarbij Jasmin mijn penis naar haar kutje leidde. Ik bewoog met haar mee en voelde mijn eikel haar schaamlippen aanraken. Zachtjes duwde ik verder. Jasmin liet mijn penis los en legde haar armen op mijn rug. Ik duwde mijn penis er in één keer tot aan mijn ballen in.

Zo hard dat iedereen, niet al te ver weg van het huis, het buiten zou kunnen horen. Ze kreunde hevig waarbij ze haar ogen sloot. Ik begon te neuken en gaf haar een kus in haar nek. Ik haalde mijn penis er bijna helemaal uit en stootte weer diep in haar. Ze kreunde en hijgde in mijn oren. Dit geluid maakte me helemaal wild en ik ging sneller neuken. Ik probeerde op een geven moment ritmisch te pompen. Ik voelde mijn zaad al wat komen, ook Jasmin begon nu steeds harder te kreunen en te hijgen.

We naderden beiden ons orgasme. Het geluid kwam van diep en haar gezicht tijdens haar orgasme deed me klaarkomen. Jasmin voelde het en kwam nog eens klaar. Ik voelde mijn laatste restjes sperma uit mijn penis in Jasmin lopen. Vermoeid zakte ik op Jasmin neer. Jasmin zoende me in de nek en streelde mijn haren. Ik was ongelofelijk trots dat ik haar naar een orgasme had kunnen brengen, twee zelfs! Volgens mij was zij dat ook. Na een tijdje stond ik op waarbij ik mijn penis uit haar kutje trok.

Ik bekeek haar kutje die een beetje open stond. Een klein stroompje sperma stroomde langzaam uit haar kutje en viel op de dekens. Een klein plasje vormde zich onder haar kutje. Ik zei het Jasmin, dat er sperma uit haar kutje liep en op de dekens terecht kwam. Ze boog zich voorover en haalde een vinger door de sperma. Gebiologeerd staarde ze ernaar.

Toen stopte ze haar vinger zomaar in haar mond. Ik zag dan hoe een man of mannen klaarkwam op een vrouw, die haar gezicht dan ondergespoten kreeg of de sperma doorslikte. Ik vind dit supergeil zoek maar eens op het internet naar b.

Ik trok me er vaak genoeg op af. Ik had altijd idee dat vrouwen het helaas uiterst smerig vonden. Jasmin vindt dit niet en ik vraag me dan ook af hoe het zit met andere vrouwen. Ik vroeg Jasmin of ze na gevreeën te hebben altijd het sperma doorslikte.

Jasmin was bezig het andere sperma via haar vingers in haar mond te stoppen. Ze slikte het door en antwoordde: Ik vind het dan het leukst wanneer een man op mijn gezicht of in mijn mond klaarkomt. In het algemeen willen de mannen het ook, ze kicken er wel op, maar het gebeurt ook vaak dat ze in mijn kutje willen komen, en dat vind ik ook best. Daarnaast zie ik de sperma natuurlijk ook als een soort van medaille, als een beloning van mijn werk.

Vind jij dit dom, Jan? We kleedden ons aan en sproken af dit thuis te herhalen. Jasmin liet me herinneren dat ik nu haar vriendje was. Ze wou dat ik af en toe langs zou komen om wat gezelligs te doen, daarbij wou ze natuurlijk ook een beetje liefde. Als beloning mocht ik dan zoveel sex als ik maar wou.

Zolang ik Jasmin maar tevreden hield. Ik beloofde haar een goed vriendje te zijn. De rest van de dag deden we of er niets gebeurt was. Hoewel Jasmin haar string wel express extra hoog trok en extra vaak bukte om mij een plezier te doen.

Dit maakte me weer zo geil dat ik haar meevroeg nog even mee de duinen in te gaan. We zouden over een uurtje weggaan dus we moesten wel opschieten. We renden de duinen in en verstopten ons waar we niet gezien konden worden. Ik rolde Jasmin op haar buik en ik ging op haar borsten zitten. Ze lag op een heuveltje zodat haar hoofd hoger lag dan haar voeten.

Ik deed mijn gulp open en haalde mijn penis eruit. Jasmin keek me uiterst geil aan en leek te smeken om mijn penis. Ik ontblootte mijn eikel en stopte hem in haar mond.

Ze likte met haar tong over mijn eikel wat ongelofelijk lekker aanvoelde. Jasmin haalde mijn penis uit haar mond en zei: Doe ik het goed of moet het dieper? Het deed Jasmin kokhalzen, maar nog net niet overgeven.

Ik merkte het en trok mijn penis een stukje terug waarna ik hem weer hard in haar keel duwde. Het was niet gemakkelijk voor Jasmin. Ze moest steeds kokhalzen en ze begon traanogen te krijgen. Daarnaast moest het ontzettend vernederend aanvoelen voor Jasmin, ze was nu werkelijk een sexobject, een hoer. Het draaide nu alleen om mijn genot, wat Jasmin voelde maakte niet uit.

Misschien deed ik haar wel pijn. Toch vroeg ze me niet te stoppen. Ik had mijn penis voor de helft uit haar mond getrokken toen ik in haar ogen keek. Toen wist ik het zeker, Jasmin genoot ervan, haar ogen schitterden als die van een meisje die net een eigen pony gekregen had. Ze begon zelfs te kreunen om mij te plezieren. Dit was teveel voor mij. Ik duwde haar hoofd zo ver mogelijk naar voren en kwam in haar mond klaar, nou ja, eigenlijk in haar keel. Ik spoot terwijl ik Jasmin onder me voelde kokhalzen.

Ik liet haar hoofd los en haalde mijn penis uit haar mond. Jasmin hapte even naar adem voordat ze mijn penis begon schoon te likken. Ik weet niet of mijn eikel ooit zo schoon is geweest. Ze had aan elk plekje van mijn eikel gelikt en gezogen. Ik deed mijn broek weer aan terwijl Jasmin de hare uitdeed. Ik begon haar te beffen. Ik proefde haar geil wat verrassent lekker smaakte. Ik likte haar kutje, stopte mijn tong erin en speelde met haar kittelaar.

Uiteindelijk kwam ze met een harde zucht klaar. We waren een half uurtje bezig geweest. Een half uurtje later vertrokken we naar huis. In de auto fantaseerde ik over Jasmin. Jasmin fantaseerde over mij. Ik wist dat Jasmin veel mijn fantasieën zou vervullen. Ik wist, na de pijpbeurt in de duinen, bijna zeker dat zij die dingen wel wou doen. De volgende dag wilde ik die fantasieën zo snel mogelijk in de praktijk brengen. Ik belde Jasmin op of ik langs mocht komen, en wanneer dat kon.

Ze vertelde dat haar vader vanavond op zakenreis ging en dat haar  moeder met haar zus een weekendje naar de Veluwe ging ook vanavond.

.


Geile gayboys mrs zoekt slaaf


wijd open kut geil klein sletje